2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė spalio 4-18 dienoms



Laukia prieštaringas metas – norėsis daug ką nuveikti, pakeisti, tačiau aktyvios veiklos pastangos gali būti tuščios, duoti visai kitokius rezultatus, negu tikėsitės. Tad per daug šiam laikotarpiui neplanuokite, atsirinkite tik tai, kas svarbiausia, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, priverstinėms permainoms ir finansinėms išlaidoms.

Nors šis lakotarpis nelabai palankus pradėti naujus darbus, tačiau tinkamas darbui su senai pamiršta informacija, planuotiems susitikimams su praeities draugais, bičiuliais, geras laikas pasitarimams. Analizuokite su savo bendraminčiais ankstesnę savo veiklą, kartu ieškokite klaidų. Pasistenkite išvengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų. Nevertėtų ginčytis, ką nors kam nors aiškinti ar įrodinėti, labiau stengtis pasimokyti iš kitų žmonių, ką nors naujo, svarbaus sužinoti. Mokykitės didesnio lankstumo, nes kai kas gali būti visai ne taip, kaip sau įsivaizduojate ar prisigalvojate.

Avinas. Tinkamas ir sėkmingas laikotarpis pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nepelningo darbo  ar santykių. Tai laikas, kai naudinga kažką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti, o artimiesiems, mylimam žmogui, priešingai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos.

Jautis. Priimkite pasiūlymus, nes jie gali turėti ilgalaikias perspektyvas. Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis.

Dvyniai. Puikus metas, kai viskas pakrypsta gera ir tinkama linkme. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – nieko skubaus ar svarbaus neatidėliokite, kitaip vėliau galite pasigailėti dėl savo sprendimo.

Vėžys. Atėjo atokvėpio metas. Jei pamėginsite į esamą situaciją pažvelgti iš kitos pusės, netyčia galite suprasti tiesą, rasti išeitį. Išlikite objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Tai tinkamas laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Liūtas. Jausite įtampą, tačiau pajėgsite tinkamai spręsti sudėtingas problemas, susijusias su buitimi, namais, šeima. Imkitės iš esmės tvarkyti savo būstą, sodą, tai padės emociškai išsikrauti. Tai labai geras laikas kelionei, turistiniam žygiui, susiktikimams su draugais.

Mergelė. Laukia dideli darbai, daug ką spėsite, daug ką nuveiksite. Gerai imtis pertvarkymų, remontų namuose. Laukiamas ypač didelis pasisekimas darbe ir artimųjų rate. Trauksite, intriguosite bei įkvėpsite aplinkinius, jumis žavėsis, jūsų klausys.

Svarstyklės. Dėl neapdairumo, skubotumo galite patirti nuostolių. Mažiau tikėkite kitų pažadais, ypač mažiau reaguokite į reklamuojamas prekes, nes jus gali suklaidinti apsukrūs pardavėjai, sukčiai. Pasisaugokite atsitiktinių santykių, pažinčių. Itin nepalankus metas aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Skorpionas. Įsiklausykite į gerą patarlę – “kas per daug, tas nesveika”. Jei būsite saikingas, nuostolių ir problemų galite nepatirti. Tačiau ambicingų ir valdingų laukia išbandymai. Būdami taktiškesni su sutuoktiniu ar artimu žmogumi, patirsite malonių staigmenų.

Šaulys. Nors ir pasijusite geriau, tai vistiek bus sudėtingas periodas. Patartina išlaikyti blaivų protą, diplomatiškumą, atsargų bendravimą tiek su kolegomis, tiek su klientais, pacientais, darbdaviais, policija ir šeima.

Ožiaragis. Neskubėkite ir visur būsite pirmi. Tačiau nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori, pasitikėkite savo intuicija, ji neapgauna. Visai nesunku bus užmegzti naujas pažintis, intriguosite aplinkinius.

Vandenis. Puikus ir darbingas periodas bet kokiai veiklai. Gerai seksis spręsti profesines problemas, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Jei tikitės supratimo iš artimųjų, antrosios pusės, patys būkite atidesni, atlaidesni ir meilesni.

Žuvys. Kaip niekada jausitės stiprūs ir jums pavyks tiesiogiai daryti įtaką įvairiems žmonėms. Geras laikas ieškoti būdų veiklai plėsti, ją populiarinti. Bus labai palankūs ryšiai su užsieniečiais bei įtakingais asmenimis.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą