2014 m. birželio 17 d., antradienis

SEX GURU

Dėmesio! Šis šou gali pakeisti tavo gyvenimą! Tik suaugusiems!
Kaip dažnai turėtum užsiimti seksu? Ar esu tam per senas/jaunas/storas/gražus? Ko iš tiesų nori moterys ir vyrai? Ar vienodas problemas vyrai ir moterys sprendžia skirtingai? Ar žinote, kodėl pačios gražiausios moterys dažniausiai lieka vienišos? Manai, kad tavo seksualinis gyvenimas puikus? Tikrai tuo tiki? Ateikite ir išgirskite visiems puikiai žinomas, bet šokiruojančias tiesas.

Pagrindinį vaidmenį šiame šou atlieka žinomas televizijos laidų vedėjas, muzikantas Algis Ramanauskas. Scenoje jis taps tikru lektoriumi bei sekso (ir ne tik) ekspertu.
„Džiaugiuosi galėdamas bent teatro būdu lytiškai apšviesti Lietuvos publiką ir būti lytiškai jos apšviestas pats“, - apie būsimą šou sako A. Ramanauskas.
Perfrazuojant fiziką Richardą P. Feynmaną, spektaklis, kaip seksas: žinoma, gali duoti tam tikrų praktinių rezultatų, bet mes tai darome ne todėl“ , - apie savo režisuotą kūrinį užsimena jo režisierius S. Uždavinys.
„Sex guru“ yra intymiai atviras, bet tuo pat metu juokingas interaktyvus šou suaugusiems, kuriame scenoje esantis lektorius tampa kiekvieno iš mūsų vedliais per seksualinį labirintą. Aktorius, nors ir komiškai, tačiau gan pikantiškai, išlaikydamas atstumą pristatys žiūrovams daug praktiškų patarimų ir gudrybių, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą. Šou padės daugeliui atrasti atsakymus į klausimus, kurių anksčiau neišdrįsdavote užduoti, bet kurie visą laiką domino, kaitino kraują bei vaizduotę. Jei visgi esi vienas iš nedaugelio laimingųjų, kurie neturi problemų savo seksualiniame gyvenime – neatsisakyk puikios pramogos – ateik ir sužinok kitų paslaptis.
Šio interaktyvaus šou  ekspertai įrodys, kad svarbiausia žmonių santykiuose – komunikacija, o jos nebuvimas dažniausiai atveda į aklavietę, net skyrybas.
 „Sex guru“ – tai unikalus šou, kuriame pagrindiniais dalyviais taps patys žiūrovai. Tai savotiškas eksperimentas, kuris gali pakeisti daugelio žiūrovų požiūrį į vyro ir moters santykius, o kai kurių – net gyvenimus. 
Šis interaktyvus šou „Sex guru“ yra pastatyta pagal austrų autoriaus Wolfgang Weinberger pjesę. Didžiojoje Britanijoje ne vienerius metus jis žinomas ne tik kaip autorius, bet ir kaip atlikėjas. 

Liepos 11.d 20val. The Sugar Club




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą