2017 m. rugsėjo 18 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė rugsėjo 19 - spalio 3 d.



Apgaulingas metas tęsis, jis nebus palankus svarbiems susitikimams, atsakingiems sprendimams priimti, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Tai bus iliuzijų, netikrumo, apgaulių metas, kai labiau tikima tuo, ko nėra ir ieškoma išeities ten, kur galima labai suklysti. Iš esmės, geriau nieko naujo nepradėti ir labiau vadovautis savo ankstesne patirtimi, loginiu mąstymu bei patikimais šaltiniais. Vertėtų labiau įsigilinti į nuveiktus darbus, pamėginti suprasti reikalo esmę, viską įvertinti iš esmės t.y. iš aukštesnių pozicijų. Netinkamas metas įvairioms investicijoms. Taip pat ne visai palanku pirkti  brangią techniką, gražius, prabangius daiktus, meno kūrinius, nekilnojamąjį turtą. Būtina vengti aptarinėti šeimos finansinę padėtį bei meilės reikalus, neištikimybės klausimus – galima sulaukti neigiamos ir netikėtos artimųjų reakcijos. Šis laikotarpis labiau bus sudėtingas ir reikšmingas vadovams, sportininkams,  įsimylėjėliams bei romantikams, beje, tiek vyrams, tiek moterims.


Avinas. Pilnai nepasikliaukite partneriais, bei tais, kurie jus remia, nebūkite patikliais bendraudami su užsieniečiais. Nepervertinkite savęs ir savo galimybių – intuicija gali klaidinti.

Jautis. Dalykinėje srityje nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip atpildą už padarytas klaidas ar patirtas nesėkmes.

Dvyniai. Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų, nebūkite patiklūs – aplinkiniai gali suklaidinti. Neskubėkite pasirašinėti dokumentų, jų tinkamai neišnagrinėję.
 
Vėžys. Aiškinkitės teisybę. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui ir atimiesiems, ilgainiui viskas grįš su kaupu. Palankus metas susitikti su partneriais, geras laikas investuoti pinigus į profesinę veiklą, darbo priemones.


Liūtas. Dabar jūs itin kūrybingi ir išradingi – imkitės to, kas anksčiau nepavyko. Tiktų ieškoti ir pagalbininkų, rėmėjų, investuotojų – geriausia tarp užsieniečių. Egzistuoja galimybė įsivelti į tarnybinį romaną, ypač komandiruotėje.

Mergelė. Tai puikus metas atsakingiems karjeros sprendimams – priimkite gautus pasiūlymus, nors jie greitos naudos ir neduos. Gera proga spręsti keblius finansinius reikalus, ypač jei jie susiję su skolomis bei mokesčiais.

Svarstyklės. Dvilypis metas – jausitės geriau ir todėl nepagalvoję galite pasielgti lengvabūdiškai. Nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite kelyje.


Skorpionas. Kad ir kaip skubinsite įvykius, vistiek atsidursite toje pačioje vietoje, nuo kurios pradėjote. Būkite apdairesni dirbdami su pinigais, dokumentais, informacija – klaidos gali brangiai kainuoti. Tikėtinos neplanuotos išlaidos dėl šeimyninių reikalų ar neatsakingo vairavimo.

Šaulys. Jūsų laukia visai  palankus, sėkmingas metas viešnagėms, kelionėms, svarbiems susitikimams. Šiuo laikotarpiu netiks pirkti vertingų daiktų ar šiaip išlaidauti, deja, gali užvaldyti nesveikas azartas švaistyti pinigus.


Ožiaragis. Aktyvaus poilsio, naudingos veiklos,  įdomių susitikimų bei gerų pasiūlymų metas. Tiesa, patartina apdairiau elgtis su pinigais, o gautą informaciją ir draugų elgesį vertinti kritiškiau ir blaiviau.

Vandenis. Geras laikotarpis išvykti kur nors toliau nuo namų. Beje, likimas jums žada romantišką intrigą svečiuose ar kelionėje. Nepamirškite ir būkite atidesni artimųjų nusiskundimams ir jų prašymams.

Žuvys. Puikios dienos tiek bendravimui, tiek kelionėms. Gali tekti susitikti su kilniomis asmenybėmis. Svarbūs dalykai taps aiškūs, o jei reikėtų dėl kažko apsispręsti, darykite tai nedelsdami.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą