2014 m. rugsėjo 26 d., penktadienis

Lietuvos Verslo Rūmai Airijoje

Lietuvos Verslo Rūmai Airijoje sėkmingai atnaujinę veiklą pristato TaxCheck.ie jauną ir entuziastišką įmonę Airijoje. Mūsų paskirtis skatinti Lietuvos verslininkus įsikurti ir plėsti veiklą Airijoje. Mes mielai patariame registracijos, teisiniais, marketingo ir kitais verslo plėtros klausimais. Taip pat padedame verslams sėkmingai įsikurti ir atrasti tinkamą kryptį Airijos rinkoje.

Lietuvos Verslo Rūmų Airijoje nariai „TaxCheck.ie“ jau sėkmingai pradėjo verslą ir mes mielai kalbiname TaxCheck.ie vadybininkę Kristina.
                    - Sakykite, kokia TaxCheck.ie misija?

TaxCheck.ie pagrindinė misija: padėti Airijos mokesčių mokėtojams tvarkingai susiorganizuoti mokesčius ir taip pat susigrąžinti jau permokėtus mokesčius šalyje
                    - Ir žinoma, kiek TaxCheck.ie mokestina už paslaugas?

TaxCheck.ie naudoja mažėjančią mokestinimo strategiją, pvz:
Už vienerių metų peržiūrą - 45 Eur
Už dviejų metų peržiūrą - 63 Eur (30% nuolaida)
Už trijų metų peržiūrą – 85 Eur (37% nuolaida)
Už keturių metų peržiūrą – 99 Eur (45% nuolaida)
Ir už penkių metų peržiūrą – 112 Eur (50% nuolaida)
                    - At TaxCheck.ie mokestina komisinį mokestį nuo grąžinamos sumos?

Ne, TaxCheck.ie netaiko nei mokisinio mokesčio, nei registracijos mokesčio.
                    - Ar mokesčių grąžinimas įtakoja teises į pašalpas arba pensijas Airijoje?
Tikrai ne. Teisė į pašalpas Airijoje apskaičiuojama pagal Jūsų Airijoje pradirbtą laiką ir mokėtą PRSI mokestį. PRSI – Pay Related Social Insurance, Lietuvoje atitinkamas sodros mokestis. Priklausomai nuo to, kiek savaičių Jūs mokėjote šį mokestį ir apskaičiuojamos Jūsų teisės į Socialinę paramą ir pensijas Airijoje. Šio mokesčio mes negrąžiname, ir tik išimtinais atvejais jis būna permokėtas.
                    - O tai kokius mokesčius Jūs rekomenduojate susigrąžinti?

PAYE mokesčius, t.y. pajamų mokesčius.
                    - Kaip galima registruotis su TaxCheck.ie?

Registruotis galite mūsų el. svetainėje www.taxcheck.ie arba atsiųskite prašymą į orders@taxcheck.ie ir mer Jums persiųsime registracijos anketą paštu arba el.paštu.
                    - O kuo gali padėti TaxCheck.ie?

Mes netik suteikiame mokesčių peržiūras, bet taip pat ir detalius mokesčių paskaičiavimus, mokesčių patarimą, tam žmogui naudingą mokesčių informaciją kartu su instrukcijomis kaip lengvai ir greitai galite grąžintis permokėtus mokesčius. Mes suteikiame klientui naudingą mokesčių informaciją, kurios dėka Jus galite pasikeisti ir prisitaikyti Jums naudingiausią mokesčių skaičiavimo metodą ir nepermokėti mokesčių net ir einamaisiais metais.
                    - Kiek laiko užtrunka mokečių perskaičiavimas ir atsakymo iš Jūsų gavimas?

                    Iš mūsų atsakymą kartu su paskaičiavimais, patarimu ir susigrąžinimo instrukcijomis gausite per 24 val nuo registracijos anketos užpildymo.
                     - Kelių metų mokesčius galima grąžintis?

Pagal Airijos įstatymus galima grąžintis permokėtus mokesčius už paskutinius 4 metus, t.y. iki gruodžio 31d, 2014 metų galima grąžintis mokesčius už 2010, 2011, 2012 ir 2013 metus.
Jei nepateikiate prašymo dėl mokesčių grąžinimo laiku, deja Jūsų permokėti mokesčiai lieka Airijos valstybei ir ju susigrąžinti jau nėra įmanoma.
                    - Kodėl Airija leidžia gyventojams grąžintis mokesčius?

Airijos mokesčių sistema yra labai detali ir ganėtinai sudėtinga. Dėl komplikuotos sistemos labai dažnai darbuotojai moka daug daugiau mokesčių, nei jiems priklauso. Airijoje pats darbuotojas turi pasirūpinti, kad iš jo būtų atskaičiuojama teisinga mokesčių suma. Deja, dėl mokesčių sistemos sudėtingumo dauguma gyventojų net nenumano, kokį mokesčių atskaičiavimo metodą jiems būtų tinkamiausia taikyti. Todėl labai dažnai mokesčiai atskaičiuojami standartiniu metodų, kas deja nėra žmogui palankiausia.
                    - Ar TaxCheck.ie tarpininkauja tarp klientų ir mokesčių inspekcijos dėl mokesčių sugrąžinimo?

Ne, TaxCheck.ie perskaičiuoja Jūsų mokesčius ir suteikia Jums visą reikiamą informaciją, kaip juos lengvai ir greitai susigrąžinti. Dėl to, TaxCheck.ie gali nemokestinti komisinio tarifo ir suteikti paslaugas kuo įmanoma pigiau.
Dėkojame Kristinai už išsamų pokalbį, ir linkime TaxCheck.ie visokeriopos sėkmės versle!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą