2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė rugpjūčio 23 – rugsėjo 5 dienoms


Rugpjūčio 21dieną įvyko Saulės užtemimas, tai metas, kai galime stipriai keisti savo likimą, gyvenimo kokybę, atsikratyti negatyvių programų arba, atvirkščiai, įsileisti į savo gyvenimą negatyvą. Užtemimo poveikis bus jaučiamas ilgą laiką, net apie porą mėnesių po jo. Galima bus atsisveikinti su tuo, kas nebemiela, kas kėlė skausmą, neviltį, baimę, padėti tašką tam, kas atgyveno, yra nebegyvybinga ar paseno. Rodykime kitiems savo rūpestį ir gailestingumą, supratingumą ir atjautą.
Šiuo laikotarpiu gali kilti daug neaiškumų ir nesusipratimų, reikėtų nepamiršti, kad dažnai, užtemimo metu ir kurį laiką po jo, žmonių elgesys gali būti neadekvatus. Todėl savo poelgius reikia stebėti, stengtis išlikti ramiems ir pozityviai nusiteikusiems, mažiau reaguoti į provokacijas. Šis periodas pasižymės padidintais stresais, neprognozuojamomis situacijomis, konfliktais. Kurį laiką nereikėtų pradėti naujų darbų, imtis atsakingų reikalų – viskas gali susiklostyti visiškai kitaip nei manėte.


  

Avinas. Būsite įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostysis painiau, nei tikėsitės. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui. Labiau pasirūpinkite vaikais.


Jautis. Sudėtingos, nervingos dienos – iš jūsų gali būti pareikalauta perdaug. Tačiau pagalbininkų ieškoti neverta – viską atlikite vieni patys. 

Dvyniai. Labiau paisykite partnerių nuomonės, ypač finansiniuose reikaluose. Geriau visai nepriimti sprendimų, susijusių su pinigais ar jausmais – jie gali tapti nuostolių ar nusivylimo priežastimi. 

Vėžys. Stenkitės mažiau nervintis dėl nesklandumų darbe ir nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio. Būsite linkę per daug sureikšminti kitų nusižengimus, tad venkite moralizuoti kitus, atkreipkite didesnį dėmesį į savo vidinį pasaulį. 


Liūtas. Šio Saulės užtemimo poveikis nulems įvykių raidą ne pačia palankiausia kryptimi. Netinkamas laikas tvarkyti namų reikalus, spręsti įvairias buitines problemas, imti paskolas, keliauti.


Mergelė. Pakankamai palankus periodas įvairiems susitikimams, skubiems reikalams tvarkyti. Būkite atidesni kelyje, prekyvietėse, kelionėse – išaugs vagysčių, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Svarstyklės. Nelabai tinkamas laikas tvarkyti piniginius ir turtinius reikalus. Būkite atidesni, kad jūsų neapgautų ką nors perkant-parduodant. Geras metas spręsti meilės, romantinius santykius.


Skorpionas. Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti ir sėkmingi radiniai.


Šaulys. Galima bus priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta. Galite netikėtai suvokti, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur. Palankūs susitarimai su vyresniais giminaičiais.  

Ožiaragis. Lemtingi bus išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajauskite ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesijaudinkite, jei  ko nors nesuspėsite atlikti.  

Vandenis. Smagių susitikimų, naudingų patarimų metas. Geras laikotarpis bičiuliškiems susibūrimams, kelionėms. Palankūs atviri pokalbiai su sutuoktiniu, tik reikėtų vengti finansinių manipuliacijų, nes galite suklysti ir apsigauti.

Žuvys. Galimi naudingi likimo pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Gali netikėtai užsimegzti tarnybinis ar kurortinis romanas. Tiesa, tai santuokinės ištikimybės metas, tad jei esate ne vieni, skirkite daugiau dėmesio savo antrajai pusei. 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą