2017 m. sausio 3 d., antradienis

JAV turistai, vos atvykę į Airiją, pateko į avariją

Amerikos turistai, vos atvykę į Airiją, pateko į skaudžią avariją - vakar, susidūrus dviems automobiliams, keturi žmonės buvo nuvežti į ligoninę, praneša dienraštis "The Irish Independent".


Incidentas įvyko po pietų, maždaug 13 valandą 15 minučių, N85 Ennis aplinkkelyje prie Ashline, netoli Ennis miestelio. Šis kelias jungiasi su M18 greitkeliu ir turi keletą įvažiavimų į šiaurės ir vakarų Clare.

Šešių Amerikos turistų grupė, važiavusi Ford Galaxy automobiliu, susidūrė su BMW automobiliu, važiavusiu priešinga kryptimi. Dieną anksčiau amerikiečių turistai iš Londono atskrido į Shannon oro uostą, o incidento dieną važiavo prie klifų - Cliffs of Moher.

Į avarijos vietą atvyko dvi greitosios pagalbos mašinos ir trys ugniagesių ekipažai iš Ennis. Gardaí nedelsiant uždarė tą N85 kelio atkarpą, kur įvyko avarija, eismas buvo nukreiptas kitomis kryptimis.

Gaisrininkams teko su specialiomis žirklėmis iškirpti automobilio Ford Galaxy dureles ir saugiai ištraukti vieną iš sunkiai sužeistų turistų.

Kol atvyko avarinės tarnybos, dviems BMW automobilio keleiviams pavyko išlipti per langą iš vairuotojo pusės. Pro šalį važiavę vairuotojai siūlė savo pagalbą, jie taip pat iškvietė avarines tarnybas. BMW automobilyje ant galinės sėdynės sėdėjusi moteris per vairuotojo sėdynę išlipo iš transporto priemonės, bet dėl gautų sužeidimų iškart susmuko ant kelio. Jai diagnozuota daugybė kaulų lūžių ir kitų rimtų sužalojimų.
Ennis miestelio gardaí pareigūnai tiria incidentą. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą