2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė gegužės 21 - birželio 4 dienoms



Visas šis laikotarpis gali pasižymėti prieštaringomis, svyruojančiomis žmonių nuotaikomis. Bus nelengva suprasti ne tik kitus žmones, bet ir pačius save. Jausis įtampa tarpusavio santykiuose, bei kolektyvuose. Nestabilumas jausis beveik visose gyvenimo srityse. Tik šio laikotarpio pabaigoje pradės atslūgti įtampa ir reikalai pagaliau pajudės į priekį. Šiuo nelengvu gyvenimo etapu patartina mažiau dirbti, daugiau ilsėtis, atsipalaiduoti, kur nors išvykti, sumažinti fizinį bei emocinį krūvį, neprovokuoti konfliktinių situacijų, vengti didesnių žmonių susibūrimo vietų. Nepalankus metas verslui, pirkiniams, šeimyninėms šventėms.

Avinas. Teks peržiūrėti savo pozicijas tiek darbe tiek šeimoje. Tam pastumės nedidelis konfliktas, kuris baigsis teigiamais pokyčiais. Neverta rūpintis tuo, ko nebegalima pakeisti. Netinkamas metas pirkiniams.
Jautis. Galite nustebti savo partnerio elgesiu ir jis nepateisins jūsų taip lauktų lūkesčių. Nuovargis ir blogėjanti nuotaika paspartins pokyčius darbe. Geriausiai būtų išvykti atostogoms ir gerai pailsėti.
Dvyniai. Laukia gražus ir kūrybingas laikotarpis. Daugiau dėmesio patartina skirti saviauklai ir tobulėjimui. Netikėtai galite įsigyti prabangių daiktų ar išvykti į tolimus kraštus.
Vėžys. Pajusite, kad prarandate jėgas ir kantrybę. Šeimoje gali kilti netikėtų konfliktų ar finansinių išlaidų, susijusių su  sveikatos sutrikimu. Negalima apleisti savo artimųjų, ypač vaikų. Netinkamas metas pirkiniams ar šventėms organizuoti.
Liūtas. Dinamiškas laikotarpis, kada įvykiai klostosi ne į naudą. Galite pradėti jausti, kad jėgos apleidžia, nuovargis viršyja galimybes. Geriausia išeitis būtų nuo visų atsiriboti, niekur nesikišti ir niekame nedalyvauti.
Mergelė. Susikaupkite ties svarbiausiais dalykais. Atmeskite visas nereikalingas pažintis, keisite iš esmės savo gyvenimą, gal net darbą, namus, šalį. Gausite viską ko norite. Artėja likimo dovanų metas.
Svarstyklės. Neleiskite niekam atlikti jums skirto darbo. Tik jūs patys esate atskingi už savo  klaidas. Atidėkite kitam kartui susitikimus net svarbius projektus. Saugokite savo reputaciją visu pajėgumu.
Skorpionas. Skolos ir neužbaigti darbai gali vėl apsireikšti jūsų gyvenime. Nebūkite stručiais ir nekiškite galvos į smėlį. Drąsiai stokite į kovą su likimo iššūkiais. Jėgų pakaks viskam įveikti.
Šaulys. Gyvenimas ruošia staigmeną. Galite netikėtai išvysti savo seną draugą. Patirti nauji įspūdžiai atsilieps jūsų  gyvenimui ir apvers viską aukštyn kojomis. Netruks gerų naujų įdėjų sprendžiant kasdienius uždavinius.
Ožiaragis. Gali įvykti nemaloni situacija su nedraugiškai nusiteikusiais bendradarbiais. Venkite konfliktų, ypač su senyvo amžiaus žmonėmis. Nesikiškite į kitų žmonių gyvenimus, daug daugiau padėsite kitiems būdami nešališkais.
Vandenis. Pasistenkite viską gerai suplanuoti, net jeigu tai ir atrodo neįmanoma. Labai pavojingas metas sutarčių, ypač ilgalaikių, pasirašymui. Rizikuosite atsidurti pavojingoje situacijoje. Niekam neskolinkite pinigų, venkite stambesnių pirkinių.
Žuvys. Geranoriškai dalinsitės savo patirtimi. Galėsite  pasidžiaugti savo pasiekimais, bei pasipuikuoti prieš kitus. Lengvai išspręsite kilusią problemą su savo antraja puse. Finansiniai klausimai rūpės mažiausiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą