2014 m. balandžio 3 d., ketvirtadienis

Astrologinė Auros prognozė balandžio 2-14 dienoms

Šio mėnesio pradžioje bus visai neblogas periodas kažką gero ir produktyvaus nuveikti. Konstruktyvus mąstymas ir noras keistis padės daugeliui priimti rimtus gyvenimo sprendimus. Pasikeitęs požiūris į esamą situaciją skatins imtis neatidėliotinų darbų: būsto, darbo bei partnerystės klausimais. Svarbu tokiu metu nedaryti skubotų ir lengvabūdiškų sprendimų, nes tam labai netinkamas metas. Daug jėgų kainuos bendraujant su įtakingais asmenimis, teks derintis prie jų ego, puikybės, kad gauti tai ko taip reikia. Artėjant Mėnulio užtemimui, kuris įvyks balandžio 15 dieną, bus labai svarbu neprarasti budrumo, adekvačiai spręsti visus gyvenimiškus klausimus. Tai karminio atpildo metas, kada žmonės dažniausiai susilaukia tai, ko yra nusipelnę. Patartina kuo mažiau nervintis, provokuoti kitus ir saugoti savo, bei kitų žmonių ramybę.

Avinas. Pakankamai aktyvus metas. Užvilkinti reikalai gali pajudėti į priekį. Siekiant savo tikslų, nepraraskite blaivaus proto, pasirūpinkite savo reputacija. Darbe, už jūsų nugaros, kažkas rezga intrigas.
Jautis. Teks sugrįžti prie seniau neišspręstų problemų, organizuoti ne itin malonius susitikimus. Ypatingai konfliktinis metas. Geriau susilaikyti nuo priekaištų, bei kaltinimų. Apsišarvuokite kantrybe ir geranoriškumu.
Dvyniai. Jeigu pajusite, kad jūsų kantrybė senka spręndžiant bet kokius kolektyvinius darbus, išeikite trumpų atostogų. Pasislėpkite šešėlyje, venkite bendravimo, nedelsiant pasirūpinkite savo sveikata.
Vėžys. Reikalai nesispręs taip greitai, kaip norėtųsi. Gali užstrigti taip laukiami dokumentai, net ir laiku juos gavus, būtų privelta daug klaidų. Didelė tikimybė gauti nemalonią žinią iš savo partnerio.
Liūtas. Nepavyks gauti norimų rezultatų, kas labai prieštaraus jūsų įsitikinimams. Neverta nusiminti, nes nevisada būna taip kaip tikimasi. Vertėtų susirūpinti savo atžalalomis, jie gali rimtai apsirgti.
Mergelė. Gali netikėtai kilti problemų su sveikata. Teks atidėti visus savo planus nenumatytam periodui. Sustiprėti padės susitaikymas su esama padėtimi ir viltis į geresnius laikus. Didelę paramą suteiks partneris arba draugas.
Svarstyklės. Gali tekti susidurti su aplinkinių kritika. Kažkam gali nepatikti pernelyg gerai atliekamas darbas, tai paskatins apkalbas ir intrigas. Būsite stiprūs ir nepalaužiami. Venkite konfliktų ir apkalbų.
Skorpionas. Lengvai ir ramiai spręsdami kasdieninius rūpesčius, net nepajusite kaip pasieksite didelių aukštumų. Tai gali sukelti kolegų pavydą. Išlaikykite šaltą protą ir geranoriškumą. Tuo momentu tai būtų jūsų jausmų talismanas.
Šaulys. Dinamiškas ir nepaprastas metas. Lauks daug naujovių, pasikeitimų darbe, namuose. Galite susilaukti gerų pasiūlymų verslo srityje. Verta priimti pokyčius, nesipriešinti naujai gaunamai informacijai.
Ožiaragis. Daug jėgų atims namudiniai reikalai. Sunkiau seksis susikaupti ties svarbesniais dalykais, jausis išsiblaškymas, išsekimas. Patartina geriau pailsėti, vengti padidinto psichologinio krūvio. Tikėtinas finansinis nuosmukis.
Vandenis. Labai nestabilios nuotaikos gali priversti priimti nepalankius jums sprendimus. Todėl būtų patartina tartis su žinovais ar profesionalais. Neatmeskite kitų žmonių pagalbos, ji labai praverstų.
Žuvys. Kaip niekuomet, atsiskleisite iš kitos pusės. Iš jūsų dvelks romatiškumas bei meilė. Kaip magnetas trauksite į savo glėbį priešingos lyties atstovus. Pasinaudokite šia unikalia proga sukurti naujus, pilnaverčius santykius.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą