2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

“U2” grupė vasarą koncertuos Dubline ir nebestatys dangoraižio


“U2” grupė koncertuos Croke Park stadione, Dubline, ir šis koncertas bus dalis grupės pasaulinio koncertinio turo, skirto albumo “Joshua Tree”, trisdešimtmečiui pažymėti.



Grupės internetiniame puslapyje skelbiama, kad koncertas įvyks 2017 metų liepos 22 dieną.

„Neseniai aš vėl perklausiau mūsų albumą, išleistą 1987 metais, – pasakoja grupės lyderis Bono. – Mane užgriuvo lavina emocijų, susipynė meilė, praradimas, neišsipildžiusios svajonės. Manau, kad mes savo jausmais ir energija užkrėsime atėjusius mūsų pasiklausyti į Dublino Croke parką. Vien tik pagalvojus, kad mes koncertuosime namuose, Dubline, mane užvaldo ypatingas jausmas.“

Savo klausytojams Bono žada, kad koncerte „U2“ atliks albumo „Joshua Tree” dainas bei pristatys naujas kompozicijas.

Be to, paaiškėjo, kad grupė atsisakė plėtros projekto, pagal kurį ketino pastatyti 130 metrų aukščio dangoraižį Grand Canal Docks, kur anksčiau buvo jų garso įrašymo studija.

Tai turėjo būti aukščiausias pastatas Airijoje, kuriame galėjo atsirasti vietos ir socialiniams būstams, ir aukščiausios klasės apartamentams. Šiuo metu toje vietoje, kur „U2“ planavo pastatyti dangoraižį, yra statomas 23 aukštų gyvenamasis namas, kurio aukštis sieks 79 metrus.

Projektui vadovauja privati kompanija iš Jungtinių Amerikos Valstijų ir niekas nebeužsimena apie grupės „U2“ dalyvavimą projekte.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą