2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Dublino “Darbo sindikatas” neteko žado, laimėjęs 88,5 milijonų eurų “EuroMillions” loterijoje



“Darbo sindikatas” (Work Syndicate) iš Dublino pasiėmė 88 587 275 jackpotą, laimėtą “EuroMillions” loterijoje  sausio 24 dieną, praneša Journal.ie.


Laimingas bilietas buvo pirktas “Applegreen” degalinės parduotuvėje, esančioje M1 greitkelyje, Lusk, Dublino apskrityje.

Sindikato atstovas spaudai nepasakė, kiek žmonių pasidalins laimėtus milijonus, tačiau pasakė, kad jie ta proga su draugais ir šeimomis surengė vakarėlį. “Stengsimės ilgai nesidžiaugti pergale ir pasistengsime kaip galima greičiau grįžti į normalų gyvenimą,” – sakė jis.

Naujienos apie laimingą milijonį bilietą, pirktą Airijoje, labai greitai išplito po šalį. Sindikato atstovas spaudai pasakojo: “Kai aš patikrinau bilieto numerius internete, netekau žado, pamatęs laimingus skaičius savo biliete. Niekaip negalėjau tuo patikėti, tiesiog negalėjau atsipeikėti.”

Paklaustas, ką jie darys su laimėtais milijonais, “Darbo sindikato” (Work syndicate) atstovas spaudai sakė, kad šis klausimas jau yra įtrauktas į Sindikato darbotvarkę, tačiau jau dabar aišku, kad šie pinigai tikrai suteiks Sindikatui finansinę laisvę  bus apmokėtos skolos, paskolos, nupirkta nauja darbo įranga.

“Nacionalinės loterijos” atstovas sakė, kad per pastaruosius  12 mėnesių tai buvo trečiasis “EuroMillions” jackpotas, laimėtas Airijoje.

Kiti laimingieji “EuroMillions” loterijos bilietai buvo parduoti “Easons” parduotuvėje, Fairgreen prekybos centre, Carlow, 2016 metų sausio 29 dieną, dar vienas bilietas buvo pirktas “O'Hanlon s”, Canal House, Portarlington į Laois, 2016 metų liepos 1 dieną.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą