2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Tarptautinis PRSI



Lina, Dublinas: Aš Lietuvos pilietė esu ištekėjusi už airio. Greitai mums gims kūdikis. Ar galėsiu aš gauti apmokamas dekretines atostogas, jei dirbau Airijoje tik pusę metų, o iki tol tik Lietuvoje? Ar galės mano tėvai (mano tėtis turi negalę), gyvenantys dabar Lietuvoje, gauti pensiją, jei atvažiuos gyventi pas mane į Airiją?


Gyvenant Airijoje, galima gauti kai kurias socialines pašalpas, jei prieš tai dirbant kitoje Europos Sąjungos šalyje buvo mokamos socialinio draudimo įmokos. Airijoje šios įmokos vadinamos Pay Related Social Insurance (PRSI). Be to, visas išmokėtas užsienyje išmokas galima apjungti su išskaičiavimais iš airiško atlyginimo. Ateityje tai suteiks galimybę pretenduoti į socialines pašalpas (pavyzdžiui, pensiją) ne tik Airijoje, bet ir kitoje šalyje, pasirašiusioje su Airija sutartį apie socialinį aprūpinimą.
Egzistuoja dvi šalių grupės, pasirašiusios su Airija susitarimą apie socialinį piliečių aprūpinimą: šalys, priklausančios Europos Sąjungai/Europos Ekonominei zonai (European Union (EU)/European Economic Area (EEA) Regulations), ir šalys, turinčios dvišales sutartis su Airija apie socialinį aprūpinimą (Bilateral Social Security Agreements).

Instrukcijos apie piliečių socialinio aprūpinimo sąlygas - Regulations (EEC) Numbers 1408/71 ir 574/72 - Europos Sąjungos įstatymuose egzistuoja jau daugiau nei 30 metų. Joms pavaldžios Austrija, Belgija, Bulgarija, Kipras, Čekijos Respublika, Danija, Estija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Graikija, Vengrija, Islandija, Airija, Italija, Lichtenšteinas, Liuksemburgas, Latvija, Lietuva, Malta, Norvegija, Portugalija, Lenkija, Rumunija, Ispanija, Švedija, Šveicarija, Slovakija, Slovėnija, Niderlandai ir Didžioji Britanija.
Teisę pasinaudoti galimybe apjungti PRSI įnašus turi, pirmiausia, aukščiau išvardintų šalių piliečiai. Be to, tai taikoma neturintiems pilietybės arba turintiems pabėgėlio statusą žmonėms, pastoviai gyvenantiems vienoje iš aukščiau išvardintų šalių.

Taigi, jei dirbate Airijoje, o iki tol darbavotės bet kurioje kitoje arba netgi keliose Europos Sąjungos šalyse, jūsų socialinio draudimo įnašai, sumokėti kiekvienoje ES šalyje, bus pridėti prie airiškų socialinio draudimo įnašų. O tai suteiks galimybę pretenduoti į vieną iš šių socialinių pašalpų:
Illness Benefit - ligos pašalpa,
Maternity Benefit - motinystės pašalpa,
Invalidity Pension - invalidumo pensija,
State Pension (Contributory)  - valstybinė pensija,
State Pension (Transition) - valstybinė pensija (perkelta iš kitos šalies),
Widow's/Widower's (Contributory) Pension  - našlio (-ės) pensija,
Guardian's Payment (Contributory)  - globos pašalpa,
Jobseeker's Benefit  - bedarbio ir darbo paieškos pašalpa,
Bereavement Grant  - vienkartinės išmokos artimo žmogaus mirties atveju,
Treatment Benefit - gydymo pašalpa.

Tam, kad socialinio draudimo įnašai būtų apjungti būtina atvežti dokumentus, įrodančius, kad įnašai buvo mokėti kitoje šalyje. Konkrečiau, reikalingos formos E301 ir E104. Pirmoji būtina tam, kad ateityje galėtumėte gauti ligos pašalpą, antroji - bedarbio pašalpai gauti. Šias formas galima gauti artimiausiame šalies, iš kurios vykstama į Airiją, socialinio aprūpinimo skyriuje.

Šalys, su kuriomis Airija turi dvišalę sutartį apie socialinį aprūpinimą: Austrija, Kanada, Kvebeko provincija (skirtingas nuo Kanados susitarimas), Australija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Naujoji Zelandija ir, nuo 2009 metų sausio 1 dienos, Pietų Korėja. Šių šalių piliečiai turi galimybę ramiai išvykti pensijos metais iš savo šalies.

Egzistuoja atskiras susitarimas tarp Airijos ir Didžiosios Britanijos, kuris garantuoja, kad nuo 2007 metų spalio 1 dienos piliečiai, dirbę Airijoje ar Normandų salose, tai yra, Jersey, Guernsey, Alderney, Herm, Jethou ir Men salose, turi galimybę, kad darbo metai būtų užskaityti, apskaičiuojant pensiją Airijoje.

Pagal dvišales sutartis apie socialinį aprūpinimą (Bilateral Social Security Agreements), pasirašiusių dokumentą šalių piliečiai gali tikėtis gauti vienoje iš šių šalių vieną iš šių pašalpų ir išmokų:
State Pension (Contributory) - valstybinė pensija,
State Pension (Transition) - perkelta valstybinė pensija,
Widows/Widower's (Contributory) Pension - našlio (-ės) pensija,
Guardian's Payment (Contributory) - globos pašalpa,
Invalidity Pension - invalidumo pensija,
Bereavement Grant - vienkartinės išmokos artimo žmogaus mirties atveju (išskyrus Šveicariją ir Austriją).

Dvišalis susitarimas apie socialinį aprūpinimą ypatingai svarbus pensininkams, norintiems užtarnauto poilsio metu gyventi kitoje šalyje.
Dar daugiau, socialines išmokas, sumokėtas kitoje šalyje, galima sujungti su airiškomis PRSI įmokomis tam, kad būtų galima gauti valstybinę pensiją.

Tam, kad būtų galima gauti socialines pašalpas ir išmokas, anketoje - prašyme be viso kito reikia nurodyti, kur už Airijos ribų ir kada dirbote, įstaigos pavadinimą ir adresą ir savo socialinio draudimo numerį, kuris buvo išduotas kitoje šalyje. Jei jūs dirbote vienoje iš ES šalių, jums, kaip jau minėta, būtina turėti formas E104 ir E301, kuriose būtų nurodyta jūsų socialinio draudimo įmokų istorija. Kreiptis dėl socialinių pašalpų ir išmokų reikia į Socialinių ir šeimos reikalų ministeriją. Jos adresas nurodytas ant anketos blanko. Išrašą apie jūsų socialines įmokas Airijoje, o taip pat papildomą informaciją šio straipsnio tema galima gauti, kreipiantis į Centrinį įrašų skyrių - Central Records Section - adresu:
Gandon House,
Amiens Street,
Dublin 1
Tel: 01 704 3000



79 komentarai:

  1. Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti sielos draugę. „Ieškiniu teismui“ yra daugybė moterų, kaip ir aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, kad jei būtų buvę tokių penkių rašybos rašytojų, kaip dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs gera. Mane ir mano vyrą 4 metus atskyrė ir aš negalėčiau susitvarkyti gyvenimo be jo, aš pasinaudojau viskuo, kad jį laimėčiau, bet ne dirbau iki tada, kai perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, koks jos darbas yra efektyvus. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
    Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar norite susigrąžinti savo buvusį asmenį? Aš tai padariau su gydytoju Isikolo ir mano buvęs grįžo pas mane per 2 dienas po to, kai jis man pasakė, kad burtas buvo išmestas. Noriu, kad visi perskaitytų mano parodymus ir tikėtų tokiais rašybos keistuoliais kaip dr. Isikolo. Aš esu Allesio Jesse. Buvusi mano draugė išsiskyrė su manimi dėl to, kad aš geriu ir rūkau, ir jai nepatiko vaikinai, kurie darė panašius dalykus. Vieną vakarą, kai buvau su draugais, praleidęs keletą kelionių ore su skysčiu, draugė sustingo kambaryje ir ne tik pamatė mane rūkančią, bet ir buvau su kita mergina, kuri ją labai supykdė ir paliko, o nuo tos dienos aš niekada vėl mačiau ją, kol po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su gydytoju Isikolo ir ji daugiau net neatsakė į mano telefono skambučius. Aš labai laiminga, kad dr. Isikolo sugrąžino ją pas mane. Kreipdamasis į šį rašybos žinovą, mažai tikėjau, kad mano buvę žmonės grįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo man įtikėjo ir dabar džiaugiuosi, kad mano mergina vėl prie manęs. Noriu, kad visi patikėtų šiuo rašybos raideliu ir susisiektų su sveiku el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp jam“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, kad dr. Isikolo už tai, kad atgaivino mano laimę ir mano šeimą kartu su susitaikymu. WHATSAPP/skambinkite +2348133261196
    Sveiki, aš esu Rosa Antoine. Po to, kai metų metus buvau sąjungoje, vadinamoje santuoka su savo vyru, jis priekabiaudavo ir sunaikindavo meilę, kurią mes pasidalinome, ir paliko mane. Aš padariau viską, kad grįžčiau prie jo, bet viskas buvo veltui, aš taip labai jo norėjau, nes aš jį mylėjau. Taigi paaiškinau savo problemą savo draugei ir ji pasiūlė man susisiekti su burtų žinovu, kuris padėjo jai ištarti burtą, kuris pastūmėjo ir sugrąžino vyrą. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš per „whatsapp“ pranešiau apie burtų žinovą, vadinamą dr. Isikolo, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai. Jis papasakojo man viską, ko reikėjo, ir pristatė, todėl jis parašė man užkalbėjimą ir, nustebęs, po 48 valandų, mano vyras paskatino mane atsiprašyti už viską, kas kilo, kaip didžiulį ir didžiulį džiaugsmą. Aš buvau nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo labai gaila dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, todėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. todėl visi, kuriems reikia pagalbos iškilus bet kokioms problemoms, taip pat gali susisiekti su šiuo tikru ir labai tikru rašybos ratu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196, susisiekite su šiuo puikiu žmogumi šiandien ir 100% išspręskite jūsų problemas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sužinojau apie jūsų svetainę internete ir užsisakiau meilės romaną, nes mano 5 metų draugė paliko mane pas kitą vyrą. Aš turėjau meilės burtą ir po 24 valandų, kai aš jį užsisakiau, aš pradėjau matyti rezultatus. Aš pradėjau gauti jos laiškų, pasakojančių, kaip ji mane myli ir praleido. Tai nuostabi ypač tuo, kad ji kiekvieną kartą nekreipė dėmesio į mane. Ji niekada nebuvo tokia užjaučianti ir rūpestinga mūsų santykiams, ji niekada nebuvo tokia emocinga. Prašau jūsų visų, laukiančių jūsų rezultatų, nenusiminkite. Mes visi nusipelnėme būti mylimi ir jausmas nuostabus. Noriu padėkoti gydytojui Ilekhojie už laimę, kurią jis teikia žmonėms. Dabar labiau pasitikiu savimi ir mano gyvenimas yra geresnis vien dėl to. Aš žinau, kad viskas bus tik geriau. Labai ačiū, labai ačiū. Aš esu dėkinga, kad dr. Ilekhojie ir visos gražios mylinčios dvasios palaiko meilę. " Reikia pagalbos?

    „WhatsApp“ dr. Ilekhojie, tel. 2348147400259 arba
    El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
    Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikras rašytojas, vadinamas dr. Isikolo, daro žmonėms stebuklus.
    Aš buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas anothim lady, kai mums buvo 5 metai, ir aš bandžiau maldauti, kad jis sugrįžtų pas mane. Ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Aš tapau liūdnu žmogumi po to, kai išgyvenome visą gyvenimą, po visos meilės, kurią mes anksčiau naudojome, negalėjau įsivaizduoti savo gyvenimo be jo, nes mano meilė jam buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai aš ėjau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir nusprendžiau pabandyti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau, paaiškinau, ką išgyvenau, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudok jam vudu rašybą, todėl ji, nepaisydama rūpinimosi juo, paliko mane dėl jo ir pažadės, kad padės man susigrąžinti meilužį, taip pat padės man užmušti burtą, kad jis ateityje nebegalėtų su manimi kovoti. mažiau nei per tris dienas vaikiną nušovė nežinomas vaikinas Floridoje ir per 48 valandas mano draugas buvo mano namuose, laukdamas, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai pradėjau, jis maldavo sakydamas, kad ji gailisi, kad niekada nežinojo, kas nutiko per jį. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų per isikolosolutionhome@gmail.com taip pat galite pabendrauti su juo per „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, pasitelkdamas dr. Isikolo, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, ir aš labai rekomenduoju dr. Isikolo visiems, kuriems reikia pagalbos. Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų žinovą, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos žinovu jo el. paštu ir jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilga, todėl nuostabi !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, viskas dėka daktaro Isikolo. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad dr. Isikolo yra tikras ir galingas rašytojas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams ištikus bėdai, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: rašykite jam el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu + 2348133261196, Ačiū dr. Isikolo.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR ISIKOLO pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (grąžink meilės burtą) už mane. Po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją visiems, kuriems tikrai reikia skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos sprendimo, siųskite jį el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com. Tiesiog susisiekite su puikiu „DR ISIKOLO“. Jei iškilo kokių nors problemų, susisiekite su juo ir aš garantuosiu, kad jis jums padės. Neverkite daugiau - susisiekite su šiuo galingu rašybos ratuku dabar. Ačiū DR ISIKOLO, kad išsaugote mano nutrūkusį ryšį ir sugrąžino mano vaikiną pas mane. el. paštu jam: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praėjusį mėnesį mano meilė paliko mane kitai merginai, bet kai sutikau draugą, kuris mane supažindina su didžiojo pasiuntinybės pasiuntiniu DR ISIKOLO, kuriam tarnauja, aš papasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip liko mano buvusi meilė. aš ir tai, kaip man reikėjo gauti darbą labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad aš atėjau į reikiamą vietą, jei manęs širdis geis be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu padaryti, kai tai bus padaryta, Per kitas 2 dienas mano meilė paskambino man į telefoną ir pasakė, kad gaila, kad gyvenu su manimi anksčiau ir per kitą savaitę po to, kai meilė paskambino man Prašydamas atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Aš tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com ir gaučiau visas jūsų problemas. Nei viena problema nėra tokia didelė, kad jis išspręstų. jį tiesiogiai asmeniniu adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Grįžimas su savo buvusiu meilužiu, skubiai su meilės rašyba yra tikrai pats geriausias rašybos rašytojas su 100% garantija .. Mano pavardės yra Barbara Damjam. Niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol susisiekiau su šiuo rašytoju, vardu DR ISIKOLO, kurio tiek daug žmonių išbandė internete, yra galinga. Mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir bendrauti su man nežinoma panele po sunkių ir sunkių laikotarpių ir paliko mane. mes išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo apverstas aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš tikrai jį mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero užmokesčio darbo, todėl, kai sutikau šį rašybos rėžėją, papasakojau jam, kas nutiko, ir iš pradžių jam paaiškinau daiktų situaciją, buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejotinas, bet aš tik pamėginau. ir po 2 dienų, įvykdęs ir pateikęs viską, kas reikalinga, kad dirbtų už mane. Mano vyras paskambino pats ir priėjo prie manęs atsiprašydamas, kad viskas buvo susitarta su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, taigi turėtume gauti vedęs netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai iš tiesų buvo nuostabu, ir aš didžiuojuosi, kad paliudijau ir vertinu DR ISIKOLO, nes jis yra tiesiog geriausias, kokį tik galite bet kada rasti. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro būdo rašančiojo bet kokiai jūsų gyvenimo problemai spręsti, galite susisiekti su gydytoju Isikolo jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Aš pažadėjau išsakyti savo liudijimus visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atvyko taip, kaip man sakė DR ISIKOLO, kai jis man padėjo. Aš pasirinkau teisingai, susisiekęs su DR ISIKOLO, kuris yra puikus rašybos atstovas, galintis padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl grįš pas mane, bet kai susisiekiau su DR ISIKOLO, jis patikino, kad mano vyras grįš dar kartą. jis man pateikė sąrašą daiktų, kuriuos reikia nusipirkti, bet negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš jam nusiunčiau pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, prašydamas atleidimo. Tai yra tokia tikra ir tikra. Buvau tokia nustebusi, kad burtai suveikė taip, kaip jis man liepė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs patikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras, todėl raginu susisiekti su juo dabar jo el. Laiške, kad jis taip pat galėtų padėti jums taip, kaip jis man padėjo. el. paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ką būčiau padaręs, kad mano vyras susigrąžintų, jei ne dėl DR ISIKOLO pagalbos. Buvau visiškai sumišęs, kai mano vyras išsiskyrė su manimi ir pasakė, kad jis nuo manęs pavargęs. Mano gyvenimas nebuvo nieko be jo ir aš visomis išgalėmis stengiausi priversti jį atšaukti skyrybas, tačiau jis pasakė, kad apsisprendė ir mes nuėjome savo keliais. Aš verkiau iš šoko, gėdos ir skausmo, kai mano draugas ieškojo pagalbos, ir man liepė susisiekti su DR ISIKOLO dėl seno mano draugo pagalbos, kai ji išgirdo, ką aš išgyvenu, ir aš skubėdamas susisiekiau su DR ISIKOLO ir jam viską paaiškino ir jis man pasakė, kad mano vyras grįš pas mane, maldaudamas, kad priimčiau jį atgal per 48 valandas. Vėliau tą pačią dieną mano vyras paskambino man, verkdamas ir iš pradžių prašydamas atleidimo, maniau, kad svajoju, kol jis atėjo į namus elgedamas, ir priėmiau jį žinodamas, kad padariau viską, kas įmanoma, kad vėl su juo susijungčiau. Šiuo metu mes abu gyvename kaip vienas. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip susisiekti su DR ISIKOLO, el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp jam“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro, kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžta padedama DR ISIKOLO, sugrąžino mano vyrą, kai jis mane paliko kitai moteriai kitoje valstybėje, žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą dėl kitos moters, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū DR ISIKOLO ,, KONTAKTAS el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Neįtikėtinai ką tik nutiko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį kitai moteriai, grįžta pas mane. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir prašau maitinti, todėl mama atvažiavo man gelbėti, kad nuvežtų mane ir mano 2 metų kūdikio namus, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man buvo šiek tiek geriau išvykti ieškant darbo. Nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o mano brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, bet reikalai man nebuvo veiksmingi, nes aš neturiu darbo. Dar ieškodama darbo, aš bendravau su moterimi, kuri papasakojo, kaip ji, pasinaudojusi DR ISIKOLO pagalba, išsivadavo iš panašios problemos. Ji davė man informacijos ir aš susisiekiau su juo. Po susitikimo su DR ISIKOLO jis man pateikė svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurios aš laikiausi, ir mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų, ir gavau aš taip nustebau. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu jo sugrįžti, jis grįžo namo ir mes apsigyvenome, ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar net geriau. Čia yra jo kontaktinis asmuo, jei norite pabandyti: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Norėdami gauti greitą 48 valandų sprendimą, atsiųskite el. Laišką DR ISIKOLO. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi tokia tuščia. Iki tol, kol internete nepažinau DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai papasakoti trumpą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. ISIKOLO, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man tik per 24 valandas nuo jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo talentingus ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona pakeitė mane į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 57, o jai 55 metai. Aš nuėjau per dykumą ir kelionės metu radau gydytoją Isikolo. Dievas jį panaudojo, kad išgydyčiau mano sudaužytą širdį, ir pašalino mano skausmus su savo galinga Meilės burtažodžiu. sunku man buvo bandyti sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo mano ir mano vaikų kančia. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis padarė savo dalį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Mes turime turėti tikėjimą. Tikėjimas yra tai, ko mes tikimės, ir įsitikinimas, kad nematėme dalykų. Prašau vyrų ir moterų nepasiduokite, Dievas gali pasitelkti gydytoją Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar jūsų santykius. Nepraraskite vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį.
    Kreipkitės į gydytoją Isikolo dėl galingos meilės, išsiųstos iš Dievo. el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Iš širdies gausos kalba burna. Mano vardas Valentino Emil. Mano buvęs vyras panaudojo mano žmonos burtą ir ji grįžo pas jį. Jaučiau širdį sudaužytą, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją su artimais draugais, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, aš bandžiau ieškoti pagalbos internete ir radau įvairių liudijimų, kaip gydytojas Isikolo ištikimai ir naudingai tarė savo burtus. Aš pamėginau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo problemą. Gydytojas Isikolo padėjo man prabilti, kuris per 48 valandas po to, kai aš susisiekiau su juo, sugrąžino mano žmoną ir tai iš tikrųjų buvo stebuklas. Jis patikino, kad niekas nebegali mus atkalbėti ir nuo šių metų sausio mėnesio iki šios akimirkos aš buvau kupinas džiaugsmo su savo žmona. Kreipkitės į jį šiandien, kad gautumėte bet kokią pagalbą. Jis yra pasirengęs padėti .. el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Šiandien jaučiuosi tokia linksma, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi visais dėl pagalbos, kurią daktaras Isikolo suteikė man susigrąžinti mano vyrą. Aš vedęs 6 metus ir buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete sutikau daktaro Isikolo el. Laišką (isikolosolutionhome@gmail.com.com), kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi į jo pagalbą, bet į mano Didžiausia staigmena jis man pasakė, kad padės man nagrinėjant bylą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man ir mano vyras grįžo pas jus po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Čia švenčiu, nes mano vyras grįžta namo ir tikrai mėgau savo santuoką ir kokia puiki šventė. Aš tęsiu liudijimus internete, nes gydytojas Isikolo yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums padėti. Kodėl gi nesikreipiant į gydytoją Isikolo dabar, jei jūsų santykiai gyvenime susiduria su kokiais nors iššūkiais. Galite susisiekti su jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba su jo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  18. DR ISIKOLO vėl tai padarė už mane, padėdamas man susigrąžinti vyrą. Noriu pranešti pasauliui apie Didįjį rašytoją DR ISIKOLO, kuris sugrąžino mano vyrą, kuriam aš buvau įsitikinęs, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Taigi aš susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis liepė man daryti. Iš tikrųjų rezultatą gavau per 48 valandas, kaip jis mane patikino. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą rašybą šypsenai į veidą, grąžindamas mano vyrui savo burtą, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją už nugaros ir net nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo ar jos atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia bet kokios rūšies pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės kaip ir jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ tel: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  19. Grįžimas su savo buvusiu meilužiu, skubiai su meilės rašyba yra tikrai pats geriausias rašybos rašytojas su 100% garantija .. Mano vardai yra Kimberly Johnson. Niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol susisiekiau su šiuo rašytoju, vardu DR ISIKOLO, kurio tiek daug žmonių išbandė internete, yra galinga. Mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir bendrauti su man nežinoma panele po sunkių ir sunkių laikotarpių ir paliko mane. mes išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo apverstas aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš tikrai jį mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero užmokesčio darbo, todėl, kai sutikau šį rašybos rėžėją, papasakojau jam, kas nutiko, ir iš pradžių jam paaiškinau daiktų situaciją, buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejotinas, bet aš tik pamėginau. ir po 2 dienų, įvykdęs ir pateikęs viską, kas reikalinga, kad dirbtų už mane. Mano vyras paskambino pats ir priėjo prie manęs atsiprašydamas, kad viskas buvo susitarta su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, taigi turėtume gauti vedęs netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai iš tiesų buvo nuostabu, ir aš didžiuojuosi, kad paliudijau ir vertinu DR ISIKOLO, nes jis yra tiesiog geriausias, kokį tik galite bet kada rasti. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro būdo rašančiojo bet kokiai jūsų gyvenimo problemai spręsti, galite susisiekti su gydytoju Ofemo jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  20. Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praėjusį mėnesį mano meilė paliko mane kitai merginai, bet kai sutikau draugą, kuris mane supažindina su didžiojo pasiuntinybės pasiuntiniu DR ISIKOLO, kuriam tarnauja, aš papasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip liko mano buvusi meilė. aš ir tai, kaip man reikėjo gauti darbą labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad aš atėjau į reikiamą vietą, jei manęs širdis geis be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu padaryti, kai tai bus padaryta, Per kitas 2 dienas mano meilė paskambino man į telefoną ir pasakė, kad gaila, kad gyvenu su manimi anksčiau ir per kitą savaitę po to, kai meilė paskambino man Prašydamas atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Aš tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com ir gaučiau visas jūsų problemas. Nei viena problema nėra tokia didelė, kad jis išspręstų. jį tiesiogiai asmeniniu adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  21. Kaip šis puikus vyras, vadinamas daktaru Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti meilužį. mano meilužis, kuris su manimi išsiskyrė nuo šių metų gegužės mėnesio, ir visos mano pastangos jam atgal pasirodė nesėkmingos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatysiu jį su kita mergina, supykstu. Taigi vieną dieną aš ėjau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikaus vyro vardas DR ISIKOLO padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, todėl man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, jam atsiųsčiau el. laišką maždaug po 2 valandų, jis man paskambino ir atsakė į mano el. laišką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. Taigi jis pasakė, kad reikia tam tikrų daiktų, kad galėtų atlikti maldas už mane, ir aš padariau viską, ką galėjau, kad jis užtikrintų, jog mano maldos būtų atliktos. Per 48 valandas, kaip jis mane jau patikino, meilužis grįžo į mane maldaudamas Prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir pažada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. Dėkojame DR ISIKOLO, taip pat galite jam siųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196 ir būti tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti bet kur.

    AtsakytiPanaikinti
  22. Padėkite man atšvęsti dr. Isikolo už jo didelę pagalbą. Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada neskambinsiu psichikui, magiui ar bet kam, kas man padėtų išspręsti savo problemas - mažiausiai dėl mano meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kuriame žinojau, kad man reikia tam tikrų patarimų, ir esu taip džiugu, kad radau šį vyrą, vadinamą daktaru Isikolo. Kai beveik praradau Dovydą vienoje iš mūsų kvailų kovų ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi), pamaniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek liudijimų apie daktaro Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai jam išsiunčiu el. Laišką. ir taip pat susigrąžink mano vyrą su meile. Ir kai man buvo beviltiška, jis nepasinaudojo manimi. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam to tikrai reikia. Aš nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip veikia ši magija, bet viskas, ką žinau, tai VEIKIA ir mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, kaip jis man pažadėjo !! Mano vyras Davidas ir aš laimingai grįžome kartu ir visada būsiu dėkingas dr. Isikolo. Išsiųskite jam bet kokią pagalbą el. paštu, jis yra labai pajėgus ir patikimas isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Ką aš galiu pasakyti, man šauna žodžiai, jei ne dr. Isikolo, nebūčiau dabar laimingas. Jis man padarė nuostabų dalyką, kad negaliu atsiriboti nuo savęs, nesu tai, kas padėtų žmonėms po gerai atlikę darbą jie nubėgs, kodėl kasdien leisdavau žmonėms žinoti, kad egzistuoja toks galingas didis vyras kaip jūs, kuris kada nors patikės, kad mano draugė Rita vis tiek gali sugrįžti pas mane maldaudama ant kelių po to, kai aš gyvensiu per 7 mėnesius. Dr Isikolo padarė darbą, kuris verčia manyti, kad ten yra tikras galingas rašybos keitiklis, tačiau kantrybė turėti tokį galingą, kaip dr. Isikolo, galiu įrodyti visiems, norintiems susisiekti su šiuo puikiu žmogumi, nesigailiu, nes tai dr. Isikolo sugrąžino mano meilužį per 48 valandas po to, kai mane apgavo tie internetinių rašybos žinovai, kurie ieško žmonių pinigų, tačiau dabar planuoju susituokti su ja, todėl labai džiaugiuosi dr. Isikolo. Aš labai vertinu, meldžiuosi, kad jūs darote tą patį su žmonėmis, kuriems reikia pagalbos f rom tave. dar kartą ačiū mano draugams, kilusiems dėl bet kokio pobūdžio problemų, su kuriomis susidūrėte, susisiekite su gydytoju Isikolo ir aptarkite su juo ir sužinokite, kas bus toliau, štai el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  24. Sveiki, vaikinai, aš labai džiaugiuosi, kad galiu sugrąžinti savo vyrą po to, kai jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus kitai moteriai.
    Po 2 santuokos metų aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginčydamiesi, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į kitą miestą būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau tikrai įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į svetainę, kurioje manoma, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrįžti. . Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (Meilės burtą) už mane. Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų. Taigi nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė, nei ji buvo anksčiau, viskas dėka DR ISIKOLO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad tikrasis ir galingas rašytojas DR ISIKOLO, kurio aš visada melsiuosi, kad ilgai gyventum, kad padėčiau savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  25. Aš labai nustebau dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Aš susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namie su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžta namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik jam įrodyti savo meilę man. Buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis man liepė tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su gydytoju Isikolo. savo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp/Viber jį pranešti telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  26. Tikras rašytojas, vadinamas dr. Isikolo, daro žmonėms stebuklus
    Aš buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mums buvo 5 metai, ir aš bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane. Ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Aš tapau liūdnu vyru po to, kai mes išgyvenome kartu, po visos meilės, kurią mes buvome pasidalinę praeityje, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meile jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai aš eidavau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau, paaiškinau, kas vyksta, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudokite jai vudu rašybą, todėl ji, nepaisydama mano rūpesčio, paliko mane pas jį ir pažadėjo padėti man susigrąžinti meilužį, taip pat padės man užmušti burtą, kad jis ateityje nebegalėtų manęs kovoti. mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrukai Floridoje ir per 48 valandas mano draugė buvo mano namuose, laukdama, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gaila, kad niekada nežinojo, kas užėjo per ją. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų per isikolosolutionhome@gmail.com taip pat galite pabendrauti su juo per „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  27. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis susituoktų su manimi šių metų rugpjūčio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. Gydytojas Isikolo padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Anna Oscar. Skelbimas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad negalėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos rašantis asmuo, kuris sugrąžino mano buvusį vaikiną pas mane, net kai jis paliko mane dėl neištikimybės ir nuolatinio piktnaudžiavimo, ir mes kovojome kelis kartus ir po 6 mėnesių jokio kontakto. Aš perskaičiau apie gydytoją Paulių iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori susigrąžinti mane. Mes susitikome tą patį mėnesį ir jis man pasiūlė. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Siųsti jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  28. Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Parašykite dr. Isikolo greitą 48 valandų sprendimą. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi tokia tuščia. Iki tol, kol internete nepamatiau dr. Isikolo, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai papasakoti trumpą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti dr. Isikolo, kad laikėtės savo žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man per vos 48 valandas po jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo gabius ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, pasitelkdamas dr. Isikolo, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, ir aš labai rekomenduoju dr. Isikolo visiems, kuriems reikia pagalbos. Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų žinovą, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos rėžėju jo el. paštu ir jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilga, todėl nuostabi !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, viskas dėka daktaro Isikolo. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad dr. Isikolo yra tikras ir galingas rašytojas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams ištikus bėdai, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį paleisti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196, Ačiū dr. Isikolo.

    AtsakytiPanaikinti
  30. Man labai malonu pasidalyti šiuo fantastišku mano liudijimu. Mano gyvenimas per 48 valandas visiškai pasikeitė. Aš galiu pamatyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Aš turiu savo vaikiną atgal į savo gyvenimą padedant dr. Isikolo. Jis pasakė, kad gaila praėjus 48 valandoms po to, kai buvo sukurtas burtas. Jis sakė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirstyti, nes negalėjo susitvarkyti emocinio bagažo, kurį visą laiką nešiodavau. Jis sakė manąs, kad daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia palikti. Jis sakė, kad sunku visą laiką kalbėti apie praeitį. Mes abu atleidome vienas kitam. Aš turiu pinigų kišenėje, kuriuos pagaliau turiu pati. (Kompensacijos čekis atėjo tada, kai man buvo pasakyta, kad jo neliko mėnesiais. Aš esu gyvas įrodymas, ką gali padaryti dr. Isikolo. Aš labai dėkoju dr. Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba, mes abu sugebėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vieni kitiems. Niekada nemaniau, kad burtažodis gali padėti porai, kol esu labai patenkintas susisiekęs su jumis ir inicijavęs visa tai įvykti. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su gydytoju Isikolo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  31. Mano vardas Bernada Gaspar. Gerbdamas jus ir jūsų burtus, privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tik norėjau, kad atvažiuotų pas tave anksčiau, ir aš iš tavęs pasielgiau geriausiai. Mano buvęs vyras dingo metams ir aš visur ėjau į pagalbą pas kitus burtininkų patarėjus, bet jokio rezultato, kol mano draugas mane supažindino su gydytoju Isikolo. Po meilės romano pagaliau sulaukiau skambučių iš jo per mažiau nei 48 valandas. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai buvo tarsi stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau už jį padovanoti, buvau tikras apstulbęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir aš vėl esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Norėdami susisiekti su Dr.Isikolo asmeniniu el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com, norėdami rasti tikrą rašybos žinovą, taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  32. Sveiki, aš esu Leona Filip. Ilgus metus bendravęs su vyru, jis su manimi išsiskyrė. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš jo taip stipriai norėjau sugrąžinti dėl meilės, kuri jam buvo, maldavau jį su viskuo, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš savo draugei paaiškinau savo problemą ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man ištarti burtą, kad jį sugrąžintų. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš pranešiau apie rašybos keitiklį ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad prieš dvi dienas viskas bus gerai. Jis ištarė burtą ir antrąją dieną nustebęs mane paskambino mano vyras. Aš buvau nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo labai gaila dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, todėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Rašytojų el. Paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com. Galite jam atsiųsti el. Laišką, jei jums reikia jo pagalbos santykiuose ar bet kuriuo kitu atveju. 1) Meilės burtai 2) Prarasti meilės burtai 3) Skyrybų burtai 4) Santuokos burtai 5) Įpareigojantys burtai. 6) Išsiskyrimo burtai 7) Pašalinkite buvusį meilužį 8.) Norite būti paaukštinti savo biure / Loterijos rašyba 9) norite patenkinti savo meilužį Susisiekite su šiuo puikiu vyru, jei kyla problemų dėl ilgalaikio sprendimo per isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  33. Perskaičiau keletą dr. Isikolo meilės rašybos liudijimų apie tai, kaip jis padėjo daugybei žmonių per 48 valandas sugrąžinti savo buvusius meilužius. Nuoširdžiai galvojau, ar tai buvo tikra ir ar šis vyras iš tikrųjų galėtų padėti sugrąžinti mano meilužį. kuriuos labai myliu. Nusprendžiau susisiekti su juo, nes labai myliu savo vaikiną ir porą mėnesių buvome išsiskyrę. Aš jo labai pasiilgau, išbandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžintų, bet nepavyko. Aš susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man pasakė, kad mano buvęs grįš pas mane per kitas 48 valandas, daktaras Isikolo jį paleido, kad žinotų, kiek aš jo myliu ir noriu. Ir atvėrė jam akis į paveikslą, kiek mes kartu turime. Dabar mano buvęs vėl grįžta prie manęs. Rašydamas šį liudijimą, dabar esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei tokia, kokia buvo dar prieš mūsų išsiskyrimas.Visa padėka skiriama dr. Isikolot už perdėtą darbą, kurį jis padarė už mane padėdamas man susigrąžinti savo buvusį vaikiną. Norėčiau atsisakyti Dr Isikolo pašto adreso ir tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą, ir susisiekite su juo, jei turite meilužį, kurio tikrai labai norite grįžti. Jo paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  34. Po to, kai septynerius metus palaikiau su juo ryšį, jis su manimi išsiskyrė, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas buvo veltui, aš labai jo norėjau sugrąžinti dėl meilės, kurią jam turiu, maldaudavau jį su viskuo. , Pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su rašytoju DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti man ištarti rašybą, kad jį sugrąžintų, tačiau aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. , Aš nusiunčiau rašybos ratuką, ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš dvi dienas, kad mano buvęs grįš pas mane prieš tris dienas, jis ištarė rašybą ir, stebėtinai, antrą dieną, buvo apie 16 val. . Mano buvęs man paskambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo tokia, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį, kad jis mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, štai kodėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo to laiko pažadėjau, kad kas nors, ką aš žinau, turintis santykių problemų, aš jam padėčiau, nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keitiklį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visi netikri iš ten. Bet kuriam asmeniui gali prireikti rašybos keikėjo pagalbos, jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ jam: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  35. Aš labai nustebau dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Aš susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namie su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžo namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik patvirtinti meilę man, aš buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis liepė man tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. , Na, jei jums reikalingas efektyvus ir tikras rašybos ratukas bet kuriam Dėl savo gyvenimo problemos galite susisiekti su gydytoju Isikolo jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  36. Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, bet jis sumokėjo kurčias ausis, buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber jam“: +2348133261196, el. Paštu (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  37. Aš toks sužavėtas. Tai iš tikrųjų vyksta su manimi. Aš turiu savo buvusį vyrą. Mano vardas Veronica Adrian. Šiandien labai džiaugiuosi, kad galiu parašyti apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį vyrą mano padėčiai pagerinti. Prašau, išgirsti mano žodžius, jei ieškote rašybos patarimo, kuris jums padėtų, susisiekite su gydytoju Isikolo. Jis yra geriausias rašytojas, kuris šiandien gali jums padėti. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras išgyvenome didžiulį ginčą, kuris paskatino mūsų skyrybas. Man ir mano mažyliui berniukui teko persikelti į kitą miestą. Tapau vienišų tėvų. Su dr. Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie mano situaciją ir jis liepė man nesijaudinti. Per dvi dienas buvęs vyras grįžo pas mane. Tai nutiko antradienio rytą, kai iš namų (mano tėvų) sulaukiau skambučio, kad jis manęs ieško. Priėmiau jį atvykti į mano vietą ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau priešais mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris su viskuo, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su rašybos žinovu, susitikite su gydytoju Isikolo ir būsite nustebinti nuostabiais jūsų gyvenimo pokyčiais. Jo el. Paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

    AtsakytiPanaikinti
  38. Nuostabus meilės romanas sugrįžti su savo partneriu ir sutvarkyti nutrūkusį ryšį
    Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir aš buvau visiškai sumušta. Ir aš emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų rašybos ratelį, kuris man atėjo į pagalbą. Oho! Šis rašybos ratukas man labai padėjo. Dr Isikolo garantavo man skubų 24 valandų rašybos metimą, kurį aš sutikau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2019 m. rugsėjo 5 d., mano vyras man paskambino ir po 48 valandų atsiprašė, kurį jis patikino, ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą rašybos rašytoją. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kiti paliudijo, kad jis atstato gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Dėkoju jums, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Parašykite dr. Isikolo dabar, kad skubi meilė. Rašykite isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį apklausti telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  39. Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
    buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mes praleidome 5 metų draugystę, bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebejaučia manęs. Aš tapau liūdnu vyru, kai mes visi buvome drauge, po visos meilės, kuria mes buvome anksčiau, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokių priežasčių vieną dieną, kai aš eidavau internete, pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį ir aš nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau, paaiškinau, kas išgyvena, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudojasi vudu rašybos tema, todėl ji paliko Nepaisant to, kad rūpinuosi ja, pažadu man padėti susigrąžinti meilužį ir padėsiu jam užmušti burtą, kad ateityje jis negalėtų su manimi kovoti, nes mažiau nei per tris dienas vaikiną sušaudė nežinoma vaikinai vyrai Floridoje ir per penkias dienas mano draugė buvo pas mane namas laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš pradėjau elgetauti sakydama, kad gaila, ji niekada nežinojo, kas užėjo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų rašymo per isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  40. Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, nustebęs mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  41. Sveiki žiūrovai, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Christina, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą DR ISIKOLO, ji man pateikė savo elektroninio pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo. maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, penkerius metus negalėjau pastoti po to, kai pagimdžiau mergaites, todėl aš ir mano vyras norėjo turėti vyrišką vaiką, bet kai tik buvo pasakyta, aš pastojau su vyru ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką, jei jums reikia pagalbos, galite su juo susisiekti: DR ISIKOLO užtikrinkite, kad nedelsdami gausite puikų rezultatą. Elektroninio pašto adresas. (isikolosolutionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „Whatsapp/Viber“ +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  42. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai mano 22 metų žmona pakeitė mane 10 metų jaunesniu vyru. Man 57-eri, o jai 55-eri. Aš nuėjau per dykumą ir savo kelionės metu radau daktarą Isikolo. Dievas jį panaudojo išgydyti mano sulaužytą širdį ir pašalino mano skausmus savo galingos meilės kerais. tai buvo sunkus man bandymas sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo agonija mano vaikams ir I. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, o aš padariau savo ruožtu, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime tikėti. Tikėjimas yra dalykų, kurių mes tikimės, užtikrinimas ir įsitikinimas dėl nematytų dalykų. Vyrai ir moterys, prašau, nepasiduokite, Dievas gali pasinaudoti gydytoju Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį. Susisiekite su gydytoju Isikolo Dėl galingo meilės burto, kurį atsiuntė Dievas. el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  43. Aš ir mano vaikinas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai išsiskyrėme. Aš vis dar myliu jį, bet kai kurie jaučiasi nesąžiningi. Kodėl reikia mylėti žmogų, kuris nepatinka jūsų atgal? Aš meldžiausi ir meldžiausi už šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja mergina (su kuria gyvena), aš prisijungiau prie interneto, kaip burtų leidėjas padeda atkurti santykius susigrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pabandyti, nes labai myliu savo vaikiną. todėl susisiekiau su daktaru Isikolo ir pasakiau jam visą savo problemą, o jis man suteikė 100% garantiją, kad po burto grįšiu savo vaikiną, todėl buvau gabus ir laimingas, kad susisiekiau su juo, padariau viską, ko jis manęs paprašė Praėjus 2 dienoms po burto, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė mano atleidimo grįžti namo dėl manęs, aš jam atleidau, o jis grįžo namo su daugiau meilės ir laimės, tikrosios daktaro Isikolo dėka. rašybos ratukas iki šiol google rekomendavo šiais metais. Gydytojas Isikolo yra geras tikras burtų ratukas, todėl paskambinkite jam arba atsiųskite el. Laišką jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba pridėkite jį „Whats-app“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  44. Kaip šis šaunuolis, vadinamas dr. Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. Aš esu Cristina Alen, mano meilužė, kuri išsiskyrė su manimi nuo praėjusių metų šių metų gegužės, ir visos mano pastangos jam grįžti pasirodė netinkamos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatau jį su kita mergina, būsiu pikta. Taigi vieną dieną aš naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, taip man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, aš jam parašiau po maždaug 2 valandų, jis man paskambino ir jis atsakė į mano el. laišką. aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų maldauti už mane. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad už jį būtų užtikrinta mano malda, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis grįžo pas mane maldaudamas prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad niekada daugiau manęs nepaliks. visa tai dėka DR ISIKOLO, taip pat galite jam atsiųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Perskaitykite ir susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės užkeikimo, kad išspręstumėte savo nutrūkusius santykius.
    Išsiskyriau su vyru, kai buvau šešis mėnesius nėščia su antruoju vaiku. Ir aš bandžiau visomis priemonėmis jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų liejėjų čia, savo šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų burtų perdavimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas jums padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sutelkiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjai man blogiausiais gyvenimo laikotarpiais. Mano vyras grįžo ir žada daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite manimi. Turėtumėte pasinaudoti proga. Jei dabar esate jų teisus ir jums reikia galingo ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti savo buvusį malonų kontaktą su DR ISIKOLO dabar jis yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  46. Aš kasdien pabundu su šypsena veide ir dainuodamas pagyrimus šiam galingam burtų ratukui, vadinamam dr. Isikolo, kuris padarė man didelį malonę, išgelbėdamas mano santykius nuo iširimo. Mano vardas Loana Dronca ir aš maniau, kad aš turiu puikius santykius, kol mano mylimasis pradėjo grįžti namo vėlai ir kasdien jis man davė įvairių pasiteisinimų, tada aš nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada aš sužinojau, kad jis turėjo romaną su kita mergina. Buvau sujaudinta, nes labai juo pasitikėjau ir žinojau, kad jis palaiko slaptus santykius, mane labai skaudina, o jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė meilę. Prieš man žinant, jis paliko mane mergaitei, o aš buvau giliai netvarka, praradusi jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie internete patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją, nes per tai man pavyko susisiekti su dr. Isikolo, ir jis man padėjo jį sugrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir daugiau romantikos nei kada nors anksčiau. Jei jus sieja bet kokie santykiai ar santuokos stresas, aš padarysiu jums palankumą, atsisakydamas dr. Beno kontaktinės informacijos el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  47. Šis liudijimas apie autentišką DR ISIKOLO pagalbą man bus paskelbtas visame internete, kad paskelbtų jo vardą žmonėms ir leistų kitiems padėti santykių problemoms. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan, aš esu iš Bukarešto, Rumunija. Pradėjau rašyti šį liudijimą, kad vos per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual mano pagaliau nutrūko mano santykiai su buvusiu partneriu. Aš vėl susisiekiau su savo buvusiu partneriu, susisiekęs su DR ISIKOLO per jo kontaktą ir per 2 dienas buvęs partneris grįžo pas mane, kai išsiskyrė su ja daugiau nei 6 mėnesius. Niekada netikėjau, kad tai įmanoma, ir viskas, ką padariau, buvo įvykdyti procedūrą ir gavau norimą rezultatą, kai jis atliko darbą už mane. Vis dar stebiuosi, kad rašydama šį liudijimą ji vis dar miega mūsų santuokinėje lovoje. Aš tikrai laiminga pone. Ačiū, kad padedate man, ir meldžiu, kad kiti nuostabūs žmonės taip pat duotų nuostabius liudijimus apie jus. Norėdami išsaugoti santykius, susisiekite su DR ISIKOLO Spiritual. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  48. Aš ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedamas daktaro ISIKOLO meilės burtų ekspertų. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik 3 mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju kūdikiu. Aš norėjau jo atgal. Aš padariau viską, kad pasiekčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau jį sugrąžinti dėl meilės jam, aš maldavau viską, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man verčiau kreiptis į burtininką, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Aš parašiau žinutę burtų vedėjui, pavadintam DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš 48 valandas. Jis užbūrė ir po 48 valandų mano vyras man paskambino. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko, norėjo, kad grįžčiau pas jį. Gavau tikrą pagalbą, kaip ir daugelis kitų, ir tai tikrai nuostabu. kreipkitės pagalbos į DR ISIKOLO dabar. Čia jo kontaktinis el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, Taip pat galite jį WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  49. Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO priverčia mane būti laimingu. Mano vardas Roxana Anda. Man nutiko ne tai, ką galiu pasilikti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors problemų dėl savo santykių ar santuokos, atgautų savo mylimuosius ir vėl būtų laimingi. Aš ir mano mylimasis turėjome rimtų problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo toks pat, išbandžiau visus būdus, kaip jį susigrąžinti. bet jie buvo tik pastangų ir laiko švaistymas. Tačiau vieną dieną per paiešką internete aš susidūriau su kažkieno liudijimu apie DR ISIKOLO. Susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą iki šiol vis dar labai nustebau, kaip jis sugebėjo per 48 valandas sugrąžinti mano meilužį. Šiuo nuostabiu dalyku, nutikusiu mano gyvenime, nusprendžiau papasakoti visam pasauliui apie šį didį žmogų, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems ko nors reikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš juo labai tikiu. Draugai ar bet kas, skaitantis mano liudijimą, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti savo buvusį mylimąjį/buvusį vyrą arba norite susilaukti kūdikio, maloniai prašome susisiekti su juo el. Paštu; Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber“ adresu: +2348133261196 ir pažadu, kad jūsų meilužis tikrai sugrįš pas jus.

    AtsakytiPanaikinti
  50. Jei ne tikra dr. ISIKOLO pagalba, nemanau, kad vėl šypsosiuosi, mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms, visos pastangos jį sugrąžinti man nepavyko Susitikau su ponia, vadinama Christina, kuri papasakojo apie burtų užtaisą, pavadintą DR ISIKOLO, ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, o aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, po mažiau nei 48 valandų grįžęs mano vyras pradėjo maldauti atleidimo, sakydamas, kad tai velnio darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, aš tikrai netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, negalėjau pastoti penkerius metus po gimdymo mano mergaitės, todėl aš ir mano vyras beviltiškai norėjome susilaukti vaikino, bet vos tik užkalbėjus, pastojau su vyrišku vaiku ir pagimdžiau trečią vaiką, jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti jį ir
    „DR ISIKOLO“ užtikrins, kad nedelsdami gausite puikų rezultatą. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  51. DR ISIKOLO LIKIA GERIAUSIA, KAM PADEDU IR KURIUI ATKURTI SANTUOKĄ, tai Įrodymas.
    Mano vardas Ivana Lasse ir po 5 metų santuokos su vyru, turinčiu 2 vaikus, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir išeiti su kitomis damomis ir parodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina išsiskirti, jei išdrįsiu jo paklausti romanas su kitomis damomis, buvau visiškai nuliūdęs ir sutrikęs, kol mano senas draugas man papasakojo apie burtų vedėją internete, pavadintą DR ISIKOLO, kurie meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių abejojau, ar taip dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendė pabandyti, kai aš su juo susisiekiau, jis padėjo man užburti meilės burtą ir per 48 valandas meilė ir laimė atsigavo, o mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti išeiti su kitomis damomis, o jo - su manimi gera ir tikra. Susisiekite su DR ISIKOLO dabar, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien elektroniniu paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  52. Tai yra svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man šį mėnesį susigrąžinti buvusį vaikiną ir aš grįžau čia, kad apie jį paskelbčiau. mano vardas Kristina Anton. Dr ISIKOLO padės jums išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Skelbti apie burtininką man yra labai keista, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po trejų metų nekontaktavimo man padėjo burtų vedėjas, sugrąžindamas buvusį vaikiną. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėtų man, o po mažiau nei 48 valandų mano buvęs vaikinas man paskambino ir aš džiaugiausi, kad jis nori su manimi grįžti. Susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių žmonių, susisiekite su gydytoju, kad išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančius santykius. Meilė yra geriausias jausmas, kurį kada nors patyrėte. Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  53. Mano vardas yra Tamara Oskar ir noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtininkų užrašu DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susiginčijome, dėl ko jis išsipildė dėl skyrybų. verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau pagalbos apie meilę ir pamačiau, kad žmonės kalba apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus į mano, paliko jo kontaktinę informaciją, aš su juo susisiekiau ir jis pasakė man nesijaudinti, kad po 48 valandų atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai padarysiu viską, ko jis paprašė, kad man būtų didžiausia nuostaba po 48 valandų, tai buvo mano vyras, kuris atsiklaupė ir maldavo mane priimti jį atgal. dar kartą ačiū, dr. ISIKOLO, nes jūs man tikrai esate palaima. jis taip pat gali padėti susisiekti su el. susisiekite el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su juo „WhatsApp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  54. Sveiki draugai, aš noriu pasakyti nuostabų ir nuostabų liudijimą apie puikų burtininką, kuris man padėjo. Mano vardas Vivian Anderson. Sugrąžinti savo meilužį yra tai, ko mažiausiai tikėjausi ir niekada negalėjau įsivaizduoti. Aš ir mano vyras susituokę penkerius metus ir gyvename laimingai, bet staiga jis visiškai pasikeitė ir nusisuko nuo manęs, ir aš niekada nežinojau, kas vyksta, bandžiau jo paklausti, bet jis atsisakė man pasakyti, ką problema yra, ir laikui bėgant jis ieškojo skyrybų. Buvau labai susirūpinęs ir sutrikęs ir padariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet tai nebuvo lengva, maniau, kad prarandu visas viltis, ir ieškodamas išeities mano draugas, turėjęs panašią problemą aš apie puikų burtininką, vadinamą DR JOE, kuris taip pat padėjo jai susigrąžinti savo draugą. Visą savo gyvenimą netikiu burtų keitimu ar magija, nes niekada nemaniau, kad tai pavyks, bet stengiausi suteikti šiam vyrui šansą ir, mano nuostabai, jis užkalbėjo, kad sugrąžintų mano mylimąjį per 2 dienas, kaip pažadėjo , bet šiandien mes vėl kartu į gražius namus. Aš naudojuosi šia galimybe, kad pasakyčiau visiems, praeinantiems panašią situaciją Arba, jei jums reikia „Cure“, susisiekite su juo el. paštu: drjoesolutionspells@gmail.com arba „WhatsApp“ numeris +1-7252404536

    AtsakytiPanaikinti
  55. Lygiai per 5 metus santuokoje su mano vyru, turinčiu 2 vaikus, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir išeiti su kitomis damomis ir parodė man šaltą meilę, keletą kartų jis grasina manimi skirtis, jei išdrįsiu jį apklausti apie jo romaną su kitomis damomis, Buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas papasakojo man apie burtininką internete, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užburti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo eiti kitos ponios ir jo su manimi gera ir tikra. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų ratuku, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien: kahunahelp@yahoo.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348152645800

    AtsakytiPanaikinti
  56. Aš tiesiog noriu pasidalinti savo patirtimi su visu pasauliu, kaip susigrąžinau savo vyrą ir išgelbėjau santuoką. Aš buvau vedęs septynerius metus su keturiais vaikais ir laimingai gyvenau su savo šeima, kol viskas su manimi ir mano vyru pradėjo negražu, o tai beveik kiekvieną kartą mus veda į muštynes ​​ir ginčus. tai pablogėjo tuo metu, kai mano vyras pateikė skyrybų prašymą. Aš stengiausi, kad jis pakeistų savo nuomonę ir liktų su manimi, nes mylėjau jį iš visos širdies ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas tiesiog nepavyko. Jis išsikraustė iš namų ir vis tiek pateikė skyrybų bylą. Aš prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas nepadėjo. Proveržis įvyko tada, kai kas nors supažindino mane su šiuo nuostabiu, puikiu burtų ratuku, pavadinimu DR WALE, kuris galiausiai man padėjo ... dėl gerų istorijų apie DR WALE ir daug mielų komentarų apie jį internete, aš su juo susisiekiau ir viskas pavyko Gerai. Jis padarė burtą už mane ir viskas tikrai pavyko taip, kaip pažadėjo, o mano vyras persigalvojo ir grįžo namo likti su manimi ir vaikais. Ir pažadėk, kad manęs daugiau niekada neįžeis. mes gyvename laimingai, kaip tai buvo padedant DR WALE. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  57. Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenime. Mano vardas Dora Leon. jo užkalbėjimas yra toks efektyvus ir greitas, ir aš niekada nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios aš nesitikėjau, aš susidūriau su žmonėmis, kurie kalbėjo apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausti apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu, jis man pasakė, kad susisiekdamas su juo neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, nes aš vis dar jį myliu, buvau nustebęs. Iš karto paklausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Jis per 48 valandas vėl sujungė mane ir mano vyrą ir meilė bei laimė buvo atkurta. Ačiū DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite jam padėti. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com. Galite jį Whatsapp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  58. Skubiai sugrįždamas su buvusiu meilužiu, DR ISIKOLO yra tikrai geriausias burtų ratukas su 100% garantija. mano vardas Barbara Damjam. Niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol nesusisiekiau su šiuo burtininkų ratu, vadinamu DR ISIKOLO, kad tiek daug žmonių internete patikrino, kad jis yra galingas. Mano partneris po sunkių ir sunkių laikų pradėjo netinkamai elgtis ir užmegzti ryšius su man nežinoma moterimi ir paliko mane. mes išgyvenome kartu ir mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsiasi 4 metus aš tikrai jį mylėjau. Taigi, kai sutikau šį rašytoją, pasakiau jam, kas atsitiko, ir iš pradžių paaiškinau jam situaciją, kai buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejoju, bet ką tik pabandžiau ir per 2 dienas, įvykdęs ir pateikęs viską, ko jam reikėjo norėdamas dirbti pas mane, mano vyras pats man paskambino ir atėjo pas mane atsiprašydamas, kad viskas ir meilė bei laimė atgijo. Jums reikia veiksmingo ir tikro rašytojo bet kokiai jūsų gyvenimo problemai spręsti, galite susisiekti su daktaru Ofemo el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  59. Kaip šis puikus vyras, paskambinęs daktarui Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. Aš esu Cristina Alen ir mano vyras, kuris prieš kelias savaites išsiskyrė su manimi ir visos mano pastangos jam sugrįžo. Aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatysiu jį su kita mergina, supyksiu. Taigi vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, todėl man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl greitai paskambinau numerio jis nepasirinko, aš jam išsiunčiau laišką ir jis atsakė atgal. aš jam viską paaiškinau ir jis suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad viskas, ko reikia maldoms už mane atlikti, aš padariau viską, ką galėjau, kad jis užtikrintų mano maldas. per 48 valandas, kaip jis mane jau patikino, mano meilužis grįžo pas mane, prašydamas manęs atleidimo, dabar jis mane myli ir brangina ir pažada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. visa tai dėka DR ISIKOLO, taip pat galite jam atsiųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „Viber“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  60. Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  61. Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras prieš keletą metų mane paliko dėl kitos moters ir abu planavo susituokti. Esu labai nustebęs, kad jis ką tik grįžo pas mane vieną vėsią šeštadienio popietę, maldaudamas ir verkdamas, kad susigrąžinčiau jį atgal ir atleisčiau už tai, kad išardė mūsų santuokos namus ir palikau mane bei vaikus. Dr Ilekhojie yra tikras dvasingas gelbėtojas. Jis sugrąžino mano vyrą“ Jei turite kokių nors rūpesčių arba turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  63. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. „Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 3 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Jei turite problemų santuokoje, susisiekite su Dr Ilekhojie per: (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite / Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  64. Tai skirta visiems, kuriems vis dar rūpi susigrąžinti buvusįjį. Rašau norėdamas įvertinti gerą daktaro Ilekhojie darbą, kuris man padėjo neseniai, aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS, buvau tokia sugniuždyta, kad mano vyras paliko mane dėl kitos moters beveik 1 metams. Aš daug verkiau ir net bandžiau nusižudyti. Internete pamačiusi moters komentarą, liudijantį, kaip jai padėjo daktaras Ilekhojie, aš taip pat nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, nes norėjau tik susigrąžinti vyrą ir pasirūpinti, kad turiu vaiką. Mano vyras. Daktaras Ilekhojie davė man žolelių ir sujungė mane su vyru. Šiandien esu nėščia mėnesį ir mes vėl kartu ir laimingi. Ar jums reikia kokios nors pagalbos jūsų santykiuose, pavyzdžiui, susigrąžinti sutuoktinį ar išsigydyti nuo kokios nors ligos, E.T.C. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir gaukite teigiamų rezultatų.
    El. paštas: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  65. Praėjusią savaitę mano sužadėtinis išsiskyrė su manimi ir aš buvau toks liūdnas, nevalgiau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir išgyvenusi stresą, kad dėl visko atsidūriau ligoninėje. stresas ir depresija. Vieną dieną internete ieškojau meilės patarimų, nes aš jį labai myliu ir juo rūpinuosi, ir aš tiesiog noriu, kad vėl būtume kartu kaip pora. Radau galingą vyrą, vardu Ilekhojie, kuris išsprendė tiek daug santykių problemų…… todėl susisiekiau su juo ir viską jam paaiškinau, tada daktaras Ilekhojie man pasakė, kad jis sugrįš pas mane per 48 valandas po to, kai padės man susitaikymo burtus. Tai puikiai suveikė, kaip jis pažadėjo, o Deividas grįžo ir pradėjo prašyti, kad priimtu jį atgal. Dabar esu toks laimingas, kad daktaras Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Kreipkitės į Dr Ilekhohjie, nes jis yra 100% garantuotas ir veiksmingas. Parašykite jam el. laišką adresu [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  66. Susisiekiau su keliais dvasininkais. Sumokėjus man niekas netinka, o kai kurie buvo akivaizdūs sukčiai. Tada pamačiau komentarą šioje svetainėje su asmeniu, kuris paminėjo, kad ji pasiekė rezultatų su dr Ilekhojie. Nepaisant įtarimų ir viso to, ką išgyvenau, jis tikrai man parodė, kad yra tikras. Pasitikėti juo tikriausiai yra geriausias sprendimas, kurį kada nors priėmiau gyvenime, nes mano buvęs vyras grįžo praėjus 48 valandoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo burtą. Daug laiko praleidau norėdamas, kad galėčiau gauti dar vieną galimybę su savo vyru, o daktarė Ilekhojie tai leido, o mano širdis kupina džiaugsmo. Kreipkitės į daktarą Ilekhojie, jei jums reikia tokios pat pagalbos kaip man. Susisiekite su jo telefonu +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  67. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  68. Sveiki dar kartą, tik norėjau padėkoti už meilės burtą. Norėjau papasakoti trumpą savo santuokos istoriją Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, vyras per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie DR WALE ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi ir dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras šiuo metu yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laimingas ir privilegijuotas, kad susipažinau su DR WALE. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su DR WALE ir būkite tikri, kad sulauksite pagalbos.
    Čia jo kontaktas.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  69. MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  70. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. Pastaruosius aštuonerius metus ir dešimt mėnesių sergu herpesu ir nuo to laiko vartoju seriją gydymo ir tablečių, bet nepagerėjo, kol nesutikau DR WALE liudijimų apie tai, kaip jis gydė įvairius žmones nuo. įvairių ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis man atsiuntė vaistų, kuriuos išgėriau pagal jo nurodymus. Kai baigiau vartoti vaistažolių preparatus, nuėjau pasitikrinti ir mano didžiausiai nuostabai išgydžiau nuo herpeso. Mano širdis pilna džiaugsmo. Jei sergate herpesu ar bet kokia kita liga, šiandien galite susisiekti su DR WALE šiuo WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B

    AtsakytiPanaikinti
  74. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  76. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jus kankina insultas
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  77. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti
  78. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    AtsakytiPanaikinti