2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė kovo 5-24 dienoms

Laukiamas gana prieštaringas periodas. Sunkesnės energijos vyraus trečioje dekadoje, nes kovo 20 dieną įvyks Saulės užtemimas. Pirmojoje dekados pusėje augančios žmonių pozityvios nuotaikos bus jaučiamos visur, ypač verslo, prekybos sferose. Šiuo metu svarbu pasinaudoti visomis likimo siūlomomis galimybėmis. Gerai seksis tiems, kas drąsiai pareikš apie savo teisės, kūrybines idėjas, pristatys savo verslo idėjas bei projektus. Tačiau jau nuo kovo 20 - osios situacija pradės blogėti. Tokiu metu vertėtų labiau pasaugoti sveikatą, reputaciją, vaikus bei senyvo amžiaus giminaičius. Rekomenduotina atsargiau vairuoti, saugoti galvą nuo traumų, būti itin atsargiems su degiomis priemonėmis ir pinigais. Reiktų vengti masinių susibūrimo vietų, įkyrių žmonių ir konfliktų. Saulės užtemimas įvyks Avino ženkle, todėl ypatingai šio zodiako ženklo atstovams pasijaus didesnė įtampa.


Avinas. Bus naudingos visos atsargumo priemonės. Niekur neskubėdami padarysite daug daugiau. Venkite padidinto bendravimo, psichologinių krūvių. Geras periodas sveikatos stiprinimui bei poilsiui.

Jautis. Daugeliui bus atviri visi keliai. Nevenkite gauti iš kitu žmoniu pagalbos. Ieškokite informacijos, kreipkitės į profesionalus. Geras metas pradėti verslui ar imti paskolą.

Dvyniai. Projektai bei organizaciniai klausimai pajudės iš vietos. Gausite daug naudos iš labai nedidelių investicijų. Daug dėmesio skirsite šeimai, giminaičiams. Džiugins vaikų pasiekimai.

Vėžys. Daug naujų idėjų bei pasiekimų laukia šio zodiako ženklo atstovų. Gausite tai, ko esate verti. Daugiau dėmesio vertėtų skirti į savo aplinkos žmones. Gali kilti nemalonumų ar apkalbų už  jūsų nugaros.

Liūtas. Daug jėgų pareikalaus jūsų seni projektai. Nors ir nemalonu bus sugrįžti prie nebaigtų darbų, tačiau teks. Pyktį ir nerimą išsklaidys artimieji bei draugai. Nevenkite priimti bičiulių patarimų ir pagalbos.


Mergelė. Tik atvirumas ir geranoriškumas padės susikaupti ir ištverti iškilusias problemas. Pasirūpinkite savo sveikata, kitaip teks ilgai sirgti. Venkite pretenzijų bei ginčų artimų žmonių atžvilgių.

Svarstyklės. Laukiami netikėti išbandymai. Sunku bus susikaupti ties svarbiausiais dalykais. Nesiblaškykite, darykite tai, ką esate numatę. Sulauksite netikėtos pagalbos iš netikėtų šaltinių.

Skorpionas. Laukia netikėtos permainos ir romantiški susitikimai. Galite sutikti naują žmogų, kuris taps jūsų likimo draugu. Nerizikuokite darydami verslą, tikėtini nedideli finansiniai praradimai.

Šaulys. Susikaupimo metas, kada labai daug dėmesio reikalaus jūsų darbo perspektyvos ir idėjos. Jūsų komunikabilumas ir optimizmas bus labai naudingas bendraujant su vadovybė ar vyresniais pareigūnais. Sėkmė lydės ir meilės fronte.

Ožiaragis. Aktyvus laikotarpis tiems, kas dirba su nekilnojamu turtu, prekyba ar statybine - remontine veikla. Gali pasisekti įsigyti savo nekilnojamą turtą, pradėti statybas ar remontą. Nevengsite daug bendrauti, ieškosite patikimų partnerių bei investicijų.


Vandenis. Suaktyvės intuicija. Pasinersite į savo antrosios pusės paieškas arba tie, kas jau turi susiradęs ją - išdrįs pasipiršti. Tai pat geras periodas investuoti ar plėsti savo verslą, ar pereiti į naują darbą. Išsipildys sena svajonė, labai netikėtu būdu.

Žuvys. Daugelis šio ženklo atstovų pasijus lyg ant sparnų. Atsiveriančios galimybės suteiks optimizmo, džiaugsmo. Sutikti nauji žmonės suteiks žavesio ir paguodos. Svarbu šio periodo metu nepervertinti nei savo galimybių nei per daug pasitikėti kitais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą