2017 m. sausio 10 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 11-25 dienoms

 
Sulaukę Naujųjų metų, jausitės kupini naujų minčių, naujų siekių, apims netikėtas optimizmas. Iš tikro tai didesnių pastangų, energijos susikoncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Tiks imtis svarbių darbų, sudėtingų užduočių ir geriausiai seksis daryti tai ne vieniems. Pats laikas kviestis talkininkus ir pagalbininkus, ieškoti sąjungininkų. Palankus metas tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti ryšius, taip pat kreiptis su pasiūlymais bei prašymais į vadovybę. Sėkmingas metas pasirašyti darbo sutartis, tinka pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis su oponentais. Gerai kraustytis į naują gyvenamą vietą. Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau įsigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti taip, kaip lieps nuojauta. Siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai tinkamas laikas atsiprašyti. Pakilimo metas, kai viskas šviesu, aišku, ima lengvai spręstis susikaupę klausimai, kai pajuda įstrigę reikalai, kai pavyksta daug ką sėkmingai atlikti, net įgyvendinti senas svajones.


Avinas. Pasiduokite gyvenimo tėkmei ir laimė tikrai nusišypsos. Reikalai pakryps naudingesne linkme. Netikėtai ir beveik savaime gali išsispręsti painūs klausimai, ypač jei kreipsitės pagalbos, užtarimo į draugus. Jūsų taip pat laukia sėkmė, ypač sprendžiant meilės klausimus.

Jautis. Patartina būtų semtis įkvėpimo iš aplinkinių. Kalbėdami su žmonėmis stenkitės išgirsti naujų dalykų, pasisemti naujų idėjų: jos ilgam taps atsparos tašku. Daugiau bendraukite, tarkitės, pasirašinėkite svarbius dokumentus.

Dvyniai. Naudinga susitikti su jums svarbiais žmonėmis, su viršininku aptarti darbo klausimus. Jūsų reikalai dabar gali pasikeisti į geresnę pusę. Taip pat palanku pasirašyti ilgalaikius finansinius dokumentus su užsieniečiais. Neatsisakykite kvietimų į svečius, į klubą ar kur kitur.

Vėžys. Labai tinkamas laikotarpis spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje, netikėtai galite sulaukti vertingų patarimų, įtakingų žmonių simpatijų bei paramos. Tačiau toks lyriškas ir neįpareigojantis bendravimas gali nuteikti dvejopai, tad išdrįskite atskleisti savo tikruosius ketinimus. Ateina ilgai lauktų permainų metas, kai savaime ima spręstis senos problemos.

Liūtas. Daugiau dėmesio skirkite atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi, tiesa, būtų geriau mažiau žodžių, o daugiau jausmų ir veiksmų. Geras laikas spręsti karjeros klausimus neformalioje aplinkoje.

Mergelė. Derėtų prisiminti apie senus įsipareigojimus artimiesiems – pats laikas ne tik jiems padaryti paslaugą, bet ir atlikti tai, ką esate žadėję jiems. Jei esate vieniši, neužsisėdėkite namuose, susitikite su draugais. Netikėtai aplankys ir senoji meilė.

Svarstyklės. Darbai vyks sparčiai ir rūpesčiai ims sklaidytis – svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės ir labiau patausotumėte sveikatą. Būtina daugiau ilsėtis ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka.

Skorpionas. Turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti. Jus lydės tikra sėkmė. Geras metas bendrauti su vaikais, romantiškoms išvykoms į gamtą, netolimoms kelionėms ir naujoms pažintims.

Šaulys. Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Ožiaragis. Verta pasikalbėti su įtakingais asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą ar uždarbį. Tvarkykite piniginius ir turto reikalus, taip pat palankios kelionės, susitikimai su žmonėmis, atvykusiais iš toli.

Vandenis. Pakovokite už jums svarbų reikalą, spręskite įstrigusias problemas ir jas lengvai įveiksite. Mažiau sureikšminkite aplinkinių nuomonę apie jus, nes ji neatitiks realybės. Pasaugokite akis bei galvą nuo traumų.


Žuvys. Nors įvykiai suksis aplinkui jus, tačiau tai atsipalaidavimo metas, gal net trumpos atostogos. Tad labai savęs nevarginkite, nebent skubiai reikės sutvarkyti kokį konfidencialų reikalą. Svarbius susitikimus, sudėtingus darbus atidėkite vėlesniam laikui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą