2017 m. balandžio 2 d., sekmadienis

Tikrinama Garda pateikta nužudymo bylų statistika


Privided by Irish Independent Garda Commissioner Nóirín O’Sullivan. Photo: Gareth Chaney Collins

Specialistai, tiriantys nusikalstamumo duomenis, pradėjo peržiūrėti Garda Síochána pateiktus nužudymo statistikos duomenis, praneša "Irish Independent".


Nacionalinis kriminalinų tyrimų biuras (National Bureau of Criminal Investigation - NBCI) įtaria, kad daugiau nei 40 Garda pateiktų žmogžudysčių atvejų buvo neteisingai klasifikuojami.

Manoma, kad tarp atvejų, Garda klasifikuojamų kaip žmogžudystės atvejai, yra dingę asmenys, savižudybės ir mažų vaikų mirtys.


Tokie patikrinimai pradėti po to, kai Garda komisarė Nóirín O'Sullivan buvo įspėta dėl skandalo, kilusio išsiaiškinus neteisingai pateiktus duomenis, susijusius su kvėpavimo testais ir 14 700 neteisėtai apkaltintų vairuotojų bylų, kurios šiuo metu yra nagrinėjamos teisme dėl jų atšaukimo. 

6 komentarai:

  1. Aš sugebėjau su savo vyru pasitelkti rašybos gydytoją dr. Ajayi, kai sužinojau, kad jį žavi kita moteris, aš buvau labai laiminga, kad susisiekiau su rašybos atstovu, nes jis yra priežastis, dėl kurios galėjau laimėti savo vyrą. ir dabar gyvename ramybėje. Kreipkitės į dr. Ajayi už visą jūsų rašybos darbą, jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Manau, kad jis padės jums tai, kas jus vargina. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „whatsapp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Noriu pranešti pasauliui apie „Dr.ODION“ - Didįjį rašybos ratelį, kuris sugrąžino mane pas mano vyrą, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Buvau nėščia, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Dr ODION panaudojo savo galingą rašybą šypsodamasis į veidą, grąžindamas savo vyrui savo burtą. Iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad aš jam atleisčiau ir priimčiau jį visam laikui. nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie Dr.ODION, nes jis yra Dievas žemėje. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? susisiekite su Dr.ODION šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis padės jums taip, kaip jis man padėjo. galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) su paskutiniu rašytoju el. pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet nesėkmingai, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis jį sugrąžinti, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas atsitiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir nuėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kad turi santykių problemų, aš būsiu naudingas tokiam asmeniui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą burtų rašytoją, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  4. Noriu, kad pasaulis pažintų puikų žmogų, gerai žinomą kaip dr. Odion. jis turi geriausią santykių ir santuokos problemų sprendimą. Pagrindinė priežastis, kodėl aš apsilankiau pas gydytoją Odion, buvo sprendimas, kaip aš galiu susigrąžinti savo vyrą, nes pastaruoju metu aš perskaičiau keletą liudijimų, kuriuose kai kurie žmonės parašė apie daktarą Odion. Aš buvau toks patenkintas ir nusprendžiau ieškoti už pagalbą iš jo, kurį jis atliko nepriekaištingai, ištardamas mano vyrui burtą, kuris privertė jį sugrįžti pas mane ir paprašyti atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo internete dėl jo gero darbo. Aš atsisakysiu jo kontakto dėl naudingumo tiems, kuriems reikia jo pagalbos. El. Paštas: (drodion60@yandex.com) „Com WhatsApp“ telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  5. Esu čia, norėdamas paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas daktare Ogala, padėjo man pagerinti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkšlenau kasdien, kol taip blogai, kad kreipiausi į internetą pagalbos. Štai tada, kai perskaičiau atsiliepimą apie dr. Ogala, tada kreipiausi į jį pagalbos ieškant meilės ir savo gyvenimo. , jis padėjo man užrašyti galingą meilės kerą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių maldaudamas manęs atleisti. jo el. pašto adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar jūs susiduriate su sunkumais savo sutuoktinių namuose? susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą, nesigėdykite pasidalinti savo problemomis, nes bendroji problema jau yra įpusėjusi, todėl raginu jus susisiekti su dvasiniu dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094, Jis man padėjo grįžti mano vyras po 9 mėnesių išsiskyrimo sužinojau apie jį per pusbrolį, kad jis padėjo susilaukti savo kūdikio po 12 santuokos metų be vaiko. Ji sakė, kad daktarė Ajayi davė augalinių vaistų, kurie padėjo jai pastoti ir ji atneša į žemę sveiką berniuką. Jei jūs susiduriate su bet kokiu gyvenimo iššūkiu, dvasiškai ar fiziškai ir norite greito sprendimo, dr Ajayi yra jūsų paskutinė stotelė.

    AtsakytiPanaikinti