2017 m. vasario 14 d., antradienis

Kompanija, teikianti paslaugas pusei  judriausių pasaulio interneto svetainių, ketina sukurti 100 darbo vietų Cork

Viena JAV technologinių kompanijų paskelbė, kad planuoja sukurti 100 darbo vietų Cork per artimiausius trejus metus, informuoja  Journal.ie.



Interneto programinės įrangos paslaugas teikianti firma NGINX paskelbė, kad plečia savo paslaugas visoje EMEA zonoje (Europe, Middle East, Africa).

Operacijas ji valdys iš savo sukurtos regioninės būstinės, esančios Cork miesto centre, kurios rekonstravimo darbai turi būti užbaigti jau kitą mėnesį.

Savo planuose kompanija yra numačiusi sukurti 100 darbo vietų Cork mieste per artimiausius trejus metus. Specialistai bus reikalingi dirbti pardavimų, rinkodaros, finansų, verslo kūrimo, programinės įrangos, inžinerijos, mokslinių tyrimų ir plėtros srityse.

Bendrovė teikia programinę įrangą įmonėms, kurios siekia pagreitinti duomenų perdavimą savo interneto svetainėse.

Pasak kompanijos NGINX atstovų, dabar jie pagal turimus įgaliojimus aptarnauja daugiau nei pusę judriausių pasaulio svetainių ir jų taikomųjų programų.


Kompanijos planus palaiko Airijos darbo vietų departamentas (Ireland’s Department of Jobs) ir Tarptautinė verslo plėtros asociacija  (International Development Association – IDA).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą