2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Smulkaus ir vidutinio verslo „Business Expo 2017” paroda Cork




Kviečiame dalyvauti smulkaus ir vidutinio verslo „Business Expo 2017” parodoje, kuri vyks 2017 metais sausio 14 dieną Cork, Clayton Silversprings Hotel, nuo 9 val. ryto iki 17 valandos.

Paroda, kurią organizuoja „SharpMinds“ kompanija, suteiks galimybę Rytų Europos verslininkams ne tik pristatyti savo verslą, bet ir surasti naujų klientų bei išplėsti savo verslo ribas ir galimybes.

Cork kompanija „SharpMinds“, sukurta savininkų Olgos Ševčenko ir Jurgitos Petitul iniciatyva, turinčių ilgalaikę darbo patirtį kompanijoje „Immigrant Advice Bureau“ („Imigrantų konsultavimo biuras“), Korke konsultuoja imigrantus teisiniais klausimais, teikia pagalbą, organizuojant verslą ir buhalterinę apskaitą.

Naujai sukurtos kompanijos tikslas – padėti smulkiems ir vidutiniams verslininkams organizuoti įvairius renginius ir skatinti verslą.

"Mes organizuojame verslo parodą „Business Expo 2017“ žmonėms, kurie nori plėsti savo verslą, pristatyti savo verslo idėjas visuomenei, padėti jiems surasti naujų klientų", – sako Olga Ševčenko. – Manome, kad paroda bus puiki galimybė paremti verslininkus, mažas ir vidutines įmones. Tikimės, kad mūsų idėja sudomins ir dideles įmones ir kompanijas. Mes taip pat manome, kad tai yra unikali galimybė imigrantams, turintiems arba kuriantiems savo verslą ir Airijos verslininkams užmegzti ryšius, susirasti naujų partnerių bei sukurti bendradarbiavimo strategiją. "

"Tikimės, kad šis renginys sudomins ir suartins Airijos ir imigrantų verslus", – sako Jurgita Petitul.

Planuojama, kad verslo parodoje „Business Expo 2017“ dalyvaus visos Airijos verslininkai, ją aplankys Cork ir aplinkių miestų bei regionų gyventojai ir svečiai, parems miesto meras bei kitos valdžios institucijos.

Parodos dalyviams numatyti tiek oficialūs, tiek neformalūs susitikimai.

Norėdami gauti išsamesnę informaciją skambinkite telefonu: 085 1293290, 086 7008031arba rašykite E-mail: sharpmindscompany@gmail.com

„Business Expo 2017“ programa

Dalyvavimo paraiška

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą