2017 m. rugsėjo 4 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė rugsėjo 5-19 dienoms


Pagaliau po labai ilgo ir sunkaus periodo ateis psichologinis atoslūgis, atsipalaidavimas, apims meilė ir gerumas. Šiuo laikotarpiu vertėtų atsipalaiduoti ir imtis tik to, ko norisi, kas teikia didesnį džiaugsmą bei skatina kūrybą – tai laisvės atgavimo metas. Jis žadės netikėtumų, skatins vidines žmonių permainas. 
Aktyviai veiklai dar neatėjo laikas, taip pat nereikėtų  imtis sunkių, varginančių darbų. Beje, taip pat nelabai tinka kažką keisti savo veikloje, geriau būtų tęsti  pradėtus darbus. Tai laikas, kada Saulės užtemimo  poveikis bus dar jaučiamas apie mėnesį, tad vis dar stenkitės nekelti įtampos nei sau, nei kitiems, nesiaiškinkite santykių. Siekite taikytis, ieškokite bendrų sąlyčio taškų. Palanku atnaujinti senas nutrūkusias pažintis, jungtis į sąjungas, tvirtinti sandėrius. Tinkamas laikas kelionėms ir verslui.


Avinas. Pakovokite už savo jausmus, nes visai netikėtai jūsų romantiškos viltys gali išsipildyti. Įsimylėjusiems prasminga būtų išvykti kur nors į atokesnę vietą, kad galima būtų pabūti vieniems.

Jautis. Patartina šį periodą  nevarginti savęs darbais. Tai bus puikus metas įvairioms šventėms ar romantiškam pasimatymui.

Dvyniai. Ateina malonių staigmenų metas, netikėtų pažinčių (romantiškų taip pat) periodas, tad neverta užsisėdėti namuose: laimė nusišypsos svečiuose arba kelionėse. 

Vėžys. Reikalai trukdys atsipalaiduoti. Pamirškite rūpesčius – tai meilės laikotarpis ir jį reikėtų skirti jausmams, santykių sutvirtinimui. Atpalaiduokite save nuo papildomų pareigų bei atsakomybės jausmo, ypač jei atsidursite smagioje draugijoje. 

Liūtas. Ruoškitės permainoms – laikas su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Ir nieko kol kas neplanuokite – dar bus netikėtumų ir svajonių išsipildymo.


Mergelė. Prieš  pareikšdami savo tvirtą nuomonę, pirmiausiai suskaičiuokite bent iki dešimties, o paskui pagalvokite: gal galima viską atidėti mėnesio pabaigai? Šis metas netinkamas kardinalioms permainoms.

Svarstyklės. Bus sunku likti objektyviems. Naujienas vertinsite per daug emocingai. Nors pavyks nuraminti ir sutramdyti svetimas emocijas ir aistras, bet bus sunku ramiai įveikti pasipiktinimą kitais. Tačiau kol kas tai neišvengiami sunkumai.

Skorpionas. Saugokite ramybę, sveikatą bei turtą. Turite sąmoningai pasistengti nepakliūti į kritines situacijas. Tai labai priklausys nuo jūsų nusiteikimo. Beje, moterims labiau reikėtų pasaugoti savo paslaptis – neverta su draugėmis dalintis romantiškais įspūdžiais.

Šaulys. Ganėtinai palankus, tinkamas imtis reikalų metas, kuriuos tvarkant nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puikus laikas kūrybiniam darbui, taip pat romantiškiems susitikimams, viešnagėms su draugais.


Ožiaragis. Jei iš karto reikalai nepajudės, palikite juos ramybėje, atidėkite vėlesniam laikotarpiui. Šiuo metu jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų.

Vandenis. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač dėl finansinių reikalų. Venkite naujų pažinčių. Būkite kritiškesni peršantiems savo nuomonę ar itin meiliems asmenims.

Žuvys. Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti. Ne laikas finansiniams įsipareigojimams prisiimti. 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą