2017 m. sausio 20 d., penktadienis

Bendrija sunerimo, pamačiusi netoli kai kurių namų paslaptingus ženklus, nupieštus ant kelių

Dublino apskrities Ballybrack ir Shankill gyventojai sunerimo, kai prie kai kurių namų pamatė “paslaptingą” kelių ženklinimą, praneša Independent.ie. 



Žmonės svarstė, ką tie ženklai galėtų reikšti? Gal tai vaikų piešiniai? O gal taip kelius paženklino Taryba? Kiti manė, kad šie ant kelių nupiešti simboliai yra ne kas kita, kaip ženklas grobikams, nurodantis kuriuos namus verta būtų apiplėšti.

Vietiniai, atidžiau įsižiūrėję į piešinius, pastebėjo kad tai yra trys  sujungti “X” simboliai, kurie, pasak kai kurių gyventojų, gali reikšti “tris gerus tikslus iš eilės”.

Vietinis Dunlaoghaire-Rathdown gyventojas Vinny Durán-Kearns sakė, kad panašiūs simboliai buvo naudojai pažymėti kai kuriuos namus ir Dunlaoghaire-Rathdown srityje. “Įsilaužėliai pasinaudojo panašiais ženklais, kad paženklintų kai kuriuos namus ir ištikrųjų tose vietovėse padaugėjo įsilaužimų į privačias teritorijas. Tas faktas, kad ženklai buvo nupiešti kreida, rodo, kad tai ne savivaldybės darbas ir žmonės turi būti budrūs," - sakė jis.

Dunlaoghaire- Rathdown Taryba leidiniui Independent.ie patvirtino, kad ji niekada nenaudoja kreidos, kad paženklintų kelius. “Mūsų darbuotojai paprastai naudoja purškiamus dažus, kad pažymėtų mums reikalingas vietas keliuose. Taip yra todėl, kad kreidą greitai gali nuplauti lietus, todėl tie ženklai, kurių nuotraukas mes matėme, tikrai nėra mūsų darbas,” - sakė Tarybos atstovai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą