2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Be asmens tapatybės kortelės airiško paso ir vairuotojo pažymėjimo negausite


Airijos gyventojai, kurie kreipsis dėl airiško paso gavimo, nuo šio rudens turės pateikti asmens tapatybės kortelę (ID), praneša “The Irish Times”.

Asmens tapatybės kortelę nuo 2011 metų yra gavę 2,3 mln. žmonių šalyje, duomenys saugomi atpažinimo bazėje, kurią kontroliuoja Socialinės apsaugos departamentas.

Nuo kitų metų šios koretelės reikės laikant vairuotojo teises.

Viešųjų išlaidų ministras (Public Expenditure Minister) Paschal Donohoe dienraščiui “The Irish Times” sakė: “Atsižvelgiant į didėjančią teroro aktų grėsmę per pastaruosius kelerius metus, kiekviena demokratinė šalis turėtų diegti padidintas saugumo priemones, įskaitant žmonių, kertančių valstybių sienas, greitą asmenybių nustatymą.”

Ministras pabrėžė, kad kortelė nebus privaloma, bet ji bus reikalinga gaunant pasą ir vairuotojo pažymėjimą.

Jis pridūrė: “Ši kortelė taip pat padės Vyriausybei sumažinti sukčiavimo bei asmens tapatybės duomenų vagysčių atvejus.”

Kelių saugos tarnyba (Road Safety Authority) neseniai paskelbė, kad jeigu žmogus išlaikė vairavimo teorinį egzaminą, nuo kito mėnesio iš jo bus reikalaujama turėti ID kortelę.

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti