2015 m. vasario 23 d., pirmadienis

Naujienos iš Alantoshill Kennel.

Mūsų kennelis gyvuoja jau 13 mėnesių. Vasario 1 dieną, mūsų trys kalytės dalyvavo pirmoje parodoje, kuri vyko THE NATIONAL SHOW CENTRE CLOGHRAN CO. DUBLIN.
Džiaugemės rezultatais, kadangi Rytų Europos aviganės  Čaika ir Katiuša neturi konkurentų šalyje, šiuo metu jos yra tik dvi visoje Airijoje. Sesutėms  teko varžytis tarpusavyje. Katia pasirodė grakštesnė, eksterjerą vertinusiam teisėjui. taigi Katiuša įgijo teisę rungtis kitame ringe su kitų veislių laimėtojais, čia mūsų kalytė liko trečia, bet tai taip pat puikus laimėjimas bei pasiekimas.
Mūsų Kaukazo aviganė Gajarda, rungėsi  puppies baby  klasėje, čia ji liko antra. Laimėtoju tapo jos gentainis Demonas. Šis patinukas, parodai buva ruošiamas Alantashill aikštelėje. Kaukazo aviganis demonas, savo sudėjimu ir proporcijomis stebino daugelį parodos dalyvių ir žiurovų,.tai įspūdingo grožio ‘’kaukaziukas’’. Mes tikime, kad Demoną įsigijęs , autoserviso savininkas Ramūnas ir toliau lankys užsiemimus mūsų aikštelėje.

Kviečiame visus norinčius pas mus, mes padėsime jums paruošti veislinį šunį parodai. Į dresiravimo aikštelę gali atvykti  visų veislių augintiniai  su savo šeimininkais, netgi tie, kurie neturi šuns dokumentų. Suteiksme informaciją, kur įsigyti tam tikrų veislių šuniukų. Padėsime saugiai pargabenti augintinį iš Rytų Europos. Mes taip pat nuomojame narvelius, šunų pervežimui, galite užsisakyti reikiamo dydžio voljerą ar būdą.
Alantashill  savininkas
Eduardas





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą