2017 m. kovo 7 d., antradienis


Prasidės pozityvus, geras metas aktyviai fizinei veiklai, įtemptam protiniam darbui, konstruktyviems sprendimams priimti, tvarkyti teisinius, finansinius reikalus, taip pat susitikimams su įtakingais, svarbiais jūsų veiklai ar šeimos gyvenimui asmenimis. Nesislėpkite nuo problemų, kurias reikia nedelsiant spręsti. Imkitės tų darbų, kurių nemėgstate, bet jie yra privalomi. Pakovokite už savo interesus, kūrybines idėjas, savo nuomonę ar tiesą. Pasistenkite vengti ginčų, tinkamas laikas taikytis, atnaujinti nutrauktus ryšius. Labai geras laikas pereiti į kitą darbovietę. Tik nieko nedarykite skubėdami, viską ramiai apmąstykite prieš priimdami jums svarbius sprendimus.

Avinas. Jausitės stiprūs. Jei atkakliau sieksite savo tikslo, pakovosite už save, tikrai pasieksite tai, ką suplanavote. Ir tai reikėtų padaryti dabar, nieko neatidėliojant.

Jautis. Neverta rizikuoti, kad išplėstumėte veiklos galimybes. Nesivelkite į konfliktus, stenkitės viską spręsti gražiuoju. Geras metas įsigyti brangesnių buities apyvokos daiktų ar paimti paskolą.

Dvyniai. Pats laikas pakovoti už jums svarbaus reikalo finansavimą, paieškoti rėmėjo. Palanku skolintis, imti kreditą, prašyti paramos iš aukščiau stovinčios instancijos. Šio periodo pastangos nebus tuščios – galimi teigiami pokyčiai finansų srityje, veikloje.

Vėžys. Labai palankus laikotarpis darbo susitarimams. Tai gera proga išsiųsti savo CV, susitikti su būsimu darbdaviu. Būkite atidesni savo sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai.

Liūtas. Periodas žada sėkmę, kad ir kuo užsiimtumėte. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų vaikais, reikėtų skirti jiems daugiau dėmesio, ypač antrąją periodo pusę. Tai bus nepalankus metas romantiškiems pasimatymams, taip pat pažintims.

Mergelė. Pravartu tinkamai tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima, nekilnojamojo turto įsigijimu. Geras laikas pirkti vertingą buitinę techniką namams. Vėliau geriau nesiimti jokių svarbių reikalų, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo.

Svarstyklės. Būtina žinoti, kad viskas, kas slepiama, laikui bėgant iškyla į paviršių. Jei niekas jūsų neklausia nuomonės, geriau būtų jos ir nereikšti. Darbe nieko naujo, viskas tekės sava vaga. Gal kiek daugiau rūpesčių vadovams, bet tai tik įprasti nesklandumai.

Skorpionas. Smulkmenos, nuogirdos ar apkalbos gali sugadinti nuotaiką ir viską sujaukti. Visai bus tikėtina, kad šio laikotarpio sprendimai turės įtakos artimiausiam pusmečiui. Tai permainų, o gal ir mažų revoliucijų laikas. Paaštrės pojūčiai. Atsiras galimybė pakeisti tai, kas pasenę ir nuobodu.

Šaulys. Bandysite išsisukti iš situacijos, sušvelninti nemalonumus, kuriuos galite patirti. Tam naudosite įvairius būdus, gal net įsigysite amuletą ar talismaną. Geras laikas peržvelgti savo darbus, poelgius, mintis ir rasti tai, nuo ko viskas prasidėjo.

Ožiaragis. Nepraleiskite puikos progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę.

Vandenis. Visai tinkamas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti. Antrąją šio periodo pusę galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Raskite laiko sau atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje ar išvykti į trumpą kelionę.

Žuvys. Sėkmės, pergalės metas, kai netikėtai ima pildytis svajonės. Galite sulaukti seniai užtarnauto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių. Geras laikas piršlyboms, vestuvėms, šeimos šventėms.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą