2017 m. gruodžio 29 d., penktadienis

Auros astrologinė 2018 metų prognozė

Pagal rytų tradicijas, kiekvieni metai yra priskiriami tam tikram gyvūnui, kuris valdo metų energetiką. 2018 metai patenka į  Geltonojo žemės šuns globą. Ši tradicija laikosi taisyklės, kad kiekvieni metai prasideda atėjus pirmajai Mėnulio jaunačiai metų kalendoriuje. 2018 metais pirmoji Jaunatis pasirodys vasario 16 dieną. Geltonasis šuo darys didelę įtaką žmonių gyvenimui, todėl kiekvienam verta žinoti, kokiems nemalonumams ir netikėtumams vertėtų pasirengti ir nusiteikti 2018 metais.




Geltonojo šuns metais dominuos kiti, nei iki šiol dominavę, prioritetai. Aktyvią veiklą, ambicijas ir sėkmės vaikymąsi pakeis ramybė, atsipalaidavimas ir tyli šeimos laimė. Deja, Naujieji metai atneš ir naujų pavojų bei netikėtų įvykių, kuriems verta pasiruošti. Teks skirti dėmesio beveik visoms gyvenimo sferoms, ypač fizinei sveikatai ir meilės santykiams. Kad sėkmė neapleistų jūsų, reikės sąmoningai vengti konfliktų, rūpintis savimi, padėti artimiesiems bei giminėms ir visais būdais stengtis vengti neigiamų nuostatų.

Kitais metais patartina vengti bet kokios finansinės rizikos. Neapgalvoti veiksmai, siekimas skubotai praturtėti neišvengiamai baigsis katastrofomis. Reikės apskaičiuoti kiekvieną žingsnį ir neskubėti priimti sprendimų. Bus naudinga paklausyti specialistų ir geriau už jus išmanančių žmonių patarimų. Žinoma, visai be jokios rizikos beveik neįmana  pasiekti kokių nors finansinių laimėjimų, todėl galėsite ryžtingai veikti ten, kur nuostoliai nesėkmės atveju būtų beveik minimalūs. Geltonasis šuo yra tiesus ir teisingas, todėl sukčiams, aferistams, melagiams tai bus sunkūs metai.

Visus 2018 metus teks kontroliuoti savo nuotaikas ir elgesį. Geltonasis šuo negali pakęsti egoistų, kurie siekia sėkmės bet kokia kaina, o ypač karjeristų, lipančių aukštyn „per kitų galvas“. Demonstruodami neigiamus charakterio bruožus, susilauksite papildomų problemų, paskalų ir nemalonumų. Patartina bus stebėti  šunis ir perimti iš jų geriausius bruožus, kad galėtumėte gyventi santarvėje su savimi ir su aplinkiniais visus metus.

Ateinančiais metais teks vengti nekonkretumų, neaiškumų. Geltonasis šuo visada žino, kas vyksta ir nedvejoja priimdamas savo sprendimus. Jeigu jūs žiopsosite ir delsite bei abejosite ten, kur bus reikalinga greitesnė reakcija, tai sužlugdysite savo pradėtą darbą ar projektą.

Geltonasis šuo myli ir palaiko savus, tad Šuns metais gimusiems jis suteiks ne vieną galimybę išreikšti save ir kurti savo gyvenimą tokį, kokį norite jį matyti. Be to, didelė tikimybė, kad šio ženklo atstovai 2018 metais sutiks savo gyvenimo meilę.

Tai puikūs metai turintiems karjeros ir profesinių ambicijų. Metų simbolis padės jų siekti judant mažais žingsneliais ir labai kryptingai. Šuo labai darbštus ir kantrus gyvūnas, todėl metų palankumo ir sėkmės sulauks tie, kurie myli darbą, yra kruopštūs ir atsakingi žmonės.

Metai palankūs bus tiems, kurie turi svajonių ar planų pradėti savo verslą. Bendrai, metai palankūs bet kokiam verslui ar jo plėtrai. Palaikymo sulauks tie, kurie yra drąsūs ir nebijo rizikuoti. Finansinė situacija gali  pagerėti ir tiems, kurie turėjo baimių dėl neryžtingumo, bet jeigu bus drąsūs ir darbštūs,  galės daug pasiekti. Taip pat Šuo yra apdovanotas ekonomiškumu ir racionaliu pajamų planavimu. Todėl yra didelė galimybė sukaupti tam tikras lėšas ir tinkamai jas investuoti. Metai ypač palankūs finansinėms investicijoms, rizikoms.

Kaip sutikti  Geltonojo žemės šuns metus?

Tikėtina, kad ateinantys Geltonojo šuns metai bus palankūs, jei sutikdami Naujuosius metus pasirinksite tinkamus drabužius bei aksesuarus, pasirūpinsite gausiu vaišių stalu, bei papuošite namus. Jei 2018-uosius sutiksite savo namuose, pasirūpinkite tinkamomis dekoracijomis. Puikiu pasirinkimu bus šunų statulėlės ar pliušiniai šunys, taip pat iš spalvoto popieriaus ar kartono galite iškirpti kaulo formos dekoracijų (čia gali pagelbėti ir vaikai). Jei eisite į svečius, nepamirškite nunešti dovanų. Tinkamiausios dovanos yra susijusios su šunimis – tai gali būti marškinėliai, puodeliai, papuošalai su šuns atvaizdu, įvairios statulėlės, talismanai,  raktų pakabukai ir kt.

Sutikdami Geltonojo šuns metus, drabužius galite rinktis bet kokių žemės spavos atspalvių – pradedant nuo švelniai gelsvos ir baigiant tamsiai ruda. Taip pat galima rinktis juodos, mėlynos ir žalios spalvos drabužius – šios spalvos 2018 metais žada didelę sėkmę. 

Šventinio stalo vaišės

Ką labiausiai mėgsta šunys? Žinoma, kad mėsą! Ir mėsos patiekalų turi būti daug. Jei prie stalo taip pat sėdės ir šuo, paruoškite jam atskirą meniu – juk visi žinome, kad rūkyti, kepti ir gardinti prieskoniais mėsos gaminiai šunims nėra tinkami. Prie stalo sėdintis šuo jokiu būdu neturi badauti – tai gali užtraukti Geltonojo žemės šuns nemalonę. Jei tinkamai elgsitės su Geltonojo šuns giminaičiais, tai padės užtikrinti sėkmę ateinančiais metais. Šuniui galite iškepti sausainių, pyragą ar net tortą! Šunims skirtų skanumynų receptai yra gana paprasti ir nereikalaujantys daug laiko. Na, o kalbant apie mus, žmones… tai ant stalo turėtų būti ne tik mėsos, bet taip pat ir augalinio maisto – daržovių ir vaisių. Nepamirškite ir vandens, juk jis yra vienas svarbiausių gero derliaus komponentų! Stalą vertėtų puošti natūralių žemės atspalvių dekoracijomis.

Geltonasis šuo žada, kad ateinantys 2018 metai bus darbingi ir kupini meilės. Pasinaudokite šiomis prognozėmis, galbūt tai leis džiaugtis turtingais ir sėkmingais ateinančiais 2018-ais metais. Gerai praleiskite laiką su savo draugais ir artimaisias, pelnykite Šuns palankumą ir tai atneš jums sėkmę.


Laimingų ir linksmų Naujųjų visiems!

1 komentaras:

  1. Esu čia, norėdamas paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas daktare Ogala, padėjo man pagerinti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkšlenau kasdien, kol taip blogai, kad kreipiausi į internetą pagalbos. Štai tada, kai perskaičiau atsiliepimą apie dr. Ogala, tada kreipiausi į jį pagalbos ieškant meilės ir savo gyvenimo. , jis padėjo man užrašyti galingą meilės kerą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių maldaudamas manęs atleisti. jo el. pašto adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    AtsakytiPanaikinti