2015 m. kovo 18 d., trečiadienis

Fotoaparatų tipai



Sveiki, brangūs skaitytojai. Daugelis jūsų jau pažįsta mane, tačiau tiems, kas praleido straipsnius apie mane, prisistatysiu. Esu Ana – fotografė iš Lietuvos, atvykau į Airiją prieš 5 mėnesius, įstojau į Fotografijos Institutą, ir jau sudalyvavau savo pirmoje parodoje. Esu fotografė-portretistė, domiuosi fashion industrijos fotografija, dirbu fotografe 7x7 Futbolo Federacijoje. Šie mano straipsniai bus skirti tiek mėgėjams,  pradedantiesiems, tiek ir tiems, kas turi patirties ir siekia aukštesnės fotografijų kokybės. Skaitydami šiuos straipsnius, ir vykdydami visas užduotis, jūs ne tik pamėgstate fotografiją, bet ir sukursite tvirtus santykius tarp savęs ir jūsų fotoaparato!

Fotoaparatų tipai
Fotoaparato pasirinkimas gali būti sudėtinga užduotis: ne tik dėl to, kad fotoaparatų rinka labai didelė, bet ir dėl to, kad egzistuoja  ne vienas fotoaparatų tipas. Ir jeigu tu nusprendei skirti nors kiek savo laiko fotografijai, reikėtų susipažinti su jais visais.
1.       Didelio formato fotoaparatai. Pirmieji fotografai įsivaizduojami žvelgiantys pro milžiniškus fotoaparatus, užsidengę galvą juodu audeklu. Ir tokia fotoaparatai ne tik praeities dalykas. Visai neseniai tokiais fotoaparatais buvo fotografuojamos aukštos kokybės peizažų, architektūros ir natiurmortų nuotraukos. Nors negalima neigti, kad komerciniame pasaulyje šią erdvę jau daugiau ar mažiau užvaldė skaitmeniniai fotoaparatai, tačiau didelį formatą iki šiol naudoja kai kurie menininkai. Didelio formato aparatams reikalingi 10X8 ar 5X4 colių negatyvai. Daugelis fotografijos meistrai , tokie kaip Edvardas Vestonas ar Anselis Adamsas iki šiol naudoja 10X8 colių nespalvotą juostelę. Didelio formato aparatai leidžia įvairiai koreguoti perspektyvą, jie visų geriausi norint kokybiškai užfiksuoti tonus, ryškumą ir smulkias detales.
2.       Vidutinio formato fotoaparatai. Šio tipo fotoaparatai naudojami su 6X9, 6X7 6X6 ir 6X4,5 cm negatyvais. Vidutinio formatų fotoaparatai metų metus buvo ir mūsų skaitmeniniame amžiuje yra profesionalų „darbiniai arkliai“, leidžiantys išgauti aukščiausios įmanomos kokybės skaitmeninius vaizdus. Dauguma gamintojų (tokie kaip Hasselblad) tame pačiame aparate panaudoja ir analoginę ir skaitmeninę technologiją. Vidutinio formato fotoaparatai yra brangesni, tačiau jie yra įvairiapusiai. Didžioji dalis madų ir reklamos nuotraukų fotografuojamos vidutiniu formatu.
3.       35 mm fotoaparatai. Jie dar dažnai vadinami „miniatiūriniais“. Ir taip vadinami jie todėl, kad pradėjus juos gaminti trečiajame XX amžiaus dešimtmetyje, tiek patys aparatai, tiek jų negatyvai buvo gerokai mažesni , nei įprasti didžiuliai to meto fotoaparatai.
4.       Kompaktiniai fotoaparatai. Iš tokių fotoaparatų, vadinamųjų „muilinių“ ir išaugo skaitmeniniai. Jų kainos yra labai įvairios. Kompaktinis fotoaparatas tinkamas keliaujantiems į žygius, kopiantiems į kalnus ar ekstremalaus sporto mėgėjams.
5.       Skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai (DSLR) - tai naujos kartos veidrodiniai fotoaparatai, kurių sistemos pagrindą sudaro veidrodžių sistema, esanti fotoaparato viduje, pro kuriuos praeinant šviesa sukuria vaizdą. Šiuolaikiniai DSLR tikrai yra kaip kompiuteris su objektyvu, naudotis juo yra lengvai ir patogu. Didžiausią skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų pasirinkimą tiekia Canon, Nikon, Pentax, Panasonic, Sony gamintojai.
Nors daugumą žmonių šiais laikais naudoja kompaktinius fotoaparatus arba DSLR kameras, tačiau rinkdamiesi fotoaparatą sau, patarčiau palaikyti rankose kiekvieną iš visų išvardintų tipų ir nuspręsti sau, su kokiu norėtum draugauti.
Kitame laikraščio numeryje mes aptarsime iš ko susideda skaitmeninis fotoaparatas ir kaip jis fotografuoja.
P.S. Taip pat laukiu skaitytojų klausimus el.paštu anarosso@photograher.net. Su malonumu atsakysiu, pagelbėsiu ir pačius įdomiausius su atsakymais publikuosime sekančiuose numeriuose. 
KONKURSAS
Laikraštis „Lietuvis“ kartu su Ana Rosso Photography skelbia fotografijos konkursą. Tema: „Mūsų meilės vaisiai“. Siuskite savo nuotrauką el.paštu: anarosso@photography.net ir (Lietuvo el.paštas) kartu su aprašymu, vardu ir pavarde bei kontaktais. Nuotraukas priiminėsime iki Gegužės 1 dienos. Paskui  komisija atrinks 10 gražiausių, įdomiausių ir jausmingiausių nuotraukų ir paskelbs Facebook puslapyje, kur 2 savaites galės balsuoti skaitytojai, žiūrovai ir jūsų draugai. Laimės nuotrauka, surinkusi daugiausią balsų. Prizas: 2 valandų fotosesija nuo Ana Rosso Photography.
Ana Rosso Photography
+353 852 735 640

 
Kontaktai:

44 komentarai:

  1. Koks nuostabus ir tiesmukas rašybos ratukas, kuris man atnešė džiaugsmą ir laimę! Aš duodu šį liudijimą, nes esu toks laimingas, noriu padėkoti DR ISIKOLO už puikų dalyką, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę. Aš niekada netikėjau burtų žinovais, kol mano gyvenimas subyrėjo, kai mano meilužė 6 metų nusprendė tai pavadinti mesti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš buvau toks emocinis, kad nebegalėjau padaryti nieko pagrįsto, kai po dviejų mėnesių skausmo prieš seną mano draugą mane pristatė rašybos ratukas, vadinamas dr. Iwisa, tai įvyko po to, kai mane sukrėtė įvairūs netikri rašybos žinovai. . Mane supažindino su DR ISIKOLO tikru rašybos ratu. Per mažiau nei 48 valandas pamačiau stebuklus, meilužė grįžo pas mane ir mano gyvenimas grįžo lygiai taip pat, kaip užbaigtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir tai buvo lyg sapnas man, nes maniau, kad praradau jį amžinai. . Ačiū DR ISIKOLO, kad padėjote man, bet svarbiausia - nuoširdumas ir greiti tikslūs rezultatai. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį į „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  2. DR ISIKOLO, kuris yra geriausias rašytojas internete, atkuria mano nutrūkusius santykius ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO visiems, kuriems reikia pagalbos.
    Mano vyras paliko mane pas kitą moterį prieš 3 mėnesius ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš juokiuosi ir sakiau, kad nesidomiu, tačiau dėl meilės, kurią mano draugė turėjo man, ji pasikonsultavo su didžiausiu kunigu mano vardu ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po dviejų dienų mano vyras pirmą kartą paskambino man po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis mane išprovokavo.Jis grįžo pas mane ir dabar esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū DR ISIKOLO, kad sugrąžinote mano meilužį ir mano mylimąjį draugą, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šio didžiojo kunigo pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite „Whatsapp“ jį aplankyti +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
    buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mes praleidome 5 metų draugystę, bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebejaučia manęs. Aš tapau liūdnu vyru, kai mes visi buvome drauge, po visos meilės, kuria mes buvome anksčiau, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokių priežasčių vieną dieną, kai aš eidavau internete, pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį ir aš nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau, paaiškinau, kas išgyvena, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja voodoo burtą ant jos, todėl ji paliko Nepaisant to, kad rūpinuosi ja, pažadu man padėti susigrąžinti meilužį ir padėsiu jam užmušti burtą, kad ateityje jis negalėtų su manimi kovoti, nes mažiau nei per tris dienas vaikiną sušaudė nežinomas vyras vaikinai vyrai Floridoje ir per penkias dienas mano draugė buvo pas mane namas laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš pradėjau elgetauti sakydama, kad gaila, ji niekada nežinojo, kas užėjo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir ex-back rašybos per isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pabuvoti „Whatsapp“ numeriu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki visi, aš čia, noriu padėkoti DR ODION, kad vėl mane nudžiugino, mano sužadėtinės paliko mane, kai jau ketinau susituokti po 2 mėnesių. Ir aš buvau taip nusivylusi, kad praleidau blogą dieną. kol buvau prisijungęs ir parodau apžvalgą apie asmenį, paskelbusį daktaro, vadinamo ODION, liudijimą, su kuriuo aš iš tikrųjų susisiekiau, ir jis užtikrino mane, kad neturėčiau jaudintis, kad mano vaikinas grįš, kai jis bus atliktas su savo darbu per 24 val. . deja, aš susitinku mobiliojo telefono telefoną ir tai buvo mano vaikinas. Jis man pasakė, kad jam gaila, kad turėčiau jam atleisti, kad jis grįžta, kad būtume kartu. Ačiū DR ODION už jo malonų darbą. Jei susiduriate su ta pačia problema, galite susisiekti su juo per „WhatsApp“ +2349060503921 arba el. Paštu (drodion60@yandex.com)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Padėkite man atšvęsti dr. Isikolo už jo didelę pagalbą. Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada neskambinsiu psichikui, magiui ar bet kam, kas man padėtų išspręsti savo problemas - mažiausiai dėl mano meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kuriame žinojau, kad man reikia tam tikrų patarimų, ir esu taip malonu, kad radau šį vyrą, vadinamą daktaru Isikolo. Kai beveik praradau Dovydą vienoje iš mūsų kvailų kovų ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi), pamaniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie daktaro Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai jam išsiunčiu el. Laišką. ir taip pat susigrąžink mano vyrą su meile. O kai man buvo beviltiška, jis nepasinaudojo manimi. Jūs atlikote labai gerą paslaugą asmeniui, kuriam to tikrai reikia. Aš nežinau, kaip tu tai padarei, ar kaip ši magija veikia, bet viskas, ką žinau, tai VEIKIA ir mano vyras grįžo pas mane po 48 valandų, kaip jis man pažadėjo !! Mano vyras Davidas ir aš laimingai grįžome kartu ir visada būsiu dėkingas dr. Isikolo. Išsiųskite jam bet kokią pagalbą el. paštu, jis yra labai pajėgus ir patikimas (isikolosolutionhome@gmail.com), taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  6. PROFESINIS SPELIO RATUOKLIS, KURIAS GALITE JUMS PADĖTI SU LOVE-SPELL, SUMOKAMAI ATLIKTI SAVO LOVER GRĮŽTI PO PO BREAKUPIMO / SKIRTUMO, JEI JŪSŲ SITUACIJA NEMOKAMA! KONTAKTAI: DR. ODION (drodion60@yandex.com) JEI TAM TIKRAI yra geriausias SPALIO RATAS internetu ir jo rezultatas yra 100% garantuotas ..

    Po 3 metų, bendraudamas su draugu, mano draugas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir demonstruoti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų kerėklą internete DR. ODION, kuris meilės jėgomis padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemą. Burtai, Iš pradžių aš suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis man papasakojo viską, ką man reikėjo padaryti, ir aš padariau ir jis padėjo man ištarti Meilės rašybą ir per 48 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi dėl gero ir tikro. Kreipkitės į šį puikų rašytoją dėl savo santykių ar santuokos problemų.
    Štai jo kontaktas ..

    CALL / WHATSAPP: +2349060503921
    EMAIL: (drodion60@yandex.com)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Saugokitės internetinių rašybos ar norėdami išspręsti jūsų nutrūkusios santuokos ar santykių problemą arba po skyrybų ar skyrybų mane neseniai sukčiavo du iš jų, kol vieną ištikimą dieną sutikau vyrą, vadinamą DR ODION, kuris man padeda sugrįžti pas tėvą. mano 2 vaikai po to, kai mes buvome išsiskyrę trejus metus, aš moku tik už daiktus, reikalingus rašybai, o jis man liepė rašybą per 48 valandas. Mano buvęs vyras man paskambina ir maldauja, kad aš jam atleisčiau už viską ir mes vėl kartu. jei jums reikia tikros ir greitos meilės burtų arba jūs einate per nėštumo problemą, susisiekite su DR ODION jis yra atsakymas, prašau, jei kuriam nors kūnui to reikia. LOVE SPELL, LOTTERY, PRENNANCY SPELL, DIVORCE SPELL, STOP TEISMO ATVEJAS IR LAISYKITE BET KOKIĄ TEISMO PROBLEMĄ, MIRTIES SPEL, BUSINESS SPELL IR DAUG DAUG DAUG JŪSŲ GALITE. Išsiųskite jam el. Laišką dabar už jūsų pačių pagalbą. elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com) pridėkite jį prie „WhatsApp“ linijos arba paskambinkite +2349060503921 ..........

    AtsakytiPanaikinti
  8. OHO!! Tai yra pats nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors patyręs, ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu ..Aš apsilankiau interneto forume 8-ĄJĄ KATEGORIJĄ 2020 m. Ir pamačiau nuostabų šio galingo ir puikaus rašytojo, vadinamo dr. Aš niekada tuo netikėjau, nes niekada anksčiau negirdėjau ir nieko neišmaniau apie magiją. Joks kūnas nebūtų galėjęs įtikinti manęs apie stebuklingus burtus, kol Dr Odion nepadarė man nepaprasto darbo ir atkūrė mano santuoką. metų atgal, ir per tas pačias 48 valandas, kai skaičiau internete, mane sutuoktinė atgabeno. Aš buvau nuolaidus ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal .. Aš esu tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek turėčiau pasakyti, koks dėkingas tau. Dr Odion tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš vėl esu linksma moteris .. štai jo el. paštas (drodion60@yandex.com) taip pat galite pridėti gydytoją Dr Odion „WhatsApp“ tinkle +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai ačiū DOKTORUI ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad labai myliu jį. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po 2 dienų kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti, o kitą rytą jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Aš labai laiminga, nes netrukus būsiu ištekėjusi moteris, padedama šio puikaus rašybos rato, pavadinto DOKTORAS ISIKOLO. Pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums adresu (isikolosolutionhome@gmail.com), arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO už atkurtus mano santykius. Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad liudijimas kada nors pasieks tikrovę. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar kuo nors susijusiu, tačiau man patikėjo patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; širdis daužėsi ir buvo ant trečdalio slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai būtų veiksmingi, tačiau neatrodė, kad mano vyras tuo rūpinosi. ir jis vėl stabdo mane. Buvau sumišusi ir nebeturiu, ką vėl daryti, verčiau susisiekti su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės romaną, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane tiksliai per 48 valandas, kurį jis patikino. dabar labai džiaugiamės savimi. DR ISIKOLO privertė ją suvokti, kiek mes vienas kito mylime ir reikiame. Šis vyras skirtas TIKRAI ir gerai. jis taip pat gali padėti jums sutvarkyti nutrūkusį ryšį. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet neturiu galimybės, nes mano širdis yra pilna džiaugsmo, mano vyras paliko mane ir mano vaikus 2 metams ir gyvena su kita moterimi, aš tikrai jį myliu ir maldavau grįžti namo, bet jis pasakė jis pavargęs nuo mūsų kaip vyro ir žmonos sąjungos. Tai man buvo šokas, nes mes nesivaržėme, kai jis išsikraustė iš mūsų namų, man buvo tinkama internete susidurti su dr. Ajayi, jis yra galingas burtų ratukas, aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis atvėrė man akis į Dėl to, kad mano vyras elgiasi taip, kaip elgiasi, daktaras Ajayi man parašė meilės burtą ir per 3 dienas mano vyras grįžo namo, jis atsiklaupė ir atsiprašė už savo neteisingą elgesį su manimi ir vaikais, o šiandien mes gyvename laimingai . Galite susisiekti su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“: +2347084887094 dėl nieko, kas vargina jūsų širdį, ir jums bus malonu tai padaryti.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Dėka galingo burtų ratuko, vadinamo dr. Ajayi, po 4 metų išsiskyrimo sugebėjau susitaikyti su savo vyru, niekada netikiu, kad kada nors grįšime kartu, bet kai sutikau daktarą Ajayi, jis mane suprato, kad nieko nėra neįmanoma, nusprendžiau pabandyti jį , Pasakojau daktarui Ajayi apie savo vyrą ir kitus reikalingus dalykus, kuriuos jis turi žinoti, kad mano vyras galėtų grįžti, jis man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus, po savaitės meilės burtų, man paskambino vyras ir jis maldavo grįžti namo. nuo tada mūsų santuoka klestėjo ir mes esame ramūs. Jei jums reikia vedlio pagalbos dėl kokių nors problemų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ telefonu +2347084887094 ir jūs būsite laimingiausias žmogus žemėje, kaip aš.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Geros dienos draugai, mano vardas Leshana, pagal profesiją esu slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis pasimatėme 6 metus, tačiau turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad tuokėtės, ji naudojo kitą metodą, kad įsitikintų, jog ji sūnus nesusituokia su manimi, kol galiausiai be priežasties išsiskiria su manimi, aš tikrai jį myliu, todėl internete ieškau greito sprendimo ir man pasisekė, kad sutikau dr. Ajayi puikų burtų ratuką, palaimintą jo protėvių, turinčių super galių, Pasakojau jam pagal problemą, o jis man, kas sukelia plyšį tarp mūsų, ir pasakiau reikalingus dalykus, kuriuos turėčiau padaryti, kad santykiuose vėl būtų ramybė, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai vedame ir tikimės mūsų pirmasis kūdikis. Ar turite problemų savo sutuoktinių namuose, ar norite, kad mylimasis sugrįžtų po išsiskyrimo, susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  14. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi pikto kerėjimo, Garsija per naktį be jokio perspėjimo atsisuko prieš mane. Tai įvyko praėjusiais metais, buvau beviltiška, todėl naudojausi kiekviena burtų perdavimo svetaine, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas atsiuntė man nuorodą į daktaro Ilekhojie svetainę, ir aš susisiekiau su juo. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl viso jo nuostabaus darbo mano vyras ir aš vėl kartu. Aš tokia laiminga ir privilegijuota, kad mano pusėje yra toks puikus žmogus kaip tu. Ačiū! Dr. Ilekhojie


    „WhatsApp Dr Ilekhojie“ telefonu +2348147400259 arba
    Paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Po dvejų metų nutrūkusios santuokos vyras paliko mane su dviem vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis, aš beveik nusižudžiau, emociškai buvau labai ilgą laiką. Ačiū užkeikimui, pavadintam dr. Ilekhojie, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną naršydamas internete radau daugybę liudijimų apie būtent šį burtų ratuką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas, kai kurie tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Aš taip pat susiduriu su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vadinamą Sonia, ji paliudijo, kaip jis per mažiau nei 2 dienas parsivežė savo buvusį mylimąjį, ir pasibaigus liudijimui numetė dr. Ilekhojis el. pašto adresą. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo el. Paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Gydytojas Ilekhojie yra tikrai gabus vyras ir aš nenustosiu jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus ... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikro rašybos rato, kad išspręstumėte visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber on“ (2348147400259) arba el. Paštas (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Po 4 metų santuokos netekau vyro kitai moteriai. Turėjome gražią santuoką, tačiau jis užmezgė santykius su bendradarbiu, kuris jį vijosi. Jis gyvena netoli savo darbo ir atsisakė kalbėtis su manimi ar grįžti namo. Buvau taip nuniokota ir man buvo sunku susitvarkyti. Aš labai sunerimau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydama internete, susidūriau su Amber luke komentaru, kuriame teigiama, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po 2 dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir žada daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Visa tai ačiū dr. Ilekhojie. Jei jums reikia pagalbos, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Jo el. Paštas gethelp05@gmail.com. Taip pat pasiekite jį „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  18. Sveiki žiūrovai internete, aš noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti savo žmoną. Buvau apgaulė, o žmona mane kelis kartus pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą galiausiai sukčiavau. Spėju, kad nesupratau, ką ji man reiškia, kol ji nepaliko manęs vienos. Aš pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas neveikia tobulai, kol nepastebėjau straipsnio apie dr. Ilekhojie, kuris daugeliui žmonių visame pasaulyje padėjo susigrąžinti savo santykius. Aš susisiekiau su juo jo „WhatsApp“ numeriu per +2348147400259 ir jis patikino, kad mano žmona per 48 valandas grįš su manimi su jo susitaikymo kerais. Keista, kad po 2 dienų mano žmona grįžo namo sakydama, kad ji vis dar myli mane, ir aš prisiekiau niekada daugiau jos neapgaudinėti. Jei jums reikia pagalbos, atsiųskite jam laišką el. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  19. Kaip aš grįšiu su savo vyru! Turėjau prabangą būti apdovanota 30 minučių skaitymui su Didžiuoju dr. Ilekhojie. Susitikęs su daktaru Ilekhojie, aš galėjau įgyti aiškumo dėl daugelio dalykų, savo santuokos būtent po visko, ką išgyvenau. Praėjo 5 metai, kai mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Daktaro Ilekhojie dėka aš galėjau susisiekti su savo vyru, ir jis mane myli labiau nei anksčiau. Amžinai dėkingas Didžiajam dr. Ilekhojie! Aš labai rekomenduoju, pasinaudokite galimybe .. jei jūsų netikintis žmogus, jis jus padarys! Jo kontaktiniai duomenys „Whatsapp“ numeris: +2348147400259 arba el. Paštas: [gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Mano gyvenimas grįžo !!! Po 8 metų santuokos vyras mane paliko ir paliko su trimis mūsų vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis ir byrėjo. Aš susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kurį sutikau internete, ir po to, kai aš jam paaiškinau savo problemą, jis mus sutaikė. Vos per 24 valandas mano vyras grįžo pas mus ir parodė man ir mano vaikams labai meilę ir atsiprašymą už visą skausmą, kurį jis sukelia šeimai. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Labai vertinu jūsų pagalbą dr. Ilekhojie ir toliau dalinsiuosi žmonėmis daugiau liudijimų apie jūsų gerą darbą. Dar kartą ačiū. Jei kyla problemų su partneriu, dr. Ilekhojie gali jums padėti. Susisiekite su juo per „Whatsapp / Viber +2348147400259“ arba jo el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. PASveikinimas su visuomene !!!

    Kviečiame apsilankyti Dr Ajayi sprendimo namuose, kur viskas įmanoma, ar jus išsiskyrė vyras ar žmona ir ar norėtumėte susigrąžinti savo EX
    Ar jūsų santykiai neveikia taip, kaip turėtų, ir jums reikia nuolatinio santykių ar kitos problemos sprendimo?
    Ar norite, kad burtas laimėtų teismo bylą?
    loterijos ir lošimų laimėjimo likimas?
    Ar sergate kokia nors liga ir ar jums reikia gydytojo ar gydymo?
    Ar esate vieniša ir norite sielos draugo?
    Burtai laimėti didelę sutartį?
    AR TU REIKIA GEROS SĖKMĖS ŽAVOS?

    Skambinkite ir „Whatsapp“ +2347084887094
    „viber“: +2347084887094
    Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Po beveik 15 mėnesių trukusios pertraukos daktaras Ajayi padėjo man susitaikyti su savo miela žmona. Aš pirmiausia pamaniau, kad tai neveiks, bet šiandien aš esu gyvas jo didžios galios liudijimas ir jis yra tikras vyras.

    AtsakytiPanaikinti
  22. mes su vyru vedę 8 m. Mes buvome laimingi susituokę su sūnumi. Prieš 6 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo vėlai grįžti iš darbo, jis beveik nesirūpino manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo 4 savaites. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Naršydama sutikau liudijimą, kuriame teigiama, kad daktaras AJAYI gali padėti išspręsti mano santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Visa tai ačiū dr. AJAYI. Jei jums reikalingas burtų ratukas, galintis ištarti tikrai veiksmingą burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils.


    Skambinkite ir „Viber“ / „Whatsapp“ +2347084887094
    Paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenime. Mano vardas Dora Leon. jo užkalbėjimas yra toks efektyvus ir greitas, ir aš niekada nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios aš nesitikėjau, aš susidūriau su žmonėmis, kurie kalbėjo apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausti apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu, jis man pasakė, kad susisiekdamas su juo neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, nes aš vis dar jį myliu, buvau nustebęs. Iš karto paklausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Jis per 48 valandas vėl sujungė mane ir mano vyrą ir meilė bei laimė buvo atkurta. Ačiū DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite jam padėti. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com. Galite jį Whatsapp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  24. Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
    Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
    cia jo kontaktas..
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Sveikiname visus, kurie skaito šį liudijimą. Mano vyras mane atstūmė po 5 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, šiuo adresu gethelp05@gmail.com pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos valdymas. Nusiunčiau jam žinutę jo adresu ir jis man pasakė, kad mano vyrą užkeikė moteris ir jis man pasakė, kad padės man jį grąžinti pas mane ir po 3 dienų. Aš juo tikėjau ir padariau viską, ką jis pasakė, ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis daktaras Ilekhojie turi galią sugrąžinti meilužius. Dabar esu laiminga su savo vyru. Dėkojame už Dr Ilekhojie Jo el. paštą: gethelp05@gmail.com arba jo telefono numerį: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  27. Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras prieš keletą metų mane paliko dėl kitos moters ir abu planavo susituokti. Esu labai nustebęs, kad jis ką tik grįžo pas mane vieną vėsią šeštadienio popietę, maldaudamas ir verkdamas, kad susigrąžinčiau jį atgal ir atleisčiau už tai, kad išardė mūsų santuokos namus ir palikau mane bei vaikus. Dr Ilekhojie yra tikras dvasingas gelbėtojas. Jis sugrąžino mano vyrą“ Jei turite kokių nors rūpesčių arba turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  28. Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis turėjo romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. laišką (gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo Whatsapp / Viber (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  29. Kai radau daktarą Ilekhojie, man labai reikėjo susigrąžinti savo buvusį vyrą. Jis paliko mane dėl kitos moters, o aš likau nežinioje. Tai atsitiko taip greitai ir aš neturėjau jokios nuomonės apie situaciją. Jis mane tiesiog metė po 6 metų santuokos be jokio paaiškinimo. Susisiekiu su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis atliko susitaikymo burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po šio burtažodžio, mano vyras pradėjo man skambinti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santykiai dabar stiprūs ir stabilūs. Ačiū, pone, už darbą, kurį atlikote dėl manęs. Jūs esate Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką ir santykius. Labai rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kuriems reikia pagalbos. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „Whatsapp“ jam paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  30. Išbandžiau įvairius rašybos ratukus. Kai kurie iš jų man neatsiliepė po to, kai sumokėjau ir buvo akivaizdūs sukčiai, kai kurie man tikrai veikė, bet dėl tam tikrų priežasčių tai neveikė. Tada „You-Tube“ pamačiau vaizdo įrašą su žmogumi, kuris minėjo, kad ji pasiekė rezultatų su daktaru Ilekhojie. Nepaisant įtarimų ir viso to, ką išgyvenau, jis tikrai man parodė, kad yra tikras. Pasitikėti juo tikriausiai yra geriausias sprendimas, kurį kada nors priėmiau gyvenime, nes mano buvęs vyras grįžo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susijungimo burtą. Daug laiko praleidau norėdamas, kad galėčiau gauti dar vieną galimybę su savo vyru, o daktaras Ilekhojie padėjo man tai padaryti, ir dabar esame laimingi kartu. Kreipkitės į daktarą Ilekhojie, jei jums reikia panašios pagalbos kaip man. Paskambinkite jam +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Darbe man mokėjo 40 eurų už valandą ir tai buvo įtemptas darbas. Internete ieškojau geresnio darbo, kai pamačiau liudijimus, kaip daktaras Ilekhojie savo burtais padėjo žmonėms laimėti loterijoje. Dar nežaidžiau loterijos, todėl susimąsčiau, kaip tai veikia, pasikalbėjau su Dr Ilekhojie žinute: +2348147400259, prašydama padėti laimėti ir loterijos žaidimą. Jis atsakė ir paprašė mano vardo ir nuotraukos, jis pasakė, kad reikia atlikti burtą. Aš padariau, kaip jis nurodė, ir daiktai buvo nupirkti burtams atlikti, po burto jis davė man loterijos numerį ir svetainę, kuri jam buvo atskleista. Lošiau loterijoje ir po dviejų dienų gavau el. laišką, kad laimėjau 11 milijonų eurų (11 000 000). Maniau, kad tai pokštas, bet štai aš gavau atlyginimą be streso. Dr Ilekhojie yra puikus aiškiaregis, prisijunkite prie manęs, padėkokite jam SMS žinute/skambinkite: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes apie tokį stebuklą dar nebuvau nieko girdėjęs. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios pagalbos el. paštu: gethelp05@gmail.com arba SMS / skambinkite: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  33. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Ieškojau pagalbos visur internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių apie daktarą Ilekhojie, gavau jo kontaktą iš komentarų ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, ir su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų už man pagalbą. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai el. paštu (gethelp05@gmail.com) arba susisiekiu su juo Whatsapp / Viber (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  34. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, praėjusios savaitės trečiadienį taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusįjį. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu su juo susisiekti. Jis man pasakė, ką turiu daryti, jis atliko susitaikymo burtą ir per 48 valandas Andy grįžo ir pradėjo prašyti atleidimo. Noriu padėkoti daktarui Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  35. Sutikau draugą, kuriam pasiskundžiau nesugebėjimu laimėti apčiuopiamos sumos, ir jis supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris padėjo jam burti loterijoje ir laimėjo 200 000 USD. Susisiekiau su juo per jį ir jis mane patikino, kad laimėsiu daug, kai tik jis man atliks loterijos burtą. Jis paprašė manęs duoti jam 48 valandas, kad jis gautų viską, ko reikia mano loterijai, todėl laukiau 48 valandas ir jis nurodė man gauti bilietą, priklausomai nuo to, kiek mano širdis pasirinko. Nusipirkau „Powerball“ bilietą ir, atėjus burtams, tapau milijonieriumi. Dabar, kai buvau beveik benamis, turiu pakankamai pinigų įkurti savo verslą. Ačiū, dr Ilekhojie, esu dėkingas. Jo kontaktus palieku čia visiems, kuriems reikia sėkmės, kad laimėtų. Paskambinkite jam (+2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  36. Mano vyras išsikraustė iš namų gyventi pas kitą moterį, su kuria susipažino darbe, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame teigiama, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau komentare nurodytą DR WALE WhatsApp numerį ir WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per dvi dienas, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  37. Šiandien jaučiuosi tokia laiminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi dėl pagalbos, kurią man suteikė DR WALE, kad susigrąžinau vyrą. Esu ištekėjusi aštuonerius metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete aptikau DR WALE WhatsApp numerį +2347054019402, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau su juo susisiekti, paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi pagalbos, bet mano didžiausiam nustebimui jis man pasakė, kad tai padarys. Padėkite man išspręsti problemą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po kelių dienų, kaip pažadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano Vyras grįžo namo ir labai džiaugiuosi savo santuoka ir kokia puikia švente. Ir toliau liudysiu internete, nes DR WALE tikrai yra pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl nesusisiekus su DR WALE dabar, jei jūsų santykiuose kyla kokių nors sunkumų. Galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Ilgus metus palaikęs santykius su buvusiuoju, jis išsiskyrė su manimi, aš padariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo viskas, aš žadėjau, bet jis atsisakė. Nuėjau pas draugę ir paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man susisiekti su daktaru Veliu, kuris jai tuo metu padėjo. Taip aš WhatsApp telefonu +2347054019402 Dr Wale, burtininkas, viską jam paaiškinau ir papasakojau, kaip karts nuo karto sutrinka mano protas. ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš keturias dienas, jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per kelias dienas, jis užkalbėjo ir liepė man laikytis jo man duotų nurodymų, todėl aš padariau. ir vykdė visus jo man duotus nurodymus. Keista, kad antrą dieną tai buvo maždaug vakaro metas. Man paskambino mano buvęs, aš taip nustebau, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko, kad nori, kad grįžčiau pas jį, kad jis mane taip myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo tada pažadėjau, kad visiems pažįstamiems, turintiems problemų dėl santykių, aš padėsiu tokiam žmogui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrą ir galingą burtų svaidytoją, padėjusį man išspręsti mano problemą. Jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštas: drwalespellhome@gmail.com
    jei jums reikia jo pagalbos jūsų santykiuose ar kitu atveju.
    1) Meilės burtai
    2) Prarasti meilės burtai
    3) Sustabdykite skyrybų burtus
    4) Santuokos burtai
    5) Nėštumo burtai
    6) Išsiskyrimo burtai
    7) Mirties burtai
    8.) Norite būti paaukštintas savo biure.
    9) nori patenkinti savo meilužį
    10) Loterija

    AtsakytiPanaikinti
  39. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  40. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  42. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti
  44. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    AtsakytiPanaikinti