2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Du jubiliejai viename „LEMON JOY‘‘ koncerte



Lietingą gegužės 2 dienos vakarą be galo linksmai ir triukšmingai savo jubiliejus šventė grupė „LEMON JOY‘‘ bei vienintelis lietuviškas laikraštis Airijoje „Lietuvis“. 
Dvidešimt ir dešimt, tokie įspūdingi skaičiai dominavo šeštadienio vakarą. Grupė „Lemon Joy‘‘ švenčianti 20- ties metų jubiliejų scenoje į Airiją atvyko su visa grupe ir „gyvu garsu‘‘, surengusi du koncertus, Monaghano ir Dublino miestuose, grupė dėkojo Airijos lietuviams už šiltą priėmimą. Į koncertą susirinko tikri „Lemon Joy‘‘ fanai ir tie žmonės, kurie užaugo su jų dainomis,bet dar jų nepamiršo, visa salė dainavo kartu su grupe, visiems gerai žinomas dainas tokias, kaip: „Mylėt tave tai beprotiška ir keista‘‘, „Geltoni kranta‘‘, „Karoli‘‘ ir kt. Lietingas šeštadienio vakaras praleistas neužmirštamame koncerte visiems dar ilgai išliks atmintyje, bent jau iki kito grupės „Lemon Joy‘‘ koncerto, nes vaikinai pažadėjo sugryžti.
Na, o laikraštis „Lietuvis‘‘, švenčiantis savo 10- ties metų jubiliejų, koncerto metu dalino visiems atėjusiems dovanas, taip norėdamas atsidėkoti savo ištikimiems skaitytojams. Vakaras išties pavyko labai smagus, svarbiausia gera nuotaika ir laimingi žmonių veidai. Organizatoriais dėkoja visiems atėjusiems į koncertą, bei kviečia į sekantį renginį, kuris taip pat nepaliks abejingų, tai humoro spektaklis „Darius ir Girėnas per Atlantą skrido‘‘ Daugiau informacijos 2psl.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą