2017 m. birželio 16 d., penktadienis

Jūsų automobilis gali uždirbti jums pinigų

 



Airijos verslininkas Maurice Sheehy siūlo vairuotojams papildomų pajamų, kurias jie gali gauti nuomodami savo automobilius. Jeigu jūs nenaudojate savo automobilio kiekvieną dieną, kodėl gi nepasidalinti juo su kitu žmogumi ir neužsidirbti pinigų?


Maurice Sheehy sako, kad išnuomodami savo automobilį dviems dienoms per savaitę, per metus galite uždirbti apie 3500 eurų.

Standartinė suma, kurią pasiūlys automobilių nuomos bendrovės savininkas – 40 eurų, o žmogus, kuris nuomos jūsų automobilį, sumokės dar 84 eurus.  Bendrovės savininkas ketina gauti 10 proc. nuo automobilio nuomos, o skirtumas bus išleistas specialiam draudimui, kurį sutiko suteikti “AXA Insurance” kompanija ir kuri pilnai padengs bet kokią žalą, padarytą transporto priemonei, savininkui ir nuomininkui.

Maurice Sheehy tvirtina, kad išsirinkti automobilį ir nuomotoją galima bus jo bendrovės internetiniame puslapyje. Norėdami užsiregistruoti, turite atitikti šiuos reikalavimus: automobilis turi turėti galiojantį techninės apžiūros (NCT) taloną, sumokėtą kelių mokestį ir būti ne senesnis, kaip 10 metų. Šiuo metu bendrovė naudoja 50 privačių lengvųjų automobilių, taip pat “Volkswagen Golf”, kuris priklauso pačiam  Maurice Sheehy.


Bendrovės internetinė svetainė: http://jointhefleet.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą