2015 m. kovo 24 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė kovo 25 balandžio 6 dienoms

Ateis metas, kuomet dauguma pateks į  itin sudėtingą, prieštaringą, konfliktinį  periodą, kada teks ištverti labai daug dvasinių ir likimo problemų. Balandžio 4-tą dieną įvyks Mėnulio užtemimas. Mėnulis yra susijęs su mūsų jausmų pasauliu, todėl visuomet paliečia mūsų sielos gelmėse glūdinčias baimes, iliuzijas, neišspęstas dvasines problemas. Daugeliui tai bus karminio atpildo laikotarpis. Viską, kas buvo užtarnauta, tiek gero, tiek blogo bus gaunama su kaupu. Tuo metu vyks dvasinė žmonių patikra. Įvykiai bei situacijos gali išprovuokuoti kiekvienam atskleisti tiek pačias geriausias, tiek blogiausias savybes. Ypatingai vertėtų pažvelgti į save iš šalies ir išanalizuoti į ką likimas prašo atkreipti didesnį dėmesį, ką pakeisti. Gali pablogėti sveikata, kilti konfliktai asmeniniuose santykiuose bei problemos darbe. Patartina pasistengti šio periodo metu būti labiau tolerantiškiems, dėmesingiems, atlaidiems. Negalima kištis į kitų žmonių gyvenimus, padėti prašantiems, užsiimti labdaringa veikla.



Avinas. Netinkamas metas kažką naujo pradėti, ar keisti. Verčiau atlikti senus, neužbaigtus darbus ir reikalus. Gali kilti abejonių dėl savo autoriteto ar profesianalumo, vertėtų pasitarti su kolegomis, labiau nusimanančiais už jus.


Jautis. Patartina niekur neskubėti, ypač vairuojant. Padidinta tikimybė pakliūti į nemalonias situacijas. Saugokite savo bei artimųjų reputaciją. Galite turėti nenumatytų išlaidų, susijusių su giminaičių problemomis.


Dvyniai. Padidės jautrumas, ambicijos. Aplinkniai gali erzinti savo perdėtu dėmesiu. Norėsis pabėgti nuo realybės. Patartina mažiau dirbti, nepervertinkite savo galimybių, venkite streso.


Vėžys. Abejosite dėl savo spredimų. Rūpės daugelis dalykų, norėsis visiems padėti, su visais susitikti. Teks labai daug dirbti, kad užsitikrinti ateitį, tačiau tai nepadės išvengti finansinių problemų. Nuovargis ir išsekimas lydės visą šį periodą.


Liūtas. Netikėtai galite susidurti su reikalų vilkinimu, vėlavimu, nepareigingumu, žmonių kaltinimu. Ypatingai pasirūpinkite savo dvasine ramybe.


Mergelė. Dėl jums nesuprantamų priežaščių teks keisti visus planus iš esmės, atidėti keliones ar neplanuotai išvykti. Labai svarbu išlaikyti blaivų protą, nepasinerti į emocijų bei jausmų jūrą.


Svarstyklės. Sėkmingas metas avantiūristams, žmonėms, linkusiems į nuotykius, svajotojams, menininkams, šou bei linksmybių mylėtojams. Seksis tiems, kas mėgsta staigmenas ir netikėtumus.


Skorpionas. Būtų teisingiau susilaikyti nuo rimtų sprendimų, susijusių su karjera ar šeima. Atidėkite tai geresniam periodui, nes vėliau galite labai pasigailėti dėl skubotų išvadų. Geriau užbaikite senus darbus, kuriuos taip ilgai atidėliojote.


Šaulys. Likite santūresniais bei įsiklausykte į žmonių pastabas. Nepatartina prieštarauti, ginčytis su kaimynais,  vadovybe ar giminaičiais. Gali kilti nesklandumų pačioje netikėčiausioje vietoje. Likite savimi, kas benutiktų.


Ožiaragis. Kylantis susierzinimas, planų griūvimas, likimo pokštai nenorom sumenkins jūsų autoritetą. Liaukitės ką nors kaltinti ar ieškoti kam atkeršyti. Pasirūpinkite savo bei artimųjų kokybišku poilsiu ir problemos išnyks savaime.


Vandenis. Fatališkas atpildo metas. Ko besiimtumėte, viskas kris iš rankų. Gali nesisekti ir dėl to teks labai krimstis. Teisingai susiorientuoti padės pokalbis su išmintingu žmogumi ar specialistu.


Žuvys. Lemties bus sunku išvengti. Galite netyčia sutikti seną pažįstamą, kuriam esate skolingi ir nebūtinai finansine prasme. Gera proga ištaisyti kažkada padarytas dvasines klaidas. Nesislėpkite nuo savęs pačių, drąsiai keiskitės.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą