2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Astrologinė AUROS prognozė liepos 17-31 dienoms



Šis laikotarpis gali pasireikšti nelabai pozityviais įvykiais. Visai netikėtai galima bus patekti į apgaulingų žmonių pinkles, nemalonias ir nelaimingas situacijas. Tai kažkokio sąstingio bei konfliktų metas. Gali strigti darbo, verslo reikalai.  Bus padidinta traumų, nelaimingų įvykių tikimybė. Visiškai nepatartina veltis į konfliktus, ypač su artimaisiais, giminaičiais, nes bus sunku išlaikyti blaivų ir šaltą protą. Norint išvengti traumuojančių situacijų, geriausia stebėti situacijas iš šalies. Labai palankus metas atostogoms, poilsiui gamtoje, ypač prie vandens telkinių.


Avinas. Teks patirti nemenką krūvį tiek darbe tiek namuose. Nesivelkite į karštus ginčus dėl savo statuso ar pareigų. Tai gali baigtis nemalonumais darbe. Pritarimą rasite tik savo namuose.

Jautis. Gali lydėti nedidelės nesėkmės. Apsišarvuokite kantrybe bei nuolankumu. Galite pralošti kovą, bet laimėti laiko. Ateityje viskas išsispręs taip kaip buvo tikėtasi. Geras metas atostogoms.

Dvyniai. Nesijaudinkite dėl smulkmenų bei nesėkmių - tai laikinas reiškinys. Daugiau dėmesio skirkite saviauklai, dvasiniam augimui. Kaip niekuomet, jums reikalingas draugo pritarimas ar palaikymas.

Vėžys. Atėjo atpildo metas tiek geraja tiek blogaja prasme. Viską priimkite su dėkingumu. Niekas nėra kaltas dėl to kas vyksta. Galite tikėtis pagalbos iš draugų pusės, nesigėdinkite jos prašyti ir patys.

Liūtas. Vienatvės ir atsiribojimo metas. Pajusite, kad niekas jūsų negirdi ir nepalaiko. Asmeniniame fronte taip pat dūmai ir migla. Labai naudinga būtų pasikonsultuoti su specialistu ar profesionalu dėl savo gyvenimo nesėkmių.

Mergelė. Turėsite patikimų užtarėjų bei vertintuojų. Atsiras galimybė gauti kreditą ar didelę pinigų sumą. Tačiau, norėdami ją investuoti, privalėsite labai gerai apgalvoti visus ėjimus į priekį. Bus labai lengva apsigauti. Nepalankus metas tolimoms kelionems, galimi netikėti sukrėtimai.

Svarstyklės. Patirsite daug gerų, nuostabių akimirkų su savo artimaisiais, ypač jei nuspręsite keliauti. Svarbu neprarasti budrumo ir išminties. Nesileiskite būti apgautiems,  neatviraukite su nepažįstamais žmonėmis.

Skorpionas. Priimti tinkamą sprendimą trukdys abejonės ir kažkada patirta nesėkmė. Geriau atsisakyti lemtingų sprendimų. Leiskite likimui tekėti sava vaga, nesikiškite į įvykių eigą.

Šaulys. Jeigu nusprendėte keliauti, būkite itin atidžiais. Prieš leidžiantis į kelionę, pasitikrinkite visus dokumentus ir daiktus. Patartina apsidrausti ne tik patiems, bet apdrausti namus ir vertingus daiktus. Būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams.

Ožiaragis. Palanku pradėti naują amatą, biznį ar pereiti į kitą darbo vietą. Labai geras laikas įvairioms naujovėms, seminarams, sesijoms, parodoms, kraustymuisi ir t.t. Viską atlikite itin sąžiningai ir atsakingai. Blogas metas avantiūristams ir melagiams.

Vandenis. Išbandymų metas. Teks patirti nemžai išlaidų, be to gali pablogėti sveikata bei santykiai šeimoje. Geriausia būtų niekur neskubėti, plaukti pasroviui, neprisiimti per didelės atskomybės už kitus žmones. Verčiau patausoti savo dvasinę ramybę.

Žuvys. Galite patirti spaudimą iš savo kolegų bei darbdavių pusės. Nepriimkite visų naujienų už gryną pinigą. Apkalbos ir ginčai gali pasireikšti ne tik darbe. Geriausia būtų niekur nesivelti, išlikti šešėlyje, savo nuomonę pasilaikyti prie savęs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą