2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Moteris bandė atskraidinti į Londoną kokaino už 1mln. svarų sterlingų



Australijos moteriai gresia 20 metų kalėjimo po to, kai ji ketino iš Kolumbijos į Londoną atskraidinti 6 kg kokaino, praneša “Evening Standard”.


22-ųjų metų amžiaus Cassandra Sainsbury buvo suimta Bogotos tarptautiniame oro uoste, rentgeno aparatui parodžius, kad jos bagaže paslėpta 18 atskirų pakuočių kokaino.

Jauna mergina iš Australijos per savo atostogas Pietų Amerikoje dalyvavo asmeninio verslo tobulinimo kursuose. Oro uoste sulaikyta moteris sakė, kad ji rengiasi vestuvėms, o kokainą ji norėjo padovanoti svečiams.

Jos sesuo Khala Sainsbury internetinėje svetainėje rašė: “Mūsų širdys sudaužytos, nes mes žinome, kad ji yra nekalta, bet mes turime nedaug galimybių įrodyti tiesą, nes ji sulaikyta tokioje korumpuotoje šalyje.”

Bogotos tarptautinio oro uosto kovos su narkotikais pareigūnė Jorge Triana sakė, kad teiginiai, jog Cassandra Sainsbury yra nekalta, yra netiesa, ji paprasčiausiai bando visus apgauti. “Kiekvienas, kuris užsiima narkotikų kontrabanda, sako tą patį, tačiau jie puikiai žino ir supranta, ką jie daro. Šįmet policija sulaikė 19 užsienio piliečių, bandančių gabenti narkotikus,” - sakė ji.

Šiuo metu Cassandra Sainsbury patalpinta į Bogotos moterų pataisos koloniją.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą