2017 m. vasario 21 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 22-kovo 8 dienoms


Artėja labai sudėtingas ir destruktyvus periodas, š. m. vasario mėn. 26 dieną 14:58 val. Lietuvos laiku Žuvų ženkle įvyks Žiedinis Saulės užtemimas. Labiau save prižiūrėti ir pasisaugoti reikėtų vyrams. Per Mėnulio užtemimą jautresnės tampa moterys, o per Saulės – atvirkščiai, vyrai. Kaip žinoma, užtemimai veikia ne vieną dieną, jų poveikis juntamas mėnesį iki jam įvykstant ir mėnesį po jo. Geriausia, ko galima tikėtis iš šio užtemimo – tai paslapčių, susijusių su apgaule, klasta, melu, su įstatymų, teisingumo pažeidimu politikoje, versle, sporto srityse – atskleidimas. Tai labai lemtingas, net fatališkas metas po Saulės užtemimo, kai pasidaro sunku kontroliuoti situaciją, jausmus, emocijas ir vyksta tai, kas turi vykti. Esant didelei užtemimo įtakai patartina vengti svaigalų, rizikingų kelionių ar pramogų, susijusių su jūra (Žuvys –vandens stichijos ženklas). Svarbiausia būti atidesniems artimųjų nuotaikoms – jiems gali labai pritrūkti jūsų palaikymo. Taip pat bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų namuose (ypač susijusių su vandentiekiu, kanalizacija), kelyje tikimybė. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai, būkite arsargesni.


Avinas. Labai sunkus metas, konfliktines situacijos gali pasikartoti, problemos suktis ratu ir jūs turėsite spręsti viską iš naujo. Ne laikas kažką naujo pradėti ar keisti, nebent savo požiūrį į dabartinę situaciją.

Jautis. Nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme, ypač jėga. Kas benutiktų, tarkitės gražiuoju, pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, į pagalbą galite kviestis draugus, bendraminčius, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Dvyniai. Gali slėgti neatlikti, užvilkinti darbai ar neįvykdyti įsipareigojimai šeimai, draugams. Derėtų pirma grąžinti moralines skolas, po to taisyti klaidas darbe, susijusias su finansais, turtu. Venkite kategoriškų sprendimų – atėjo laikas keisti įsitikinimus, taktiką, pajusite, kad kažkur užstrigote, tad saugokite savo reputaciją.

Vėžys. Nemanykite, kad užgriuvusios problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius. Galimos apgaulės per partnerius, įtakingus asmenis ar pareigūnus.

Liūtas. Įtemptas ir labai netinkamas metas rizikuoti, investuoti ar plėsti veiklą – deja, galite būti apgauti. Tai sukels didelį pyktį šeimoje, pretenzijas ir nuoskaudų virtinę. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite kelyje.

Mergelė. Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite be jų sutikimo. Gindami savo pozicijas, turite būti ne tik lankstūs, bet ir sąžiningi. Nekeiskite nieko asmeniniame gyvenime ar veikloje.

Svarstyklės. Lemtingų klaidų tikimybė. Todėl ne laikas išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač tų, kurių neatlikote anksčiau. Būkite nuoširdūs bei sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Skorpionas. Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į kokią nors avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Ir mokykitės išgirsti tai, ką jums sako vaikai.

Šaulys. Apgaulingas laikas. Žinokite, kada reikia sustoti, nepasiduokite azartui, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Labiau pasaugokite savo vaikus – jie dabar bus ypač pažeidžiami. Nieko nereikalaukite iš mylimo asmens – galite sugadinti darnius santykius.

Ožiaragis. Prasideda sudėtingas laikas, provokuojantis maištauti, gal net naikinti. Ir tai gali šiek tiek užtrukti. Jei užsiimsite kuo nors rimtesniu, jokiu būdu neskubėkite ir gerai viską pasverkite. Didelė smulkių klaidų tikimybė.

Vandenis. Nors sieksite abipusio supratimo, lygiavertės paramos, kol kas jums teks pakentėti. Blogas laikas aiškintis teisines problemas, ieškoti teisybės teismuose, galite susidurti su abejingumu bei kyšininkavimu. Būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Žuvys. Nepalankus metas. Jei jūsų darbas susijęs su tikslumu, atidumu, būkite ypač atsargūs. Nerizikuokite dideliais pinigais, nereikalaukite skolos grąžinimo. Labiau pasaugokite vaikus. Ne laikas aiškintis santykius su mylimu žmogumi.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą