2015 m. vasario 17 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 18 kovo 4 dienoms

Numatomas pakankamai geras ir pozityvus periodas. Pagaliau galima bus atsipūsti po varginančio depresyvaus laikotarpio, kuris nemenkai pakratė visų pinigines, išvargino, sutrikdė sveikatą ir santykius. Ateinantis laikotarpis pagaliau leis atsikvėpti, sustiprinti sveikatą, pagerinti santylkius, finansinius rodiklius bei pradėti kurti naujus planus. Ypatingai seksis tiems, kas sugebėjo sunkesnį laikotarpį ištverti su meile, nesipiktino likimo vingiais, mokėjo atleisti ir išgauti iš savo klaidų geras pamokas. Labai palankus metas pradėti naują verslą, imti paskolas, plėsti veiklą. Taip pat sėkmė lydės  parodų ir pasirodymų organizatorius. Ypač sėkmingais bus vaikų dalyvavymas konkursuose.


Avinas. Gali kilti nenumatytų kliūčių darbe. Laiku gauta iš patikimo žmogaus informacija padės įveikti lemtingą klaidą. Sėkmė lydės tik optimistiškai nusiteikusius žmonės.

Jautis. Venkite aptarinėti savo kolegas. Galite netyčiom įsivelti į skandalo sūkurį, kuris ateityje gali nemaloniai atsiliepti. Nedarykite skubotų išvadų, leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Tinkamas metas prašyti finansavimo savo veiklai.

Dvyniai. Pasikliaukite intuicija. Niekur nesikiškite, ypač į konfliktines situacijas, nei namie nei darbe. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, apsilankykite pas gerus specialistus, negailėkite dėl savęs nei laiko nei pinigų.

Vėžys. Pagalba pasiekiama ranka. Išdrįskite paprašyti. Galite gauti daugiau nei tikitės. Gerai seksis bendrauti su senyvo amžiaus asmenimis. Dalindamiesi patirtimi, galite išgirsti gerų patarimų ir sau.

Liūtas. Turėsite gerą progą ištaisyti klaidas, kurias pridarėte. Pernelyg nesipuikuokite savo pasiekimais. Jūsų laimėjimai nebus taip greit pripažinti. Venkite konfliktų ir apkalbų darbe. Laikas susitaikyti su savo antraja puse.

Mergelė. Atsiribokite nuo varginančių jus santykių. Pats laikas padėti tam tašką. Nuojautos neapgaus. Darykite tai ką esate suplanavę. Sėkmė jus lydės dar ilgai.

Svarstyklės. Nesiimkite tokių darbų, apie kuriuos mažai išmanote, galite privelti klaidų, kurias bus sunku ištaisyti. Kreipkitės į profesionalus, ieškokite patikimos informacijos. Lūkesčiai pasiteisins tik dalinai.

Skorpionas. Nevertinkite kitų pagal save, galite labai suklysti. Daugiau dėmesio skirkite saviauklai, mokslams. Palankus metas eiti į kursus ar mokymo įstaigas. Pablogės asmeniniai santykiai, galite pasukti skirtingais keliais.

Šaulys. Labai įtemptas metas, niekur nepavyks suspėti. Mažiau jaudinkitės dėl savo reputacijos, atsipalaidavę nuveiksite žymiai daugiau. Galite sutikti savo pirmąją meilę.

Ožiaragis. Palankus metas verslo, sutarčių, mokslo pasiekimų įgyvendinimui. Pavyks pakilti į aukštumas ir gauti naudingų rezultatų. Tačiau asmeniniuose santykiuose laukiamas nuosmukis. Galite sulaukti nemažai priekaištų iš savo partnerio.

Vandenis. Artinasi atpildo metas. Išsipildys tiek nerimastingos, tiek džiaugsmo viltys. Neskubėkite dalintis savo pasiekimais ypač su nepažįstamais asmenimis. Vietoj patarimų galite sulaukti nereikalingų apkalbų.


Žuvys.Tik gerai viską apsvarstę galite pasinaudoti kitų patarimais ir patirtimi. Sėkmingas metas įsigyti nekilnojamąjį turtą, kelionėms ir vestuvėms. Taip pat pozityvus metas atostogoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą