2015 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

KONSULINĖ MISIJA Į KORKĄ 2015 M. KOVO 20-21 D.

Lietuvos Respublikos ambasada Airijoje, atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos piliečių, gyvenančių Airijoje, pageidavimus,  š. m. kovo 20-21 dienomis organizuoja išvažiuojamąją konsulinę misiją į antrą pagal dydį Airijos miestą Korką.

Konsulinės misijos metu Lietuvos piliečiai turės galimybę pateikti dokumentus dėl Lietuvos Respublikos paso išdavimo ar keitimo, notarinių veiksmų atlikimo ir kreiptis dėl kitų konsulinių paslaugų suteikimo.
Konsulinės paslaugos misijos metu bus teikiamos Korko vizualiųjų menų centre (Cork Vision Centre), esančiame adresu -  St. Peter's, North Main Street, Cork. Planuojamas konsulinės misijos laikas: kovo 20 d., penktadienį, 13:00 – 16:00 val., ir kovo 21 d., šeštadienį, 10:30 – 16:00 val.
Dėl konsulinių paslaugų teikimo konsulinės misijos Korke metu maloniai kviečiami registruotis iš anksto el. paštu: konsulinis.ie1@urm.lt arba tel. +353-12035757 (darbo dienomis nuo 14 iki 17 valandos). Registruodamiesi el. paštu prašome nurodyti savo vardą ir pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą, pageidaujamą dieną (kovo 20 arba 21 d.) ir konsulinę paslaugą dėl kurios kreipiatės. Registruotis kviečiame iki š. m. kovo 18 d.
Detalią informaciją apie konsulines paslaugas, dokumentų sąrašus ir išsamią informaciją, kurią būtina žinoti kreipiantis dėl konsulinių paslaugų rasite Lietuvos Respublikos ambasados internetinėje svetainėje - https://ie.mfa.lt/.

Išvažiuojamųjų konsulinių misijų metu Lietuvos Respublikos konsuliniai pareigūnai vyksta į tuos regionus, kur yra didelės lietuvių bendruomenės ir nėra Lietuvos diplomatinės atstovybės ar konsulinės įstaigos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą