2017 m. kovo 21 d., antradienis



Nepalankus metas dar vis tęsis. Deja, šis periodas bus gana nemalonus, net konfliktiškas, kai nenoromis galima apsigauti ar ką netyčia suklaidinti, apsinuodyti maistu, pakliūti į netikėtus nemalonumus. Lengviau pasiduosite iliuzijoms. Bus didesnė pletkų, apgaulių, vagysčių, automobilių avarijų bei įvairių nelaimingų atsitikimų tikimybė. Nepatariama rengti svarbių susitikimų, pasitarimų, rašyti reikšmingų laiškų, sudarinėti ir tvirtinti lemtingų dokumentų. Nepalankus laikas tvarkyti verslo reikalus, spręsti finansines problemas. Blogas laikas finansinėms investicijoms. Bus svarbu atidžiau pasaugoti turtą, pinigus, sveikatą bei savo jausmus. Deja, truks savitvardos, blaivaus mąstymo, bus daug kategoriškumo, ambicijų. Venkite kelionių, ypač tolimų. Nepalankus metas romantiškiems pasimatymams bei naujoms pažintims, šventėms ir pramogoms. Venkite alkoholio vartojimo bei apsvaigusių asmenų. Išlieka didesnė traumų bei avarijų tikimybė.


Avinas. Gali paaiškėti iki šiol nežinomų reikalų aspektai, gali tekti išvysti ir slėptus jums svarbaus asmens bruožus, tačiau pasistenkite išvengti susierzinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite – tikėtini nemenki nuostoliai.

Jautis. Galite būti priversti priimti atsakingą sprendimą, nors geriau tai atidėti bent jau kitai mėnesio pusei. Klausikytės savo intuicijos. Tik neskubėkite leisti pinigų ir pykti ant artimųjų.

Dvyniai. Nepalankus metas, tačiau, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite šantažui. Ir netikėkite apkalbomis.

Vėžys. Bosai bus linkę priekaištauti, tad geriau venkite svarbių pokalbių. Beje, nereikėtų nieko prašyti iš viršininkų – duotą žodį vargu ar jie tesės. Jei gausite vertingų pasiūlymų, priimkite juos.

Liūtas. Ambicijos, užsispyrimas atrodys kvailai, be to, trukdys bendraujant, tvarkant reikalus ar važinėjant automobiliu. Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, taip pat jei neapskaičiuosite laisvo laiko. Pasistenkite mažiau žadėti, nes neapgalvoti įsipareigojimai gali brangiai kainuoti.

Mergelė. Pasistenkite nusiteikti kuo taikiau, ramiau. Mažiau planuokite, nes skubėdami tikrai pakliūsite į bėdą. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas.

Svarstyklės. Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus nei darbe, nei namuose. Ambicijos bus labai blogu patarėju. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų interesams. Taip pat ne laikas aiškintis meilės santykius.

Skorpionas. Vargu ar pavyks jums teisingai apsispręsti. Nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui iš šalies ar iš aukščiau. Dabar naudinga būtų vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje. Ypač svarbu būtų atidžiau išklausyti savo vaikus .

Šaulys. Galite būti pernelyg nervingi, nekantrūs bendraudami. Būtų puiku, jei šį laikotarpį išvengtumėte susitikimų su svarbiais asmenimis, būtumėte santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Ne laikas žadėti, prisiekinėti, grasinti, gąsdinti, pasistenkite susilaikyti, susivaldyti, nes vėliau teks gailėtis.

Ožiaragis. Gali sugriūti jūsų planai, bei svarbūs reikalai dėl partnerių ar kolegų kaltės. Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu nei namie, nei darbe. Būkite atidesni sveikatai. Labiau pasaugokite vaikus – padidinta traumų tikimybė.

Vandenis. Nepalankus periodas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą.

Žuvys. Nesitikėkite, kad pavyks padaryti viską, ką suplanuosite, ir pasiruoškite imtis to, ko nesitikėjote. Vargu ar sau priklausysite. Daug dirbsite, ieškosite sponsorių savo naujiems projektams. Pasistenkite nepereikvoti savo sveikatos.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą