2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Astrologinė Auros Prognozė 2017 – Ugninio Gaidžio metams




Pagal kinų kalendorių, Ugninio arba Raudonojo Gaidžio metai prasidės 2017 metų sausio 28 dieną. Tuomet įvyks pirmoji 2017 metų mėnulio Jaunatis. Būtent nuo to momento pajusime tikrąją metų valdovo energiją. Rytų šalyse gaidys tiesiogiai siejamas su saulės šviesa ir šiluma. Indijoje jį laiko saulės energijos įsikūnijimu, Japonijoje – pirmąja šviesa, Kinijoje gaidys – penkių dorybių: drąsos, gerumo, ištikimybės, orumo ir geranoriškumo įsikūnijimas. Ką gi šie metai atneš europiečiams? 

Gaidys išsiskiria iš kitų gyvūnų aštriu balsu, ryškiomis plunksnomis, gracingumu ir pomėgiu būti dėmesio centre, vadovavimu bei atsakingumu. Apdovanotas idealisto savybėmis, kuriam nėra svetimos pagyros ir žavėjimasis. Žmonės, gimę Gaidžio metais, yra lengvai bendraujantys, bet tuo pačiu išsiskiria atsakingumu. Tačiau pernelyg didelis noras puikuotis jam suteikia egoistiškumo, narcicizmo, taip pat užsispyrimo, priekabumo. Gaidys sako, ką galvoja, todėl ši savybė gali būti laikoma konfliktine ir noru įrodinėti savo tiesą. Gaidys apsigimęs karjeristas. O Ugnies stichijos dominavimas ateinančiais 2017 metais jam suteiks lyderio savybių. Metai iškels į aukštumas vadovus ir lyderius, visuomeninius veikėjus. Kadangi metai apdovanoti ugnies energetika, todėl bus palaikomas atkaklumas, naujo siekis, aistra ir greitis, sugebėjimas greitai veikti ir orientuotis. Jei dėvėsite raudonos, oranžinės spalvos apdarus ar kitaip išsiskirsite iš minios, sulauksite daugiau sėkmės ateinančiais metais.


Meilė

Metai palankūs meilei ir šeimos kūrimui. Tiems, kuriems blogiau sekasi santykiuose, artėjantys Gaidžio metai žada ryškias permainas ir naujas, daug žadančias galimybes. Tai tokie metai, kai daugelis atsisveikins su vienatve. Todėl labai svarbu priimti pokyčius ir būti drąsiems. Pasiruoškite atverti širdis naujiems vėjams ir jausmams.

Darbas

Ateinantys Gaidžio metai bus palankūs tiems, kurie energingi ir aktyvūs, drąsiai priima naujus iššūkius. Metų globėjas Gaidys palaikys visus, kurie demonstruos aktyvumą ir nebijos rizikuoti bei veikti ryžtingai. Metai ypač palankūs kūrybiškiems žmonėms, menininkams, rašytojams, inžinieriams, žiniasklaidos atstovams. Jie gali tikėtis reikšmingo prasiveržimo į priekį.

Finansai

Finansine prasme metai sėkmę žada tiems, kurie drąsiai ieškos naujų sprendimų, nebijos rizikuoti. Žinoma, prasminga gerokai pristabdyti išlaidavimą. Mat Gaidys yra ypač emocingas gyvūnas, todėl linkęs impulsyviai elgtis ir su savo pinigais. Svarbu nepasiduoti pirminiam impulsui, viską gerai apgalvoti ir tik tada veikti.

Kaip sutikti 2017 metus?

Naujieji metai – visų laukiama ir smagi šventė. Kad sukurtumėte tikrai šventinę atmosferą ir užsitarnautumėte 2017 metų šeimininko, Ugninio Gaidžio, palankumą, tinkamai pasiruoškite.
Tikima, kad ateinantys Ugninio Gaidžio metai bus palankūs, jei sutikdami Naujuosius metus pasirinksime tinkamus drabužius bei papuošalus. Metai bus sėkmingi, jei savo dėmesį skirsite ir smulkmenoms, tokioms, kaip aksesuarai. Naujuosius metus pasitikite dėvėdami Žemės spalvų drabužius, puikiai tiks ir tokių pat spalvų papuošalai. Taip pat tiks raudonos, violetinės ar vyšninės spalvos drabužiai. Pasitinkant Ugninį Gaidį, netiks itin brangūs papuošalai, rinkitės kuklesnius aksesuarus. Vis dėlto, blizgesys nepakenks – jei pasirinksite spalvingą blizgią bižuteriją, galite pelnyti Ugninio Gaidžio simpatijas. Drabužiai turėtų būti natūralios sudėties – tai ne tik gali užtikrinti patogumą, bet gali garantuoti ir geresnius ateinančius metus.

Šventinis vaišių stalas

Dosnumas tikrai sužavės Ugninį Gaidį, todėl pasistenkite, kad vaišių stalas būtų gana gausus. Vaišės turi būti spalvingos kaip ir Ugninio Gaidžio plunksnos – jei pelnysite jo palankumą, galėsite tikėtis turtingų ir derlingų metų. Eidami į svečius galite nusinešti vaišių, vaisių bei daržovių. Labai tiks oranžinės ar raudonos spalvos valgiai ar jų papuošimai, mandarinai, apelsinai, obuoliai. Ant vaišių stalo neturi trūkti duonos, įvairių grūdų valgių, patiekalų iš uogų. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, verčiau rinkitės silpnesnius gėrimus. Ir, žinoma, netiks valgiai iš vištienos bei kalkutienos, geriau rinkites žuvies ar kitos mėsos patiekalus.

Avinas

Ateinantys Gaidžio metai įneš daug pokyčių į Avinų gyvenimą. Tai susiję su metų ugnies energija. Metai gali būti sėkmingi, jei išsaugosite užsispyrimą, tačiau prisitaikysite ir prie aplinkinių, įsiklausysite į jų nuomonę, poreikius. Bendrai metai žada daug naujų galimybių. Ypač dideli pokyčiai įvyks su jumis pačiais, jūsų asmenybe. Pakeisite požiūrį į save, o tai iš esmės pakeis situaciją daugelyje gyvenimo sričių.
Jeigu priimsite šią sąlygą, tai poreikis keistis pačiam bus labai teisingas ir turės geras perspektyvas. Aplinka jums darys ypač didelę įtaką, todėl labai prasminga susipažinti su kuo daugiau žmonių. Esamus santykius išsaugosite, jei labiau orientuosites į kitą žmogų, o ne į save. Labiausiai palankus metas Avinams iki 2017 metų rugsėjo pabaigos. Vėliau metų energetika bus mažiau palanki.

Jautis

Gaidžio metai šio zodiako atstovams žada nemažai staigmenų. Bus naujų pažinčių, išvykų į tolimas šalis, pakankamai daug darbo, ryškių karjeros pokyčių. Esate vienas stabiliausių ir darbščiausių zodiako ženklų, todėl pozityvių pokyčių tikrai pasieksite. Svarbu išsaugoti motyvaciją, kantrybę ir nepasiduoti susidūrus su sunkumais.
Metai gali būti sudėtingi emocine prasme – bus išties sudėtingų situacijų, kuomet jūsų kantrybė bus palaužta.
Gaidžio metais ypač svarbu rūpintis sveikata. Dietos nebus naudingos iki rudens. Nepasiduokite apatijai ir slogiai nuotaikai.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovams nuobodžiauti neteks. Ugninio Gaidžio metai atneš daug teigiamų emocijų ir sėkmės, kurios truputėlį pritrūko praėjusiais metais. Nors smulkių nemalonumų neišvengsite, tačiau jums tikrai seksis ir ne vien karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime. Būdami drąsūs, nebijosite eksperimentuoti ir nedvejodami žengsite pirmyn. Kai kurie Dvyniai galės pasidžiaugti šeimos pagausėjimu – gali gimti vaikas, anūkas ar tiesiog įsigysite augintinį.
2017 metų vasarį pajusite energijos pliūpsnį. Labiau džiaugsitės gyvenimu ir įgysite daugiau pasitikėjimo savo jėgomis bei moralinį pasitenkinimą. Tikėtina, kad išplėsite pažįstamų ir draugų ratą. Nors atrodys, kad sėkmė žengia koja kojon, priimdami svarbius sprendimus nepasikliaukite vien intuicija – geriau viską pasverkite ir išanalizuokite, negailėkite tam laiko ir jėgų.

Vėžys

Nors Ugninio Gaidžio metai Vėžio ženklo atstovui bus gana ramūs, pokyčių juose taip pat netrūks. Jokių rimtų problemų neturėtų kilti. Finansinė situacija išliks stabili, net tikėtina, kad ją pagerinsite. Nesunkiai įgysite aplinkinių pasitikėjimą. Šiek tiek sunkiau gali klostytis asmeninis Vėžio gyvenimas.
Metų šeimininkas, Ugninis Gaidys, apsaugos jus nuo netinkamų veiksmų ir sprendimų. Jūsų intuicija bus stipresnė nei bet kada anksčiau, tačiau turite būti kantrūs ir mažiau nuolaidžiauti savo silpnybėms. Versle koją gali kišti jūsų jautrumas bei perdėtas nervingumas.
2017 metų pradžioje keisis požiūris į gyvenimą, formuosis naujos vertybės. Tai, kas seniau buvo labai svarbu, gali nukeliauti į antrąjį planą. Šiuo laikotarpiu būsite gana aktyvūs, daugelyje reikalų patys imsitės iniciatyvos, kas tikrai gali padėti siekiant užsibrėžtų tikslų.

Liūtas

Kompromisas su varžovu jums pačiam būtų naudingesnis nei besąlygiška pergalė. Tiesiog parodykite, kad esate stiprus ir turite savo nuomonę. Ugnies stichijoje esantis Liūtas yra valdomas Saulės planetos – stiprus, amžinai jaunas ir dominuojantis zodiako ženklas, kuriam pati geriausia diena savaitėje yra sekmadienis. Dažniau Liūtai bandys savo jėgas sporte, meilėje, įvairiuose žaidimuose. Jam šiek tiek trūks atsakomybės jausmo, tačiau tikrai nepritrūks savigarbos ir išdidumo. Taip pat dauguma Liūtų perdėtai prižiūrės save, jiems bus svarbu, kaip jie atrodys kitų akyse. Nerekomenduojama bus kreiptis į kosmetologus ar daryti plastinę chirurgiją, ypač pavasarį – tai gali liūdnai baigtis.
Optimizmas, ryžtas, atkaklumas – tai Liūto šių metų sėkmės savybės, tuo metu aukšta savigarba ar net savimeilė, paviršutiniškumas kartais kainuos jiems labai daug. Be viso to, dažni kasdieniai darbai ir rutina liks kaip ir visada užmarštyje, nes Liūtas manys, jog jis turi daryti kažką didesnio, svarbesnio, skirto būtent tik jam.Nežiūrint į tai, nuolat jausite poreikį būti tarp žmonių. Kolektyve jausitės svarbesnis ir reikšmingesnis. Bus malonu dirbti komandoje ir nuolat jausti draugo petį.

Mergelė

Šiam zodiako ženklui Ugninio Gaidžio metai atneš daug įvairovių bei staigmenų. Žinant tai, kad šis Žemės stichijos ir Merkurijaus planetos valdomas zodiako ženklas yra taupus, savarankiškas, pirmiausiai žiūrintis į kasdienius dalykus, jam puikiai pavyks įsigyti nekilnojamąjį turtą ar kažką labai vertingo ir seniai planuoto. Ramiems Mergelės zodiako ženklų atstovams, tvirtai tikintiems savo nuomone, pavyks įgyvendinti savo svajones asmeniniame gyvenime, susituokti ar praplėsti savo akiratį keliaujant į tolimus kraštus. Be to, jų atsakingumas, priverčiantis prisiimti per daug atsakomybės už kitus, gali palaužti jų sveikatą. Todėl ypatingą dėmesį skirkite sau, ypač pavasarį ir rudenį. Visgi inteligentiškumas, loginis mąstymas, analitinės galimybės ir tobulumo siekimas, darbštumas bei tvarka labai pravers Mergelėms, siekiant karjeros ir biznio perspektyvų iškart po Naujųjų metų šventimo. Tačiau pedantiškumas ir dažnas nervingumas gali pakišti koją geriems, šiltiems santykiams su artimaisiais ir giminėmis.

Svarstyklės

Jūsų troškimas išsivaduoti iš kasdieninės rutinos dar niekada nebuvo toks stiprus. Ugnies Gaidžio stichija padės kaip visada. Tik turite pasirinkti tinkamą kryptį ar tinkamą kompanioną tai įgyvendinti. Oro stichijos ir Veneros planetos valdomos Svarstyklės – tikras rudens ženklas. Jie žavisi rudens grožiu, renkasi sau tinkamą partnerį, nebe taip aktyviai ieško pramogų ir malonumų, siekia harmoningo gyvenimo. Visgi, šiais metais Svarstyklės nebus per daug linkusios aukotis dėl kitų, jiems bus dažniau būdingas polėkis palaikyti pusiausvyrą tarp dėmesio kitiems ir naudos sau. Dėl to dažniau atrodys, kad Svarstyklių ženklo atstovai bando užimti dvi vietas vienu metu, dvejoja dėl savo sprendimų ar vengia atsakomybės.
Išskirtinės Svarstyklių savybės – puikus komunikabilumas ir gebėjimas rasti kompromisą – padės pasiekti didesnes aukštumas karjeroje. Atkaklumu pasižymintys šio ženklo atstovai mokės pasiekti savo tikslą, o pritrūkus motyvacijos, suras būdų jai grąžinti. Siekiant tikslo, koją pakišti gali paviršutiniškumas, kuris yra vienas iš lydinčiųjų Svarstyklių savybių.

Skorpionas

Ateinantys metai bus svarbūs sprendžiant jūsų šeimos santykius. Pagalvokite, ar tikrai norite susipykti su jums artimu žmogumi ir jo netekti? Jeigu ne, tuomet turėtumėte būti ne tokie kategoriški. Paklausykite protingo patarimo iš šalies ir neieškokite savojo, kaip jums atrodytų, ypatingo kelio, nes jis bus tikrai klaidingas. Skorpionas taip pat rudens zodiako ženklas, kuomet viskas aprimsta ne tik gamtoje, bet ir jų viduje. Skorpionams šiais metais reikėtų atsiskleisti, bet jie to nedrįsta daryti, dažniausiai slepia savo jausmus, nuotaiką. Tačiau išoriškai ramūs Skorpionai bus labai pavojingi, todėl jų geriau neerzinti. O tiems, kurie bus linkę į kraštutinumus, galės lengvai įžiebti konfliktą net paprasčiausiose situacijose, tai nulems didesnes problemas tiek darbe, tiek namuose. Ši savybė negailestingai erzins aplinkinius ir patį Skorpioną.
Tikram Skorpionui labai pades intuicija bei supratimas, jog visos kliūtys yra įveikiamos. Emociškai šiais metais jūsų laukia labai daug aistringų situacijų, tačiau kartu ir pareigingų, gebančių daryti vertingus bei pelningus žygdarbius ir įžvalgas. Visgi manipuliacijos kitais žmonėmis, uždarumas, peraugantis į slapukavimą bei priešiškumas, kuris iššaukia kivirčus, pavers Skorpionus šiek tiek atstumiančiais bei vienišais.

Šaulys

Ateinantys Gaidžio metai šio zodiako atstovams žada būti dosnūs ir pozityvūs. Daug žadančių naujovių ir palankių galimybių ateis į jūsų darbo, karjeros sritis. Visi planai ir svajonės bus įgyvendinti be didelių pastangų. Patirsite labai reikšmingus savo gyvenimo pokyčius, lengvai spręsite visas iškilusias problemas ir sunkumus.
Tiesa, metų globėjas jums bus palankus tik tuo atveju, jei viską kruopščiai ir nuosekliai planuosite. Atsainaus požiūrio į savo darbą, veiklą verčiau atsisakykite, nors ir esate puikios nuomonės apie save. Tik atsakingi Šauliai patirs metų sėkmės akimirkas.
Ištroškote kažko naujo ir nepaprasto? Ir santykiai su partneriu nėra tokie harmoningi kaip norėtųsi… Jei niekas nesiruošia jūsų pralinksminti, pasilinksminkite patys. Jei jums iš tiesų to labai reikia, būtinai ką nors sugalvosite.

Ožiaragis

Ateinantys 2017 metai žada daug optimizmo ir pasitikėjimo Ožiaragiams. Tačiau šis optimizmas bus toks, kuris neves niekur. Tai tiesiog jūsų nerealistiški planai, iliuzijos, kurie pasireiškia tik tuo, kad tiesiog negaunate visko tiek, kiek tikėjotės ar vilėtės. Bet džiugina tai, kad greičiausiai neprarasite tai, ką turite.
Metų planetų išsidėstymas ryškiai padidins žmogaus pretenzijas gyvenimui ir taip pat pretenzijas sau. Tai reiškia, kad atsiras padidintas noras, kad jus gerbtų, išklausytų, padėtų. Sėkmė bus galima tik įdėjus padidintas pastangas savęs ugdymui, augimui.
Gaidžio metai sėkmingi kelionėms ir užsienio kontaktams. Taip pat besimokantiems ir tiems, kurie dirba mokslinį darbą, juristams.
Jūsų bendradarbiai šiais metais gali būti entuziastingai nusiteikę, bet labai išsiblaškę ir neatsakingi, tad naudokitės proga juos pralenkti. Taigi, pasikliaukite tik savo jėgomis. Jei reikės pasirašyti kokį dokumentą, geriau asmeniškai įsitikinkite, kad visi išdėstyti faktai yra teisingi. Jūsų laukia stulbinanti sėkmė.

Vandenis

Nuolat judantis Vandenis yra oro ženklas, kuris taip pat, kaip oras, nuolat juda, yra nešamas tolyn, taip ir šiais metais jie nenustigs vietoje. Laukiama daug įdomių kelionių, susijusių su darbo reikalais ar pomėgiais, dažniausiai į tolimus kraštus. Vandenius, žvelgiančius į ateitį, valdys intuicija ir nuojauta. Dažnas Vandenio ženklo atstovas norės būti nepriklausomas, jam bus svarbus laisvės pojūtis, jie labiau vertins lygybės jausmą, tad kai kurios poros, neradusios sutarimo, gali iširti. Dėl jų mąstymo ir inteligencijos bus įdomu kalbėtis, bendrauti, todėl jiems bus būdingas noras dalintis viskuo: informacija, žiniomis, daiktais, finansais, jausmais, o tai labai gali nepatikti artimiesiems, beje, šis polėkis gali pastūmėti Vandenius įkurti kokią nors labdaros organizaciją ar netikėtai tapti savanoriais.
Ugnies Gaidžio stichija skatins Vandenius išsiskirti iš kitų ir išmėginti visiškai neįprastus jiems dalykus, tokius kaip darbas bažnyčioje ar politikoje. Tai taip pat gali būti kokios nors meno sritys, pavyzdžiui, dailė ar grojimas kokiu nors instrumentu, pavyzdžiui, vargonais.

Žuvys

Ugninio Gaidžio metai Žuvų ženklo atstovams bus gana sėkmingi. Tai, ko seniau nepavyko įgyvendinti, šiuo laikotarpiu pavyks gana lengvai. Jausitės lyg prieš jus atsivertų visos durys. Metų šeimininkui, Ugniniam Gaidžiui, patinka jūsų švelnumas, gerumas ir tolerancija aplinkiniams. Šios Žuvų savybės leis sukurti harmoningus santykius su aplinkiniais, o nuo to dažnai priklausys ir Žuvų ženklo atstovų sėkmė. O kad 2017 metai būtų išties geri, turite nepamiršti ir savęs. Skirkite daugiau laiko poilsiui, malonioms procedūroms, pasirūpintkite savo sveikata, priešingu atveju rizikuojate susirgti ir net labai rimtai. Ugnies stichija skatins didesnį polinkį dirbti ir tuo pačiu suteiks gerą progą atsigriebti už praėjusių metų pratinginiautas dienas. Pasinaudokite šia proga ir veikite aktyviau. Nevenkite naujų, originalių metodų tikslui pasiekti. Jūsų metų šūkis bus – neatidėliokite rytojui to, ką galite padaryti šiandien.

Visus skaitytojus sveikinu su artėjančiais 2017 metais ir linkiu gražių tarpusavio santykių ir laimės. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą