2016 m. spalio 12 d., trečiadienis

Kaip man sužinoti, ar aš galiu gauti paskolą būsto pirkimui?



Sveiki, mieli mūsų laikraščio „Lietuvis“ skaitytojai. Laikraščio rubrikoje „Būstas“ mes atsakysime į jums rūpimus klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, paaiškinsime,kaip gauti paskolą būsto pirkimui ir kas ją gali gauti, padėsime jums išsiaiškinti kitus painius nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo klausimus bei išspręsti keblias situacijas.
Mes taip pat patarsime kur reikia kreiptis, jeigu jūs jau mokate būsto paskolą ir norite sumažinti mokesčio dydį.

Klausimas:
Kaip man sužinoti, ar aš galiu gauti paskolą būsto pirkimui?
Atsakymas:  
2015 metais Airijos centrinis bankas įvedė naujas taisykles, susijusias su hipoteka. Pagal šias naujas taisykles bankas gali išduoti kreditą nekilnojamojo turto pirkimui, jeigu ši suma neviršija 3.5 pirkėjo metinių atlyginimų.
Taip pat reikia sumokėti depozitą – pirmą kartą perkantiems nekilnojamąjį turtą ši suma sudaro10% nuo nekilnojamojo turto vertės, kuri neturi viršyti 220 000 eurų.
Jeigu jūs gerai uždirbate ir norite pirkti brangesnį nekilnojamąjį turtą, jums reikės sumokėti 20% už skirtumą, kuris viršija 220 000 eurų sumą.
Pateikiame pavyzdį:
Norėdami įsigyti nekilnojamąjį turtą, kurio vertė yra 300 000 eurų, jums reikės sumokėti 36 000 eurų depozitą
220 000  -10% - 22 000
70 000 - 20% - 14 000
Pusę depozito sumos jūs turite turėti sukaupę savo taupomojoje sąskaitoje.
Taip pat būtina turėti gerą kredito istoriją.
Jeigu jūs norite įsigyti nekilnojamąjį turtą, rekomenduojame kreiptis į kompaniją Byrne Solicitors & Co, kuri yra Swords.
Mes jums padėsime parengti dokumentus rusų ir lietuvių kalbomis.
Dėl išsamesnės informacijos skambinkite telefonu: 0872969182 arba rašykite į elektroninį paštą adresu: janainsurance.nce@gmail.com ir mes su jumis susisieksime.
Jana Skačkova
Finansinis konsultantas

6 komentarai:

  1. Reikia paskolos, kad išspręstumėte savo finansines problemas?
    Reikia verslo kapitalo?
    Reikia skolintis dėl bet kokios priežasties?

    Mūsų paslauga yra labai greita ir patikima, nes tiek verslui, tiek privatiems asmenims teikiame paskolas tik 2 proc., Tiesiog susisiekite su mumis šiuo adresu: EUROPAFUNDING@GMAIL.COM ir mėgaukitės patikimomis paskolų paslaugomis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš ana pagal vardą. Aš gyvenu JAV, noriu pasinaudoti šia terpine, norėdamas įspėti visus paskolų ieškotojus, kad jie būtų labai atsargūs, nes visur yra sukčiai. Prieš keletą mėnesių aš buvau finansiškai įtemptas, o dėl savo beviltiškumo mane sukčiaujo keli internetiniai skolintojai. Aš buvau beveik prarastą viltį, kol mano draugas manęs nukreipė į labai patikimą skolintoją, vadinamąjį vyskupą Eliją, kuris skolina man 700 000 USD per 72 valandas be streso. Jei jums reikia bet kokios paskolos, tiesiog kreipkitės į jį šiuo adresu: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) ARBA "WhatsApp": +2349035555247 Aš naudoju šią terpę, kad įspėtų visus paskolų ieškotojus dėl pragaro, kurį aš praėjo per rankas tie apgaulingi skolintojai. Ir aš nenoriu, kad net mano priešas praeitų per tokį pragarą, kad perėjau į šių apgaulingų internetinių skolintojų rankas, taip pat norėčiau, kad padėtumėte man perduoti šią informaciją kitiems, kuriems taip pat reikia paskolos, kai tik jūs Aš taip pat gausiu paskolą iš vyskupo Elijos, meldžiuosi, kad Dievas jam duotų ilgą gyvenimą.

    Dievas jį palaimins amžinai.

    Anna Vegas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano vardas yra Gina Acampora, šiandien aš kalbėjau kaip laimingiausias žmogus visame laukiniame pasaulyje, ir aš pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, kuris išgelbės mano šeimą nuo prastos situacijos, pavadinsiu visą laukinį pasaulį, ir aš taip labai džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad mano šeima sugrįžta gerai, nes turėjau paskolą 100 000 JAV dolerių, kad galėčiau pradėti visą gyvenimą, nes mano profesija, nes aš esu viena mama, su 4 vaikais ir visame pasaulyje atrodė, kad tai buvo pakabinti ant manęs, kol aš susitiko su Dievu siųsti paskolą Kompanija, kuri pakeitė mano ir mano šeimos gyvenimą, Dievas bijodamas įmonės, Nora Mildred, ji buvo gelbėtojas Dievas išsiųstas gelbėti mano šeimą su paskola $ 100,000 USD susisiekti su ja noramildred.loan@hotmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. „Galėjau nusipirkti“ sunkvežimis su paskola, gauta iš theodore jameson. taip pat naudinga susisiekti su juo dėl paskolos. jo tiesioginis el. laiškas yra: theodorejamesonfinance@gmail.com

    Remigijus iš Kretingos, Lietuva

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar jums reikia paprastos paskolos, kad galėtumėte sumokėti sąskaitas? Jei taip, rašykite mums per:
    elbertferdinandhelpfunds@aol.com su toliau pateikta informacija

    Pilnas vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Telefonas:

    Visi atsakymai turėtų būti siunčiami mums el. Paštu elbertferdinandhelpfunds@aol.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Laba diena, dabar esu labai laiminga, nes ką tik gavau 69 000 eurų paskolą iš šios geros įmonės - LAPO. Jei jums reikia greitos paskolos, susisiekite su jais. Susisiekite su jais dabar šiuo el. Paštu: (lapofunding960@gmail.com) arba „WhatsApp“: +447883183014

    AtsakytiPanaikinti