2017 m. vasario 3 d., penktadienis

 “Avarijos auka rengėsi tapti tėčiu,” –  sako gedinti jo gyvenimo draugė


 © Provided by Irish Independent Valdis Gabranovs

Valdis Gabranovs žuvo trečiadienio naktį (23.45 val.) šiaurinėjė Dublino apskrityje, Skerries-Rush kelyje. 35 metų V. Gabranovs skubėjo į namus, kai jo automobilis staiga kirto kelią ir išvažiavio į priešpriešinę eismo juostą, likus keliems jardams iki jo gyvenamosios vietos.

Jis susidūrė su priekyje važiavusia “Audi”, kurioje sėdėję trys žmonės buvo sužeisti, tai: 24-metų moteris ir du 45 ir 28 metų vyrai, jie skubiai buvo nugabenti į “Beaumont” ir “Connolly Memorial” ligininės, o Valdis Gabranovs žuvo įvykio vietoje.  Nelaimei, jis buvo neprisisegęs saugos diržų.

V. Gabranovs gyvenimo draugė,  35 metų Inita Mezaka papasakojo, kad jų kūdikis turi gimti po trijų mėnesių. “Gyvenimas nėra teisingas,” – sakė ji leidiniui “The Irish Independent”.

Pora jau turi 21 mėnesių dukrą, o V. Gabranovs turėjo vyresnį sūnų iš ankstesnių santykių. “Vėlai vakare man paskambino jo draugas ir paklausė, ar Valdis namuose? Jis turėjo būti namuose, bet jo nebuvo. Tada aš išgirdau, kad įvyko avarija ir nuėjau pažiūrėti, kas atsitiko”, - pasakojo I. Mezaka. – Aš norėjau pažiūrėti, ar ten ne Valdžio automobilis. Tačiau gardaí  pasakė, kad ten buvo jis ir jis mirė.”

“Kitos dienos rytą turėjau atpažinti jo kūną ligoninėje. Tokiais atvejais jūs visada tikitės, kad įvyko klaida, bet tai buvo tiesa – aš pamačiau Valdį, jis nekvėpavo”, - sakė I. Mezaka.

Ji pibūdino savo partnerį kaip didelį žvejybos entuziastą: “Sugavęs žuvį, jis paprastai ją paleisdavo – jam patiko ne rezultatas, o pats procesas. Žvejyba buvo jo aistra.”

V. Gabranovs dirbo linijos operatoriumi “Keogh's” bulvių traškučių kompanijoje (Keogh's potato chips company).

“Mes esame iš Latvijos, Airijoje gyvenom jau 10 metų. Aš nežinau, ką mes darysime dabar. Aš paskambinau Valdžio tėvams ir pranešiau apie nelaimę – jie šoke,”   pasakojo sielvarto prislėgta moteris.


Gardaí prašo žmonių, mačiusių šį įvykį arba ką nors apie tai žinančius, paskambinti į Balbriggan nuovadą tel.: 01 8020510, ar į bet kurią kitą Gardaí nuovadą. Gardaí konfidencialios linijos tel.: 1800 666 111.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą