2015 m. gegužės 9 d., šeštadienis

Dvi jaunos ir ambicingos moterys kuriančios grožį



Ar žinai , kaip vadinasi įgimtas gebėjimas žavėti žmones? Taip, tu visiškai teisus- charizma...tai ypatinga Dievo dovana, deja, ne visiems mirtingiesiems- taip rašo nuobodžioji vikipedija, tačiau dvi, dėl grožio ir žavesio pamišusios mūzos Edita Nyork ir Ana Rosso mano, kad charizma slypi kiekviename žmoguje, o ją reikia tiesiog astkleisti,  naudojant  dalį fantazijos ir vieną dalį tavęs...
Kiekvienas žmogus nori jaustis ypatingas ir skleisti nepaprastą grožio aurą- nesvarbu ar tai vyras ar moteris, senas ar jaunas- visi mes norime spinduliuoti ta grožio energija, kuri užburia aplinkinius. Ir žinoma, visi mes taip norime jaustis amžinai,  tačiau amžinai gali išlikti tik viena akimirka - nuotrauka ir tu joje skęstantis savo žavesyje.
HARIZMA- tai grožio, mados, fotografijos, stiliaus, talento, aistros gyvenimui,  neribotos fantazijos ir idėjų projektas, kurį sukūrė mados stilistė Edita Nyork ir fotografė Ana Rosso.  Šios dvi, jaunos moteris labai skirtingos, bet tuo pačiu be galo panašios, nes jos abi vienodai išprotėjusios dėl noro kurti grožį aplink save, kitiems ir su kitais.
HARIZMA turi vieną bendrą tikslą, viziją ir misiją- atskleisti tavo įgimtą žavesį fotografijos dėka. HARIZMA turi tris geriausius draugus- stilių,
fantaziją ir kokybę. HARIZMAI nėra ribų, kliūčių ir sienų kuriant tavo grožį. HARIZMOS svajonė – būti tavo žavesio veidrodžiu.
Edita Nyork ir Ana Rosso suvedė ne grožio salonas ar rubų parduotuvė, nepatikėsite, jos susipažino futbolo dėka. Ana fotografavo futbolą, o Edita rašė apie jį. Taip!!! Futbolo aikštelėje prasidėjo šių dviejų, grožio vergių draugystė, vėliau planai, svajonės , darbai ir viena bendra idėja- HARIZMA.
Su kuo Jūs turėsite reikalų, pakliuvę į HARIZMOS rankas?
Ana Rosso- talentinga, kupina fantazijos fotografė, studijuojanti fotografiją Dublino fotografijos institute. Ana turi psichologijos mokslo magistro laipsnį, todėl lengvai randa bendrą kalbą su visais žmonėmis. Ji puikiai supranta ne tik kūno kalbą, bet  ir kinų kalbą, kadangi studijavo ją Lietuvoje. Harizmatiškoji Ana, Dubline apsigyveno meilės dėka. Meilė jai yra gyvenimo variklis- meilė vyrui, meilė fotografijai, meilė darbui ir svajonėms. Visa tai atsispindi Anos darbuose- fotografijoje. Anos rankose fotoaparatas įgauna sielą, o nuotraukos alsuoja gyvybe ir išskirtinumu, nes Anos Rosso dėka atsiskleidžia žmogaus charzima.
Edita Nyork- rašytoja, stilistė, renginių organizatorė ir mama. Dėl grožio, mados, stiliaus ir išskirtinumo
pradėjo eiti iš proto jau tada, kai pirmą kartą mama ją atvedė į rūbų parduotuvę. Edita lengvai sugalvotų, kaip iš bulvių maišo pasidaryti išskirtinę suknelę arba, kaip ta pati suknelė penkis kartus atrodytų kaip kita. Fashion styling studijas, LA college of creative arts , Dubline baigusi Edita, dievina kurti žmonių įvaizdžius taip, kad jie patys nustebtų save pamatę veidrodyje arba nuotraukose. „Kiekvienas žmogus savyje slepia tokį grožį ir išskirtinumą, kuris gali šokiruoti Juos pačius, leiskite man Jus nustebinti Jūsų paties žavesiu‘‘ sako Edita.
Jūsų dėmesiui, laikraštis „Lietuvis‘‘ pristato keletą unikalių HARIZMOS darbų. Na, o daugiau nuotrakų galite rasti socialiniame tinkapyje Facebook/HARIZMA.



.


                                                                                                                               

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą