2015 m. kovo 3 d., antradienis

„Striptizo Ereliai“ - Domino teatro spektaklis sužavėjas ne tik moteris, bet ir vyrus



Pilnutelėje Tivoli teatro salėje, Domino  teatras su spektakliu „Striptizo ereliai“ žavėjo ir juokino publika. Vasario 22 diena, įvykęs spektaklis nepaliko abejingų žiūrovų, visi šypsojosi ir juokėsi viso pasirodymo metu.

Pikantiškomis scenomis ir didesnėms ar mažesnėms nuogybėms pasiryžę aktoriai vaidina skirtingus, bet charakteringus personažus, lengviau, sunkiau ar labai sunkiai pasiryžtančius nusirengti prieš publiką. Spektaklis prie Lietuvos realijų priartintas ne tik vietove, kurioje vyksta veiksmas, ne tik aktorių apranga ir kitu sceniniu rekvizitu, bet ir lietuviškomis dainomis.
Domino teatro aktoriai po pasirodymo džiaugėsi pavykusių pasirodymu ir negailėjo pagyrų publikai. Visi sutartinai kalbėjo, jog į Dubliną tikrai dar sugriš su kitais savo pasirodymais.
Dublin City Events komanda džiaugėsi pozityviai atsiliepimais iš aktorių ir žiūrovų ir žadėjo, jog jau labai greitai lietuvių bendruomenei suorganizuos ir dar vieną spektaklį. Daugiau informacijos apie renginius www.dublincityevents.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą