2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Velso ir Airijos pajėgos aptiko dingusios iš kelto moters kūną



Journal.ie praneša, kad Velso ir Airijos jungtinės pajėgos šiandien paieškos metu aptiko moters kūną, kuri dingo plaukiant Airijos keltu iš Velso į Wexford (Airija).

Velso policijos pareigūnai glaudžiai bendradarbiauja su Didžiosios Britanijos pakrančių apsaugos ir greitosios medicinos pagalbos paslaugų specialistais dėl kūno grąžinimo, kuris buvo rastas Lawrenny srityje, Pembrokeshire (Velsas).

Į dingusios moters paieškos darbus buvo įtrauktos JK pakrančių apsaugos pajėgos, Airijos pakrančių apsaugos sraigtasparnis, jūrų uosto laivai ir gelbėjimo valtys, Pietų Velso ir Šiaurės Airijos policijos pajėgos.

Moteris vakar vakare įsėdo į Airijos keltą “Irish Ferries”, plaukiančio iš Pembrokeshire, Velsas į Rosslare, esantį Wexford apskrityje. Kai kruizinis laivas šį rytą pasiekė Rosslare, buvo pastebėta, kad moters kelte nėra.

Savo pranešime Airijos keltų bendrovė sako, kad apie moters dingimą iš kelto jie sužinojo tik tuomet, kai laivas atplaukė į jūrų uostą, iki tol nebuvo jokių pranešimų apie moters dingimą iš kelto.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą