2018 m. sausio 23 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 23 d.-vasario 6 d. 




Artinasi labai painus ir komplikuotas laikotarpis. Sausio 31 dieną įvyks pilnas Mėnulio užtemimas, o vasario 15 d.  dalinis Saulės užtemimas. Mes visi patenksime į tarpužtemiminį laikotarpį, kitaip vadinamą – koridoriumi. Tai sudėtingas ir jautrus, bet trumpas ir daug potencialių galimybių nešantis periodas, kurio metu reikia pasistengti išlikti ramiems, neplanuoti svarbių darbų, nes užtemimai visada yra susiję su  karminiu atpildu. Todėl kiekvienas turėtų būti labiau atsakingas  už save, nei už kitus.

Šis periodas neša nemažai išbandymų tiems, kurie per daug užsiėmę pinigais, intrigomis, melu, svetimomis problemomis – jiems gali sutrikti sveikata, kilti problemų dėl santykių, pasitaikyti išbandymų keliaujant. Būkite itin atsargūs vairuodami, rinkitės kokybišką maistą, nevartokite alkoholio, saugokite vaikus nuo nelaimingų atsitikimų bei susirgimų.

Pasistenkite labiau gilintis į savo vidinį pasaulį, nebijokite pažvelgti į pačias sielos gelmes. Išsakykite slegiančias mintis tiems, kuriais pasitikite, išmeskite iš galvos visas baimes, išsivalykite dvasiškai, o tada mintimis nuveskite save ten, kur jūsų širdis bus paguosta, užjausta ir mylima. Po to jau galite svajoti apie siekiamus gyvenimo pokyčius. Pasižadėkite sau juos pasiekti ir patikėti tuo, kad tai išsipildys. Šiomis ypatingomis dienomis labiau teks rūpintis ir savo finansiniu saugumu, nes norėsis skaičiuoti ir įvertinti savo finansinę situaciją, ieškoti saugumo būdų stabilumui pasiekti. Tad pasistenkite be reikalo nerizikuoti, siekiant greito atlygio ar neaiškios naudos – klaidos gali brangiai kainuoti, be to, problemų sprendimas gali užsitęsti.

Avinas. Šio ženklo atstovams, ypač tiems, kurie yra gimę po balandžio 15 d., galimi netikėti pokyčiai gyvenime. Gali būti ir jaudulio, ir įdomių netikėtumų. Labai tikėtina, kad Avinams staiga prireiks laisvės santykiuose ir karjeroje.

Jautis. Nepalankus metas investuoti į turtą, savo profesiją. Nerizikuokite savo finansine gerove. Gali šiek tiek sudrebėti jūsų santykių pamatai, tačiau turint noro pagerinti ryšius bei dedant atitinkamas pastangas, viską galima sutvarkyti. Nieko naujo nesiimkite, nes laikotarpis tam nepalankus.

Dvyniai. Šiam ženklui palanku plėsti savo pažįstamų ratą, organizuoti giminių, draugų ar bendraklasių susitikimus, net jei niekada to nedarėte. Daugiau dėmesio skirkite artimiausiai aplinkai: giminėms, kaimynams ir bendradarbiams.

Vėžys. Jiems bus palanku keliauti. Sėkmingas metas tiems, kurie sugalvos pagerinti ar atnaujinti savo būstą ar įsigyti sodybą. Profesinėje veikloje gali tekti daugiau investuoti energijos, surizikuoti, pavyzdžiui, pereinant iš vieno darbo į kitą ar keičiant profesiją.

Liūtas. Jūsų laukia staigmenos, tad mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas gali maloniai pakeisti jūsų ketinimus. Nerizikuokite nei savo pinigais, nei reputacija.

Mergelė. Nepalankios dienos nei kelionėms, nei viešnagėms. Verta užsiimti namais bei artimaisiais, būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonių dalykų. Daugiau atidumo, švelnumo skirkite savo tėvams. Galimos buitinės „avarijos“ namie – atidžiau elkitės su elektros prietaisais.

Svarstyklės. Jums būtų naudinga peržiūrėti savo santaupas, paieškoti balanso tarp taupymo ir išlaidavimo.  Viena iš investicijų krypčių gali būti vaikai. Būkite jiems dosnesni. Apskritai, jums artėja geros dienos – būsite dosnūs, svetingi ir viskuo patenkinti. Palankios bus viešnagės – visur būsite laukiami.

Skorpionas. Kils aistra į kažką gilintis, kovoti už savo tiesas, susirasti partnerį, jei jo neturite. Tačiau jeigu šio ženklo atstovai jau turi antrąją pusę, reikės pastangų suvaldyti savo aistras, kylančias už šeimos ribų. Skorpionai bus labai geranoriškai nusiteikę, turės daug energijos, tad galės kurti ir daug ką nuveikti.

Šaulys. Aktyviems  Šauliams norėsis daug judėti, keliauti, o intelektualams – daugiau mokytis, gilinti žinias. Šis laikotarpis bus labiau susijęs su akiračio plėtimu. Tinkamas metas ieškoti naujų perspektyvų, lankyti įvairius kursus. 

Ožiaragis. Neprisikurkte sau iliuzijų. Atostogų ar komandiruočių romanai nieko rimto nežadės. Į viską reikės žiūrėti rimtai. Bus palanku daugiau bendrauti su draugais. Galima bus burtis į grupes, būrelius, organizuoti bendras veiklas ar renginius. Neišlaidaukite per daug, nes pirkiniai nedžiugins.

Vandenis. Nukreipkite visą dėmesį ne į save, bet į partnerį. Intelektualiam, laisvę mėgstančiam šio ženklo atstovui bus pravartu pasimokyti užjausti, parodyti dėmesį, šiluma apglėbti šalia esantį. Su finansais gali kilti įvairios painiavos. Nesitikėkite atgauti skolas, blogas metas kelionėms. 

Žuvys. Artėja šiek tiek skausmingų ieškojimų metas. Reikės įvertinti savo nueitą kelią. Kuo žmogus vyresnis, tuo jam bus lengviau padaryti išvadas. Tai psichologinio darbo su savimi laikotarpis. Neplanuokite didelių kelionių. Būkite atidesni, švelnesni tėvams. 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą