2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Astrologinė Auros  prognozė lapkričio 30-gruodžio14 dienoms




Nelauktų netikėtumų, likimo dovanų, vidinių permainų, asmenybės augimo ir laisvės atgavimo metas. Šis periodas bus nelabai tinkamas kažką keisti savo veikloje ar pradėti naujus darbus, bet palankus naujoms pažintims – tiek dalykinėms, tiek draugiškoms, užmegzti. Nors ir jausitės itin energingi,  lengva nebus, nesuprantama įtampa kels nerimą be priežasties. Stokos pasitikėjimo savmi, galima būtų paieškoti pagalbos ir paramos iš vyresnės kartos, patarėjų ar mokytojų. Ne laikas avantiūroms, azartiniams žaidimams – galite prarasti didelę pinigų sumą, dėl ko vėliau labai gailėsitės.  Nebūkite godūs, nepataikaukite nei draugams, nei sau. Turėkite savo nuomonę ir išlaikykite orumą. Pravartu būtų imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Taip pat palanku susirasti naujos informacijos ir kurti naujus planus. Puikus metas kelionėms, pirkiniams. Pasistenkite vengti intrigų, apkalbų tarp kolegų, taip pat jums nemalonių asmenų. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą, nes bus padidinta vagysčių, apgaulių, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač per skubėjimą ir neatidumą. Galimi transporto, technikos, kompiuterių gedimai.


Avinas. Reikalams tvarkyti šiek tiek palankesnė bus pirmoji dekados pusė. Laikui bėgant, tik išlošite, jei vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis ir būsite santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso ir jūsų gerovė.

Jautis. Šiuo laikotarpiu verčiau ne tik patylėti, bet ir mažiau klausyti kitų nuomonės. Pasistenkite nesivelti į ginčus, niekam nieko neįrodinėti ir nežadėti. Nepervertinkite savo finansinių galimybių, nerizikuokite pinigais, ypač lošiant azartinius žaidimus.

Dvyniai. Jums pakaks išminties, kad įvertintumėte ne tik asmeninius nuopelnus, bet ir tai, ką gero gavote iš sutuoktinio, draugų, giminaičių, kolegų. Jūsų dėkingumas bus sveikintinas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus bei konfliktus.

Vėžys. Dažniau prisiminkite praeitį, kadaise patirtus įspūdžius, gautas gyvenimo pamokas. Gilinkitės į šeimos patirtį, tradicijas. Nesiginčykite su artimaisiais – jie geriau už jus orientuosis situacijoje. Nepalankus metas aktyviai veiklai, ypač kelionėms.


Liūtas. Nesistenkite skubinti įvykių, jums seksis ir taip, jei viską darysite ramiai, paisysite savo nuojautos. Nepasikliaukite sėkme ir likimu, pasistenkite viską daryti gerai ir nereikėtų pasikliauti atsitiktinumu. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, netinka skolinti, investuoti pinigų.

Mergelė. Neblogas metas aktyviai veiklai, reikalų tvarkymui. Būkite pasiruošę netikėtumams, nemalonioms naujienoms, reikalų nutraukimui. Mažiau pasitikėkite kitais žmonėmis, pasistenkite nesigilinti į jokias svetimas problemas.

Svarstyklės. Pavyks išsiaiškinti, suvokti, ypač tai, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų klaidos, o kur – partnerių žioplumas. Dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perprasite geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus sprendimo.  


Skorpionas. Reikalai pajudės jums tinkama linkme, be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgausite seną gerą formą, vėl būsite pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, tačiau dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo ir pagalbos.

Šaulys. Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas. Galimas slaptas romantiškas nuotykis. Patartina visų atsiprašyti, visiems atleisti ir grąžinti skolas. Saugokite sveikatą, verta apsilankyti pas gydytojus profilaktiniam patikrinimui. 

Ožiaragis. Reikėtų vengti paviršutiniškumo vertinant situaciją, išgirstas naujienas. Nė nepastebėsite, kaip greit įsivelsite į intrigą darbe ar patikėsite apkalbomis, susijusiomis su šeima, mylimu asmeniu. Galimos nenumatytos išlaidos šeimos problemoms spręsti.


Vandenis. Sudėtingas metas. Galite  nepastebėti kaip apsigausite, suklysite, jei imsite skubėti ir nervintis. Būdami sudirgę, verčiau nieko nedarykite. Nerizikuokite tvarkydami pinigų ir turtinius reikalus, netikėkite niekieno  pažadais. Nepriekaištaukite sutuoktiniui.


Žuvys. Nepervertinkite ne tik savo jėgų, įtakos, bet ir žinių. Viską bent kelis kartus gerai pertikrinkite, nes galimos nesėkmės dėl skubėjimo ir impulsyvumo. Nebūtina ant ko nors pykti ar bartis. Šiam laikotarpiui geriau susiplanuoti poilsį ar sanatorinį gydymą. 

1 komentaras:

  1. Esu čia, norėdamas paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas daktare Ogala, padėjo man pagerinti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkšlenau kasdien, kol taip blogai, kad kreipiausi į internetą pagalbos. Štai tada, kai perskaičiau atsiliepimą apie dr. Ogala, tada kreipiausi į jį pagalbos ieškant meilės ir savo gyvenimo. , jis padėjo man užrašyti galingą meilės kerą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių maldaudamas manęs atleisti. jo el. pašto adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    AtsakytiPanaikinti