2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

Baltic United FC naujas sezonas

Naujieji metai prasidėjo, prasideda jie ir sporto srityje, o tiksliau futbole, jau šį penktadienį (vasario 6 dieną) startuos Airijos 7 Futbolo Federacijos 2015 naujas sezonas, kuriame atstovauja mūsų lietuviškas klubas Baltic United FC. Apie naują pradžią, kalbinome klubo vadovą Jūraną Moskaliovą, Jis papasakojo apie komandos naujienas, bei tikslus ateinančiame sezone.

Jūranai, kaip vyko jūsų pasiruošimas naujam sezonui, kokius sau tikslus keliate šiais metais?
- Sveiki, pirmiausia norėčiau palinkėti visiems sportininkams, bei sportą mylintiems žmonėms - produktyvių bei sėkmingų metų!
Aš buvau maloniai nustebintas mūsų žaidėjų aktyvumu, kurie jau antrą Kalėdų dieną klausinėjo apie treniruočių datą, ir kad norėtų pradėti sportuoti, tad nieko neatidėliodami pradėjome pasiruošimą dar gruodžio pabaigoje. Ruošiamės gan intensyviai, treniruotės, draugiškos varžybos, stengiamės kuo daugiau laiko praleisti aikštėje kartu. Klube turime 43 registruotus žaidėjus, todėl kaip praeitą, taip ir šį sezoną, mūsų klubui atstovaus trys komandos, tam kad visi žaidėjai galėtų kuo daugiau judėti, o ne sėdėti ant atsarginių suoliuko. Baltic United rungtyniaus Leinster Premier Divizione, o Baltic Amber ir Baltic Athletic varžysis Leinster Pirmame Divizione. Mūsų Baltic United komandai praeitas sezonas buvo išties sėkmingas, buvo iškovota bronza , tarp aštuonių stipriausių lygos komandų. Todėl šį sezoną neturime teisės kristi žemiau, o norim bent viena pakopa aukščiau pakilt. Baltic Amber Pirmame Divizione užduotis tokia pat, užbaigti sezoną Top 2, tuo atveju mums būtų  atvertas kelias į Premier Divizioną. Mūsų Baltic Athletic yra jauna ir ambicinga komanda, kuri tikrai gali būti šio sezono staigmenėlė. Rugpjūtį laukia didelis išbandymas Barselonoje, kur vyks Pasaulinės 7 Futbolo Organizacijos (www.f7ww.org) organizuojamas pasaulio klubų čempionatas, kuriame dalyvaus stipriausi F7 futbolo klubai iš tokių šalių kaip Brazilija, Meksika, Urugvajus, Italija, Ispanija, Portugalija ir kt.
Dėkojame Jūranai už pasidalintas mintis ir linkime jūsų klubui sėkmės šį sezoną, bei užsibrėžtų tikslų įgyvendinimo.
- Ačiū labai!
Pirmąsias F7 Leinster Premier Diviziono rungtynes vasario 6 dieną 19.00 val. Baltic United žais prieš Inter Dublin komandą,kviečiame visus futbolo mylėtojus palaikyti komandą!
Priminsime, kad lygos čempionatas vyksta Santry Indoor Football patalpose,adresu Unit 5, Airways Industrial Estate, Santry, D 17
Visos Baltic United FC naujienos www.facebook.com/balticunitedfc

Nuotrauka: Ana Rosso Photography

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą