2014 m. rugsėjo 23 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė rugsėjo 24-spalio 1-8 dienoms

Nusimato ne visai  šviesus laikotarpis. Pirmoji savaitė bus lengvesnė ir pozityvesnė nei sekanti. Todėl visumoje patarina nuveikti daugiau įvairiausių darbų. Staigių likimo pokyčių daryti nerekomenduotina. Investicijos, pirkimai – pardavimai nebus ilgalaikiais. Reikalų pagerėjimas ypač pasijus pirmą savaitę, tikėtinas augimas finansinėje sistemoje, informacinių technologijų, žurnalistikos, žiniasklaidos, pedagogikos, meno srityse. Laikotarpiui įpusėjus, palaipsniui kils nenumatytų kliūčių, kas labai skatins žmonių neigiamas emocijas, pyktį tarp kolegų, bendraminčių, sutuoktinių. Bus tikėtini finansiniai nesklandumai, aferos ir praradimai. Būtina pasistengti atidžiau tikrinti visą gaunamą informaciją. Neverta pasitikėti nepažįstamais asmenimis.

Avinas. Daugumai pavyks įgyvendinti savo planus ir idėjas. Viskas puikiai seksis. Palankus metas kelionėms, karjeros stiprinimui, rimtoms investicijoms.
Jautis. Gali tekti priimti svarbius, originalius sprendimus, susijusius su darbu ar šeima. Labai geras metas kažką užbaigti. Nelabai tinkama planuoti kažką naujo, verčiau tai atidėti vėlesniam laikotarpiui.
Dvyniai. Įkvėps paprasčiausi dalykai. Pats palankiausias laikas atostogoms, pabuvimui gamtoje. Pasistenkite maksimaliai pasikrauti gerosios energijos, kad vėliau turėtumėte jėgų rimtam ir ilgalaikiam darbui.
Vėžys. Stenkitės būti sąžiningais sau ir kitiems, kad vėliau netektų išsisukinėti. Turėtų įvykti teigiamas lūžis jūsų karjeroje. Galite gauti paaukštinimą ar papildomų bonusų.
Liūtas. Gali pavykti užmegzti itin romatiškus santykius, kurių ilgam negalima bus pamiršti. Į kažką rimtesnio jie gali peraugti tik jūsų pačių pastangų dėka. Nepraleiskite unikalios progos, vėliau  galite stipriai dėl to pasigailėti.
Mergelė. Reikėtų labiau pasitikėti savo antraja puse. Jūsų baimės nepasiteisins. Mažiau kontroliuokite, labiau įsigilinkite į savo norus, gyvenimo prasmę. Pasirūpinkite savo atžalomis, labiau įsigilinkite į jų problemas, ten nėra taip skaidru kaip manote.
Svarstyklės. Šiuo metu patartina niekur neinvestuoti ir neimti paskolų, taip pat per daug neišlaidauti. Pasistenkite vengti per didelių emocinių ir fizinių krūvių. Patartina daugiau laiko skirti sau, medituoti, ilsėtis.
Skorpionas. Teks patiems organizuoti įvairius darbus. Neprašykite niekieno pagalbos, viską kontroliuokite patys. Būkite labai atidūs pasirašydami svarbius dokumentus, gali įsivelti klaidos. Netinkamas periodas stambiems pirkiniams.
Šaulys. Kad ir ko imtumėtės, viskas pasiteisins su kaupu. Finansinė padėtis išliks stabili. Galite įgyvendinti savo seną svajonę, atlikti remontą ar įsigyti naują nekilnojamą turtą.
Ožiaragis. Likimas šį mėnesį gali pažerti daug patrauklių pasiūlymų. Neskubėkite įgyvendinti savo planų. Galite išgirsti naudingų patarimų. Vertėtų jų prisiklausyti.
Vandenis. Geras metas karjeros bei savo tikslų siekti. Galite imtis naujos veiklos ar projekto. Jūsų idėjos bus išgirstos ir įgyvendintos, netikėtai  galite labai išgarsėti.

Žuvys. Nedvejodami priimkite naujus pasiūlymus, nieko nežadėkite. Ieškokite kompromisų bet kame, tiek veikloje tiek santykiuose. Labai netinkamas metas konfliktams, galima smurtiškai nukenteti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą