2014 m. liepos 21 d., pirmadienis

GERIAUSIŲJŲ APDOVANOJIMAI

Trečiadienio vakarą, „Smock Alley” teatre įvyko Airijos radijo stoties 98FM “Best of Dublin” apdovanojimai. Į ceremoniją atvyko pamėgti radijo stoties laidų vedėjai ir daugiau nei tūkstantis dubliniečių. Paskelbtose nominacijose buvo renkami geriausieji.
Dubline gyvenantieji savo balsus galėjo atiduoti už savo mylimą kirpėją, kepėją, barmeną, autobuso vairuotoją, taip pat už mėgstamiausią restoraną, barą ar parduotuvę. “Best Dublin’s gig venue” nominacijoje dalyvavo ir lietuvių tarpe gerai žinomas ir pamėgtas lankyti “Tallaght Theatre Group” (toliau TTG). Iškilmingos apdovanojimų ceremonijos metu, TTG vadovas Ken Golding ir techninis direktorius Rob King, kaip ir daugelis čia susirinkusių, nekantriai laukė rezultatų. Surinkęs net 57 procentus visų balsų, TTG buvo paskelbas geriausiuoju. Bet teatro atstovų laukė dar viena maloni staigmena. Nominacijoje “Best Campaign award", kurioje balsavo tik radijo stoties direktyvas, TTG ir čia nušluostė nosis visiems kitiems pretendentams ir išsinešė šį apdovanojimą su savimi. O kaip gi kitaip? Juk kiek pastangų buvo įdėta. Kiekvieno ratuoto TTG nario automobiliai kelias savaites buvo išpuošti radijo stoties 98FM lipdukais bei kvietimais balsuoti už juos ir taip, važinėdami Dublino gatvėmis,į savo urną įdėjo ne vieną balsą.
Šis puikus laimėjimas išties buvo kaip savotiška miesto dovana teatro grupei, - juk šiais metais TTG švenčia didį jubiliejų, savo 40-ies gyvavimo metų gimtadienį.
TTG komandos vardu, noriu padėkoti visiems, kurie atidavė savo balsus ir padėjo laimėti šį vertingą apdovanojimą. Taip pat atskirai padėkos žodį tariu ir TTG techniniam direkroriui Rob King, kurio iniciatyva ši vieta ne tik kad pateko, bet ir laimėjo šiuos rinkimus.
Na, o lietuviškas teatras “Alternatyva Alternatyvai” jau šį rudenį pakvies visus teatro mylėtojus į savo premjerą. Ir pakvies ne bet kur, o į Dublino geriausią vietą, - Tallaght Theatre Group. Sekite naujienas ir nepamirškite apsilankyti mūsų internetinėje svetainėje www.alternatyva.ie
Ačiū Jums, mielieji žiūrovai. Nes jei nebūtų Jūsų, nebebūtų ir mūsų.
Nuotraukose:
TTG vadovas Ken Golding ir techninis direktorius Rob King savo rankose laiko “Best Dublin’s gig venue” apdovanojimą.
“Best Dublin’s gig venue” apdovanojimo laimėtojas – Tallaght Theatre group
Šis puikus Rob King automobilis važinėdamas Dublino gatvėmis į savo urną įdėjo ne vieną balsą.

Laima Prokofjevienė




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą