2016 m. vasario 24 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 25 - kovo 10 dienoms



Laukiamas nepalankus, sunkesnis metas, kada gali pritrūkti  jėgų ar bent jau pasitikėjimo savimi, tiesiog banalaus optimizmo. Patartina nieko svarbaus nesiimti, niekur nepersistengti ar skubėti. Naujų darbų irgi nepradėkite ir venkite įsipareigojimų. Pakankamai  sudėtingas laikas, kai galima labai apsigauti, įsijausti į iliuziją, netikrumą. Taip pat netinkamas periodas atsakingiems sprendimams, susijusiems su veikla bei asmeniniu gyvenimu. Galimi rimti nesutarimai tarp partnerių politikoje, ar  versle. Nepalanku aiškintis teisybės, pradėti bylinėjimosi procesa. Stenkitės nepažeisti taisyklių, susitarimų, įstatymų – tai pirmiausia atsigręš prieš jus.  Nelabai tinkamas metas ką nors planuoti, žadėti, įsipareigoti, ypač pasirašinėti atsakingus dokumentus. Atsargiau vertinkite gaunamą informaciją – ji bus svarbi, tačiau neskubėkite ja pasinaudoti, daryti kokių nors išvadų, priimti svarbių sprendimų. Tikslinga dirbti su sena informacija, ieškoti klaidų ir jas taisyti.


Avinas. Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Jautis. Avantiūros palankios tik tada, jei turite gerą nuojautą, jei jūsų reikalai nebus susiję su kelione, užsieniečiais, jei nesiruošiate piktnaudžiauti įstatymais.

Dvyniai. Ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi, tačiau neverta kovoti su nepalankiomis aplinkybėmis, verčiau plaukti pasroviui. Verta užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni prie vairo, neviršykite greičio.

Vėžys. Jus gali klaidinti konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos bei jūsų pačių objektyvumo. Ir nesivelkite į  ginčus dėl vaikų auklėjimo. Nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite sukčių.

Liūtas. Palankus metas seniems, užvilkintiems reikalams tvarkyti, gal net skoloms grąžinti, taip pat ir jums gali netikėtai grąžinti skolą. Pasistenkite labiau suprasti sutuoktinio rūpesčius, atjausti, padėti, tai savo ruožtu gali įkvėpti  naujiems jausmams.

Mergelė. Pakankamai sėkmingas metas, aišku jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius ar turto reikalus ar būsite per daug užsispyrę. Galite visai netikėtai įgyti naujų draugų, sąjungininkų, tad neatsisakykite bendrauti. Ir pasistenkite kuo nors nustebinti mylimą žmogų, stenkitės jam pagelbėti ir užjausti.

Svarstyklės. Pozityvus  metas susitikimams su dalykiniais partneriais ar savo vadovais neoficialioje aplinkoje, ypač prie vaišių stalo. Taip pat pasistenkite būti atidesni namiškiams, giminėms, ypač jų prašymams. Visai nepalankus metas kreiptis pagalbos į senus draugus.

Skorpionas. Leiskite sau šiek tiek poilsio, būtų puiku išvykti paviešėti pas artimus žmones, giminaičius, gerus draugus. Nelaikas rodyti savo ambicijas, egoizmą, verčiau išklausykite tėvų patarimo jums svarbiu klausimu.

Šaulys. Tai jūsų sėkmės laikotarpis, pasinaudokite tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas ar jos būtų susijusios su veikla, su finansais, ar su šeima, vaikais, ar meile.

Ožiaragis. Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai visai nepalankus metas.

Vandenis. Atradimų, jėgos atgavimo metas, paskatinsiantis ryžtis netikėtam žingsniui, imtis kardinalių permainų. Netikėtai gali tekti spręsti problemas, susijusias su mokesčiais, paveldėjimu. Būkite apdairesni dirbdami kompiuteriu, vairuodami automobilį, nadojant aštrius instrumentus.

Žuvys. Netinkamas metas aiškintis santykius su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais – nebūkite kategoriški, pasistenkite iki galo neišsakyti savo nuomonės, mažiau kritikuokite, ant nieko nepykite. Nepasirašykite svarbių dokumentų, ypač jei jums būtų daromas spaudimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą