2014 m. rugsėjo 9 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė rugsėjo 9 - 23 dienoms

Artinasi geras, pozityvus periodas. Pakilėta nuotaika, susitikimai su draugais, aktyvi veikla džiugins visus, kas laukia didesnių gyvenimiškų permainų. Konstruktyvūs susitikimai su verslo partneriais gali praplėsti veiklą, užtikrinti geras pozicijas, garantuoti didesnes pajamas. Sėkmė laukia tų žmonių, kas susiplanavo keisti gyvenamąją vietą, darbą, norinčius įsigyti ką nors labai svarbaus. Nedelsiant reiktų imtis iniciatyvos, kreiptis į aukščiau stovinčius pareigūnus su prašymais. Labai palankus metas pokyčiams.

Avinas. Didinkite savo autoritetą. Meskite likimui iššūkį. Keiskite darbą, įsigykite naują transporto priemonę, žemės skypą ar namą. Tinkamas metas kelionėms, susitarimams, sutarčių paasirašymui.
Jautis. Labai geras periodas pradėti kažką naujo. Pagalvokite apie ką tiek daug metų svajojote. Neabejokite savo sugebėjimais. Draugų palaikymas bus garantuotas.
Dvyniai. Laukia geros perspektyvos, naujovės profesinėje veikloje. Daugiau dėmesio skirkite mokslinei veikai. Galima paieškoti bendraminčių kūrybiniam procesui įgyvendinti. Naujovės pasiteisins.
Vėžys. Pagerės jūsų materialinė padėtis. Galite sulaukti netikėto paaukštinimo darbe. Liaupsinimai ir pagyros skatins kolegų pavydą, todėl būkite itin atsargūs aptarinėdami savo planus ir perspektyvas.
Liūtas. Teks susitaikyti su aplinkinių kritika. Jausitės sutrikę ir liūdni. Nenuleiskite rankų, dabar yra gera proga palipėti karjeros laiptais.
Mergelė. Nuotaikos keisis tai į gerą tai į blogą pusę. Jausites pavargę. Ieškosite užuojautos pas artimuosius. Neskubėkite daryti išvadų, ypač supykus ant mylimojo. Sugadintus santykius labai sunku atstatyti.
Svarstyklės. Netikėtai į jus kai kas gali kreiptis su prašymu. Nepasididžiuokite ir neatstumkite. Laikas atiduoti dvasines skolas. Galite pagaliau suvokti savo gyvenimo misiją.
Skorpionas. Daugelis pasijus daug geriau nei bet kada. Energijos užteks sprendžiant  sudėtingus ir kasdieninius darbus. Geras laikas išsvajotiems pirkiniams įsigyti. Planai gali realizuotis su kaupu. Venkite alkoholio bei ginčų.
Šaulys. Gali apimti nerimas ir pablogėti sveikata. Labai svarbu nepervargti, nė su kuo nesiginčyti, nesivelti į intrigas nei darbe nei namie. Palankus laikas poilsiui, kelionėms, sveikatos stiprinimui.
Ožiaragis. Svarbu atidžiai tikrinti gaunamą informaciją. Dabartinė padėtis skatins į viską žiūrėti pro pirštus ir visais pasitikėti. Galima ir apsigauti. Atkreipkite dėmesį į savo kolegos elgesį, jis greičiausiai nori jums pakišti koją.
Vandenis. Santykiuose pagaliau pasijusite laimingi. Atslūgs užsitęsusi įtampa. Džiugins namų aplinka, vaikai. Puikus metas šeimos šventėms, sutuoktuvėms organizuoti.
Žuvys. Artėja pozityvus laikotarpis. Pagaliau galima bus realizuoti savo išsvajotus planus. Veikla džiugins. Galite sulaukti svečių iš tolimų kraštų arba informacijos, kuri iš esmės pakeis jūsų kasdieninį gyvenimą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą