2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

Nesuvaidintas šeimos „siaubo filmas”, kritus viešbučio liftui


Viešbučio liftas, kuriuo važiavo penki šeimos nariai patyrė “katastrofišką gedimą” – liftas krito per keturis aukštus žemyn, praneša Independent.ie.

Incidentas įvyko su vestuvių ceremonijos dalyviais, kurie buvo apsistoję Killarney, Plaza viešbutyje. Penki žmonės įlipo į liftą viršutiniame viešbučio aukšte.

Liftas, kuris pagal instrukciją turėjo išlaikyti šeši žmones, staiga pradėjo garmėti žemyn ir sustojo tik atsitrenkęs į požeminę automobilių stovėjimo aikštelę.

Pasak nukentėjusių, kai lifto durys užsidarė, jie suprato, kad kažkas yra negerai, nes jie išgirdo, kaip cypia kabeliai. “Akimirką atrodė, kad įvyko sprogimas, o po to viskas aptemo”, - prisimena Andrew Meehan, gyvenantis Meath grafystėje ir patyręs daugybę lūžių šios tragedijos metu. Stipriai nukentėjo ir kiti liftu važiavę žmonės.

Sužeisti žmonės turėjo laukti valandą, kol atvažiavo greitoji pagalba.


Tai atsitiko 2011 metų liepos mėnesį. Nkentėję ir kompanija “Daldoss Easylife Lift”, kuri montavo minėtame viešbutyje liftą, jau septynerius metus dalyvauja Tralee apylinkės teismo baudžiamajame procese, tačiau kol kas jokio sprendimo teismas nepriima ir bylos nagrinėjimas lig šiol tebesitęsia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą