2014 m. balandžio 15 d., antradienis

‘’Naktinės Personos‘‘ Dubline padovanojo nostalgiškai fantastišką koncertą

Šiek tiek daugiau nei prieš savaitę, į Dubliną iš tolimiausių Airijos kampelių ir miestelių plūdo lietuvaičiai, ne šiaip sau smagiai praleisti savaitgalio Dubline, o į koncertą, kurio dauguma laukė beveik tris mėnesius. „Naktinės Personos‘‘ visiems šios grupės fanams asocijuojasi su nostalgija, paauglyste, magnetafono kasetėmis, mokyklos diskotekomis bei kultine daina „ Kaltas ruduo‘‘.
Visi, kas norėjo pasinerti į prisiminimus ir vėl gyvai išgirsti „Naktines Personas‘‘ susirinko į jų koncertą. Organizatorių ( Five star Fun) teigimu į koncertą sugūžėjo apie 600 šios grupės gerbėjų. Didžioji dauguma bilietų jau buvo parduota per pirmą savaitę. „Naktinės Personos‘‘ labai rimtai ruošėsi savo sugryžimui ant scenos po 20 metų. Lietuvoje jie surengė penkis gigantiškus pasirodymus didžiosiuose arenuose, publika liko sužavėta ir pakerėta senų dainų skambesiu naujai. Alanas ir Aras be galo laukė koncerto Dubline,  nes puikiai žinojo, kad daugybė senų laikų šios grupės fanų yra emigravusių į kitas šalis. Jie neklydo, o sausakimša salė koncerto metu Dubline tai tik patvirtino. Specialiai koncertui Dubline buvo gabenama garso ir apšvietimo aparatūra iš Lietuvos, visi muzikiniai intsrumentai taip pat keliavo daugybę kilometrų iš Lietuvos, tam kad Dubline „Naktinės Personos‘‘ skambėtų ne ką prasčiau nei Lietuvos arenose. Gyvas garsas, keturi muzikantai bei Alanas su Aru ant scenos, koncerto metu sukūrė užburiančią ir nostalgiškai fantastišką atmosferą. Rankų jūra ir visų balsai, dainuojant kartu su Alanu senas dainas, privertė visus pasinerti į praeitį, bei prisiminti visų dainų tekstus. Alanas vis dėkojo susirinkusiai publikai ir ragino neužmiršti Lietuvos. „Naktinės Personos‘‘ , po koncerto dar ilgai negalėjo atsigauti po gerų emocijų antplūdžio, jie kaip ir pati publika buvo euforijoje nuo keletos valandų trukusio koncerto. Jeigu „Naktinės Personos‘‘ būtų kartojusios kiekvieną dainą, kaip to labai garsiai ir audringai prašė susirinkusi publika, tai koncertas būtų pasibaigęs kitos dienos vakarą. Alanas organizatorių paprašė, kad dar kartą padėkotų visiems susirinkusiems gerbėjams į „Naktinių Personų‘‘ koncertą už jų nepamirštamai šiltą priėmimą.

Na, o naujausiomis žiniomis...smagu, kad jos geros- „Naktinės Personos‘‘ nusprendė po šio koncertinio turo Lietuvoje ir užsienyje artimiausiu metu nebesiskirti. Šiuo metu yra įrašinėjamos naujos dainos. Koncertinė veikla bus pratęsta jau rudenį ir ,žinoma, naujausia koncertinė programa neaplenks ir Airijos, bei čia gyvenačių šios grupės gerbėjų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą