2017 m. birželio 13 d., antradienis

Atsisakyk rūkymo!


"Kalbame ne apie tai, ar atsisakyti vieno, ar kito dalyko. Kalbame apie tai, kad jūs pats galite kontroliuoti savo gyvenimą ir, atversdami naują puslapį, galite pradėti gyventi aktyviau ir džiaugsmingiau,  sako gydytojas, hipnozės terapeutas ir hipnozės klinikos „Hypno Coding“ direktorius Aleksej Ivanov



 Beveik pusė klientų, kurie kreipiasi į mane, yra žmonės, kurie siekia vieno tikslo – jie nori mesti rūkyti. Manęs tai nestebina, nes hipnozė yra būtent tas būdas, kuris, pasirodo, yra efektyviausias tiems, kurie nori atsisakyti rūkymo. Daugybė tyrimų patvirtina, kad “hipnozė daugiau nei tris kartus veikia efektyviau nei kiti metodai, kuomet naudojami nikotino pakaitalai ir 15 kartų efektyvesnis už būdą, kuomet žmonės bando mesti rūkyti savarankiškai, likdami kovoti vieni su šiuo įpročiu. Kiekvienas žmogus turi savo asmeninę priežastį, kodėl jis nori mesti rūkyti. Paminėsiu keletą, labiausiai paplitusių.



Jūs būsite sveikesni

Niekam jau nereikia įrodinėti, kad rūkaliai susiduria su didesne rizika susirgti vėžiu ir širdies ligomis nei nerūkantys žmonės. Tabako dūmas išstumia deguonį iš sveiko organizmo ir tai labai kenkia kaulams, raumenims, pilvo organams, odai ir t. t. Statistika kaip visada yra negailestinga – rūkantis žmogus pats sau sutrumpina gyvenimą vidutiniškai 10 metų.

Jūs sutaupysite pinigų

Cigarečių pakelis kainuoja apie 11 eurų. Nereikia būti matematiku, kad per kelias minutes padaugintum – vienas pakelis per dieną rūkančiam žmogui kainuoja apie 4015 eurų per metus! Kokiems kitiems tikslams jūs galėtumėte išleisti tuos keturis tūkstančius?! – ir tai tik per vienerius metus!

Jūs geriau miegosite

Tyrimai parodė, kad rūkaliai miegodami keturis kartus turi daugiau problemų negu nerūkantys žmonės. Nikotinas yra stimuliatorius, todėl daugelis rūkančiųjų turi miego sutrikimo problemų ir to rezultas – atsikėlus iš ryto nepasitenkinimas viskuo ir visais, o dieną lydi negalėjimas susikoncentruoti.

Jūs  geriau atrodysite

Kaip sakoma: „Viskas parašyta ant jūsų veido“. Rūkymas pagreitina senėjimo procesą, kenkia audiniams ir kraujagyslėms, kurios suteikia odai elastingumo ir tai pastebima plika akimi. Jeigu mergina bando tai nuslėpti naudodama makiažą, ji padaro dar daugiau žalos savo odai ir atrodo ne tik vyresnė, negu yra iš tikrųjų, bet gerokai vyresnė, negu jos nerūkančios bendraamžės.

Jūs numesite svorį, o ne priaugsite

Taip, tai yra tiesa! Daugelis žmonių mano, kad metę rūkyti jie būtinai pastorės, nes jie galvoja, kad cigaretės jiems atstoja maistą. Neseniai atlikti tyrimai su beveik 100 000 žmonių parodė, kad po to, kai jie atsisakė rūkymo, jiems sugrįžo skonio ir kvapo pojūčiai.

Jūs vėl galėsite mėgautis maisto įvairove mažindami kiekį produktų, kurių sudėtyje yra daug sočiųjų riebalų ir cholesterolio. Beje, produktai, turintys šių medžiagų, yra rūkalių mėgstamiausi.

Jūs būsite laimingesni

Kažkada buvo kalbama, kad rūkantis žmogus yra laimingesnis, nes cigaretė jam padeda nuimti stresą ir panašiai, tačiau naujausi tyrimai rodo, kad atsisakymas rūkyti pagerina gyvenimo kokybę, sustiprina laimės pojūtį ir pakelia nuotaiką.

Kasdien sulaukiu daugybės skambučių, gaunu elektroninių laiškų, kuriuose žmonės teiraujasi detalesnės informacijos apie kodavimosi nuo rūkymo ypatumus. Naudodamasis proga, pateiksiu dažniausiai man užduodamus klausimus ir atsakysiu į juos, tikiuosi, didelei auditorijai.

Klausimas: Kiek man reikės seansų, jeigu aš noriu mesti rūkyti?

Atsakymas: Daugeliui žmonių, norinčių mesti rūkyti, pakanka vieno seanso ir tik nedaugeliui reikia dviejų.  Skirtingai nuo daugelio kitų problemų, pavyzdžiui, žmogus netenka svorio, jį persekioja nerimo ar baimės pojūtis, turi kitų psichosomatinių ligų požymių, tai šių problemų sprendimui reikia daugiau laiko ir pastangų, o rūkaliai paprastai meta rūkyti iš karto, jau po pirmojo seanso.

Klausimas: Koks yra jūsų sėkmės rodiklis?

Atsakymas: Mano darbo patirtis ir geri rezultatai užtikrina sėkmę. Paprastai po seanso mano klientai ne tik kad nenori rūkyti – jiems net tabako kvapas nepatinka.

Klausimas: Norėdamas mesti rūkyti išbandžiau ir nikotino pleistrus, ir kramtomąją gumą – niekas nepadėjo. Kodėl jūs manote, kad padės hipnozė?

Atsakymas: Naudojant pleistrus, kramtomąją gumą organizmas vistiek gauna nikotino. Rūkymas yra psichologinė priklausomybė ir būtent todėl hipnozė puikiai susitvarko su šia problema.

Klausimas: Ar norisi rūkyti po jūsų seanso?

Atsakymas: Po seanso jūs nebejausite jokios traukos užsitraukti dūmo, nes hipnozės terapijos pagalba jūs puikiai jausitės ir be cigarečių.

Klausimas: Aš kartą lankiausi pas psichoterapeutą, jis man kalbėjo apie tai, koks aš būsiu laimingas, jeigu mesiu rūkyti ir t. t.  Tiesa, po to aš dvi dienas nerūkiau, o paskui senas įprotis vėl sugrįžo.

Atsakymas: Psichoterapeutas dirba su jūsų sąmone, įtikinėdamas jus atsisakyti šio įpročio. Hipnozės terapeutas dirba su jūsų pasąmone. Pasąmonės funkcionalumas panašus į kompiuterio kietąjį diską – informacija yra priimama, užrašoma ir atkuriama. Hipnozės seanso metu pasąmonė atsiveria ir tuo metu galima iš jos pašalinti neigiamą programą ir įrašyti naują, teigiamą programą.

Klausimas: Ar galėsiu po hipnozės seanso vairuoti automobilį?

Atsakymas: Jūs jausitės visiškai normaliai. Skirtumas tik tas, kad jūs:  (a) jausitės labiau atsipalaidavęs, nei įprastai ir (b) būsite nerūkantis žmogus.

Aleksej Ivanov yra gydytojas, hipnozės terapeutas ir hipnozės klinikos „Hypno Coding“ direktorius, kuris, naudodamas hipnozės metodą, padeda žmonėms kovoti už savo sveikatą, įveikti nerimą ir baimes, mažinti įtampą, išmoko valdyti stresą, atsisakyti žalingų įpročių ir išspręsti daugybę kitų problemų, pasiekiančių mus iš pasąmonės gelmių.


Norėdami gauti išsamesnę informaciją, apsilankykite internėtinėje svetainėje www.hypnocoding.guru arba paskambinkite tel.: (085) 193-2050 ir jums bus suteikta nemokama konfidenciali konsultacija. 


1 komentaras:

  1. UNITED FANCION COMPANIA Bendrovė turi tik įstatinį kapitalą. Siūlome visų rūšių paskolas ir finansines paslaugas. Mūsų paskolos skiriasi nuo įmonės iki asmeninės paskolos arba trumpalaikės arba ilgalaikės paskolos, o palankesnės palūkanų normos (2%). Mūsų paskolos procesas yra labai greitas ir patikimas su garantija. Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paslaugas, apsilankykite mūsų el. Pašto adresu; (UNITED.FINANCIO@GMAIL.COM ARBA "Whatsapp: +1(857)325-5437)0

    AtsakytiPanaikinti