2017 m. balandžio 4 d., antradienis

Sudužusio Kranto apsaugos  sraigtasparnio paslaptį slepia vandenynas



Paieškos ekipažai tikisi, kad oro sąlygos pagaliau leis jiems iš Atlanto vandenyno ištraukti sudužusio Kranto apsaugos sraigtasparnio nuolaužas, praneša Independent.ie.


Karinio jūrų laivyno Paslaugų nardymo komandos narai sekmadienio rytą apžiūrėjo Blackrock saloje įvykusios avarijos vietą, esančią  už 13 km (aštuonių mylių) nuo Mayo grafystės pakrantės. Tačiau gelbėjimo darbus komplikuoja stipriai banduojantis Atlanto vandenynas, paslėpęs sudužusį  sraigtasparnį net 40 metrų gylyje. "Rescue 116" sudužo beveik prieš tris savaites ties Blackrock sala.

Kapitonė Dara Fitzpatrick greitai buvo rasta po katastrofos, tačiau ji mirė ligoninėje, netrukus buvo rastas ir kapitono Mark Duffy kūnas. Naudojant povandeninę kamerą buvo tiriamos kabinos nuolaužos, tikintis aptikti dar dviejų įgulos narių – Paul Ormsby ir Ciaran Smith – kūnus, kurie lig šiol laikomi dingę be žinios. 

Nelaimingų atsitikimų ore tyrimo padalinys (Air Accident Investigation Unit – AAIU) sakė, kad gelbėjimo darbai bus tęsiami, o iškėlus ir ištyrus visas nuolaužas, bus parengta preliminari avarijos ataskaita. Specialistų nuomone,  sraigtasparnis greičiausiai  užkabino akmenuotą vakarinę salos dalį, kuomet nusprendė skristi degalų į Blacksod. Apie tai liudija paskutinis  “Sikorsky S92” sraigtaspario įgulos pranešimas, kuomet jie informavo, kad “trumpam nusileis Blacksod”. 

Gelbėtojai tikisi, kad iškėlus nuolaužas, pavyks detaliau atsakyti į klausimą, kas  visgi atstiko kovo 14-osios naktį, kuomet sudužo sraigtaspanis.



1 komentaras:

  1. Esu čia, norėdamas paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas daktare Ogala, padėjo man pagerinti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkšlenau kasdien, kol taip blogai, kad kreipiausi į internetą pagalbos. Štai tada, kai perskaičiau atsiliepimą apie dr. Ogala, tada kreipiausi į jį pagalbos ieškant meilės ir savo gyvenimo. , jis padėjo man užrašyti galingą meilės kerą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių maldaudamas manęs atleisti. jo el. pašto adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    AtsakytiPanaikinti