2017 m. vasario 7 d., antradienis

Pasak vieno iš „Ryanair” direktorių, kompanija tapo “savo paties mandagumo auka”

“Ryanair” kompanijos Finansų direktorius Neil Sorahan Journal.ie sakė, šiuo metu kompanija svarsto galimybę atsisakyti dviejų nemokamų bagažų “pašalpos” ir padėti tašką lig šiol galiojusioje sistemoje.


© Graham Hughes Neil Sorahan

Kalbėdamas BBC radijui “Five Live, Neil Sorahan sakė, kad pašalinti šią “pašalpą” yra tik viena iš “daugybės įvairių iniciatyvų”, kurios šiuo metu yra svarstomos kompnijoje.


“Mes tapome mūsų “pačių mandagumo aukomis”, suteikdami galimybę keleiviams nemokamai vežti du bagažus, kuriuos nėra kur dėti lėktuve, nes keleiviai jau nepaiso net bagažo dydžio, – sakė kompanijos Finansų direktorius. – Būtina peržiūrėti bagažo taisykles ir siekti, kad keleiviai jų laikytųsi.

Pasak jo, kai kurie žmonės akivaizdžiai ignoruoja kompanijos reikalavimus dėl bagažo – jie veža po du, tris maišelius, kuriuos reikia tikrinti, o tai užima laiko ir dėl to lėktuvai dažnai priversti vėluotis.

Pasak vieno iš kompanijos direktorių, šiuo metu "Ryanair" vidutinės skrydžio kainos krito 17 procentų, o pelnas – 95 mln. eurų per metus.


© Sam Boal Rollingnews.ie


Dabar vidutinė “Ryanair” bilieto kaina sudaro apie 33 eurus, o eismo intensyvumas, turint 29 milijonus klientų, išaugo 16 procentų. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą